reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzien dobry żartownisie hihihihihihhihihhi
VIKI to o zukach dobre było hihihihihih

HALO STEFANIOOOOOOOOO GDZIE TY SIE PODZIEWASZ TESKNIMY

reklama
a my w końcu dzisiaj trochę pospacerowałyśmy
byłam na rynku, kupiłam warzywka na obiad
potem poszłyśmy do parku

nocka coś niespokojna, nad ranem oczywiście pobudka i "mama otali (okulary)" ;-)
łeb mnie rozbolał i mimo protestów i zapewnień młodej, że jej się nie chce spać położyłam się z nią i zasnęła w 5 minut :-)

viki a ja myślałam, że ginekolog grzebie w nosie :-D:-p

idę poczytać "dom nad rozlewiskiem";-)

Stefanka pewnie w Rzeszowie czeka na Was:-D;-):rofl2:
No proszę, jakie żartownisie z Was:-D Ale z tym kucharzem uśmiałam się najbardziej:-D
U nas nuuuuuuuudy:sorry: nawet nie ma o czym pisac:sorry:

Ahaaaa Weroniczka przesyłam tulaski:-(

no to jeszcze się pośmiejcie :tak::-)

Trwają badania nad nowym lekarstwem. Pacjenci podzieleni na dwie grupy: ci co biorą i ci co dostają placebo. Pełna dyskrecja - nikt nic nie wie.
Nagle do lekarza przychodzi jeden z pacjentów:
- Doktorze, zamieniliście mi lekarstwo!
Doktor pyta bardzo ostrożnie:
- A co Pana skłania do takiego twierdzenia?
- Prosta sprawa. Wcześniej jak wyrzucałem te pastylki do klopa to pływały. A teraz nagle zaczęły tonąć....

Czesc
Pytalyscie o stefanke- no wiec nie ma Alex to i nie ma stefanki......:-D proste, nie???:-p;-):-D

Ok, ja mialam ostatnio kiepski tydzien. Psa musielismy niestety uspic. :-( Myslelismy ze to jakas pierdolka, a okazalo sie na tyle powazne, ze weterynarz powiedzial, ze teraz pies juz tylko bedzie sie meczyl:-(

Dobra, nie smece wam....
acha stefanka- dzis dopiero odwiedzilam poczte- przepraszam za zwloke....

ale pustki....

co Wy robicie????
no..tak.."M" -leci a potem 39ipół.

Stefanka-wracaj!!!-przywołuję Cię!!!

no już dawno nie było też Stefanki,Jutrzenki,Moni,Grzechotki,Dotki,Ataaty,Izy,Asi,Ewedji,Kasi,Magdy,Pryzybelki,

gdzie one się podziewają???
Pryzybela i Ewedja -to już o nas chyba zapomniały.

reklama
witam

ja w lekkim szoku wiec nie kontaktuje :eek::eek:

bylam u dentysty, mialam druga osemka do wyrwania, tym razem na dole, dala mi 3 dawki znieczulenia bo ciagle mnie bolalo i wraz sie nie znieczulilo i tak mi rwala :szok::szok::szok:, rany normalnie czulam bol :no::no::no::no::no:. Poprzednia 8 gorna poszla w 5 min a ta :eek::eek::eek::eek:. Kur..... normalnie tyle znieczulenia ze bol geby mialam sztywne i do tej pory mnie trzyma a zab sie nie znieczulil :eek::eek::eek:. Potem zobaczyla ze mialam torbiel pod spodem i dlatego nie zlapalo znieczulenie. Bosze az jeczalam z bolu i myslalam ze ja uszczypne :no::no::no:.
Po przyjsci od razu ketonal wzielam, choc R mowi ze zle zrobilam bo powinnam browarka wypic, i teraz tez zaluje ;-);-):crazy:.

Do góry