VIKI ja na poczatku tez myslałam ze niedam rady ale jakos wyszło
)
tam ogólnie nie mozna pic kawy a ja pije2 i niedałam rady bez niej
a co jadłam ?? hmmmmmmmmmmm np:
na sniadani
- serek wiejski z piatnicy smarowałam na poledwice sopocka kładłam ogórka korniszonegoi zawijałam w 2 listki sałaty lodowej i taki zawijasek *2lub 3 szt
-2 jajka na twardo + pekinka +w kostke pokrojony twaróg chudy+sól i pieprz+pomidor lub ogorek
-jajka na twardo
-jajecznica z poledwica albo a szynka gotowana lub z pomidorami lub z pieczarkami
na przekaski np
- 2 plasterki poledwicy +ser zółty lith
-kiszony lub korniszony
-pomidora
na obiad
robiłam dosc czesto sałatke - pekinka cała +5-6 ogórków korniszonych + pomidor+ papryka+piers z kurczaka smazona z przyprawami + ogórek zwykły i zalewałam to jogurtem naturalnym( z 5-6 łyzeczek )+ z1 łyzke majonezy(zwykłego bo nienawidze liht)
-rybke gotowana na parze albo pieczona w foli
-gotowana piers z kurczaka +pekinkalub sałata lodowa
na kolacje jadłam zazwyczaj to co miałam na obiad bo naprawde duzo tego wychodziło -jak zrobiłam ta pierwsza sałatke to czasem miałam na 6 posiłkaó a ze jest pyszna to non stop ja jadłam hihihihihihih
no niewiem co jeszcze napisac hmm jak mi sie przypomni to napisze
najciezej mi było przez 3 dni a potem luzik i powiem ze rygorystycznie sie jej nie trxymałam bo miałam ochote na cos słodkiego to zjadłam kawałek batonika i jak przeszłam na 2 faze i włonczyłam owoce to waga dalej szła w dół i to mnie bardzo cieszy
)
musze zaczac od nowa 1 faze bo bym chciała jeszcze z 5 kg zrzucic
wkleje ci na gg dwa linki z przepisami jak nie masz
PAULA hihihihih dasz rade kobietko
) pamietaj ze cie podziwiam za odwage i siły