reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ksiamaj- ja tez dopiero po jakimś czasie załapałam o co w tym bega, otóż głos można oddać jeżeli od ostatniego głosowania minęło 24 godziny. jak głosujesz jednego dna o 18 to następnego dopiero o 18.01 można:sorry: ja na zatwardzenia daje Łukaszowi śliwki albo surowe albo ze słoiczka gerbera
dzięki za info od viki
jutrzenka- a co z twoją dietą:sorry:w pracy się głodzisz jogurtami a w domu nadrabiasz kebabami;-):-D:-D:-D
kachwawa- to super że z Jesscią ok, ale ci baba rośnie:szok::szok::szok: no i gratki dla Olisia że był grzeczny
kata, asia- z was to prawdziwe mole ksążkowe, a ja nie mam czasu czytać jedną ksiązkę 200 str. czytałam miesiąc czasu:zawstydzona/y: a tak lubię:sorry:

hejka!

Normalnie mam bóle lędźwiowe jak przy porodzie...:eek: nastałam się w kuchni i jeszcze @ powinna się jutro pojawić... normalnie siedzieć na dupie nie mogę... :eek::cool:

Może i ja mamie sprawię te 3 tomy... Marzą jej się... ;-)

No i co tam jeszcze? Nie mogę wysiedzieć... idę kobietki...

Paa.... :zawstydzona/y:

reklama
Do góry