reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
Elcia-ale długi post....pisz co u Was????
kasiamaj
mama 2007/2010
jejku...-jak cicho i spokojnie....
Kuba zasnął.
Kuba zasnął.
a my w końcu dzisiaj trochę pospacerowałyśmy
byłam na rynku, kupiłam warzywka na obiad
potem poszłyśmy do parku
nocka coś niespokojna, nad ranem oczywiście pobudka i "mama otali (okulary)" ;-)
łeb mnie rozbolał i mimo protestów i zapewnień młodej, że jej się nie chce spać położyłam się z nią i zasnęła w 5 minut :-)
viki a ja myślałam, że ginekolog grzebie w nosie
idę poczytać "dom nad rozlewiskiem";-)
byłam na rynku, kupiłam warzywka na obiad
potem poszłyśmy do parku
nocka coś niespokojna, nad ranem oczywiście pobudka i "mama otali (okulary)" ;-)
łeb mnie rozbolał i mimo protestów i zapewnień młodej, że jej się nie chce spać położyłam się z nią i zasnęła w 5 minut :-)
viki a ja myślałam, że ginekolog grzebie w nosie
idę poczytać "dom nad rozlewiskiem";-)
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Stefanka pewnie w Rzeszowie czeka na Was;-)
No proszę, jakie żartownisie z Was Ale z tym kucharzem uśmiałam się najbardziej
U nas nuuuuuuuudy nawet nie ma o czym pisac
Ahaaaa Weroniczka przesyłam tulaski:-(
No proszę, jakie żartownisie z Was Ale z tym kucharzem uśmiałam się najbardziej
U nas nuuuuuuuudy nawet nie ma o czym pisac
Ahaaaa Weroniczka przesyłam tulaski:-(
kasiamaj
mama 2007/2010
no to jeszcze się pośmiejcie :-)
Trwają badania nad nowym lekarstwem. Pacjenci podzieleni na dwie grupy: ci co biorą i ci co dostają placebo. Pełna dyskrecja - nikt nic nie wie.
Nagle do lekarza przychodzi jeden z pacjentów:
- Doktorze, zamieniliście mi lekarstwo!
Doktor pyta bardzo ostrożnie:
- A co Pana skłania do takiego twierdzenia?
- Prosta sprawa. Wcześniej jak wyrzucałem te pastylki do klopa to pływały. A teraz nagle zaczęły tonąć....
Trwają badania nad nowym lekarstwem. Pacjenci podzieleni na dwie grupy: ci co biorą i ci co dostają placebo. Pełna dyskrecja - nikt nic nie wie.
Nagle do lekarza przychodzi jeden z pacjentów:
- Doktorze, zamieniliście mi lekarstwo!
Doktor pyta bardzo ostrożnie:
- A co Pana skłania do takiego twierdzenia?
- Prosta sprawa. Wcześniej jak wyrzucałem te pastylki do klopa to pływały. A teraz nagle zaczęły tonąć....
alex3meyer
Matka gagatka
Czesc
Pytalyscie o stefanke- no wiec nie ma Alex to i nie ma stefanki...... proste, nie???;-)
Ok, ja mialam ostatnio kiepski tydzien. Psa musielismy niestety uspic. :-( Myslelismy ze to jakas pierdolka, a okazalo sie na tyle powazne, ze weterynarz powiedzial, ze teraz pies juz tylko bedzie sie meczyl:-(
Dobra, nie smece wam....
acha stefanka- dzis dopiero odwiedzilam poczte- przepraszam za zwloke....
Pytalyscie o stefanke- no wiec nie ma Alex to i nie ma stefanki...... proste, nie???;-)
Ok, ja mialam ostatnio kiepski tydzien. Psa musielismy niestety uspic. :-( Myslelismy ze to jakas pierdolka, a okazalo sie na tyle powazne, ze weterynarz powiedzial, ze teraz pies juz tylko bedzie sie meczyl:-(
Dobra, nie smece wam....
acha stefanka- dzis dopiero odwiedzilam poczte- przepraszam za zwloke....
kasiamaj
mama 2007/2010
ale pustki....
co Wy robicie????
no..tak.."M" -leci a potem 39ipół.
Stefanka-wracaj!!!-przywołuję Cię!!!
no już dawno nie było też Stefanki,Jutrzenki,Moni,Grzechotki,Dotki,Ataaty,Izy,Asi,Ewedji,Kasi,Magdy,Pryzybelki,
gdzie one się podziewają???
Pryzybela i Ewedja -to już o nas chyba zapomniały.
co Wy robicie????
no..tak.."M" -leci a potem 39ipół.
Stefanka-wracaj!!!-przywołuję Cię!!!
no już dawno nie było też Stefanki,Jutrzenki,Moni,Grzechotki,Dotki,Ataaty,Izy,Asi,Ewedji,Kasi,Magdy,Pryzybelki,
gdzie one się podziewają???
Pryzybela i Ewedja -to już o nas chyba zapomniały.
reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
witam
ja w lekkim szoku wiec nie kontaktuje
bylam u dentysty, mialam druga osemka do wyrwania, tym razem na dole, dala mi 3 dawki znieczulenia bo ciagle mnie bolalo i wraz sie nie znieczulilo i tak mi rwala , rany normalnie czulam bol . Poprzednia 8 gorna poszla w 5 min a ta . Kur..... normalnie tyle znieczulenia ze bol geby mialam sztywne i do tej pory mnie trzyma a zab sie nie znieczulil . Potem zobaczyla ze mialam torbiel pod spodem i dlatego nie zlapalo znieczulenie. Bosze az jeczalam z bolu i myslalam ze ja uszczypne .
Po przyjsci od razu ketonal wzielam, choc R mowi ze zle zrobilam bo powinnam browarka wypic, i teraz tez zaluje ;-);-).
ja w lekkim szoku wiec nie kontaktuje
bylam u dentysty, mialam druga osemka do wyrwania, tym razem na dole, dala mi 3 dawki znieczulenia bo ciagle mnie bolalo i wraz sie nie znieczulilo i tak mi rwala , rany normalnie czulam bol . Poprzednia 8 gorna poszla w 5 min a ta . Kur..... normalnie tyle znieczulenia ze bol geby mialam sztywne i do tej pory mnie trzyma a zab sie nie znieczulil . Potem zobaczyla ze mialam torbiel pod spodem i dlatego nie zlapalo znieczulenie. Bosze az jeczalam z bolu i myslalam ze ja uszczypne .
Po przyjsci od razu ketonal wzielam, choc R mowi ze zle zrobilam bo powinnam browarka wypic, i teraz tez zaluje ;-);-).