reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Elcia dzięki za słowa otuchy, ale uwierz że nie wiedziałam że będzie mi tak ciężko z tymi potworami dwoma... :eek:
Czasem nerwy mi puszczają, mam ochotę wyjść, wykrzyczeć się... Ale przecież nie zostawię ich samych. Łzy lecą i od nowa trzeba zbierać siły... :zawstydzona/y:

No i w końcu konkretny post od Ciebie... oby więcej takich... czemu tak rzadko bywasz?

reklama
elcia dzieki, czekam zatem na linki...
ja to chyba najbardziej obawiałam sie jak przezyje bez kawy:szok: do tego od jakiegos czasu pije herbate czerwoną i jem wieczorem activie bo musze przyznac ze po niej codziennie do wc chodze a tak to kilka dni nie chodzilam.... czasem nawet i tydzien...

no ok, wiec czas zaczac faze 1:)
skoro mowisz ze faktycznie sie chudnie....
echh

paula a ja myślałam, że przy drugim jest łatwiej :-( trzymam kciuki dasz radę - musisz :tak:
jutrzenka jak zaszalałaś z kolorami? ;-) u nas te zabawki sortery nie bardzo :sorry: ale powiem ci, że jak zobaczyła kubę budującego wieżę z klocków to zaczęła się bawić i budować :szok::-) tylko, że ona wkłada klocek na klocek jedną ręką i nieraz nie może wcisnąć i się wkurza :-)
elcia zdrówka!
viki to widzę, że u ciebie takie trawienie jak u mnie :sorry: dlatego ma się kiedy odłożyć :sorry: mówisz, że activia działa? a próbowałaś herbatek? ciekawa jestem efektu
aga gratki dla lukiego ;-)
anetka cieszę się bardzo! wszystko na dobrej drodze - tak trzymać :tak:
alex hej!

a my byłyśmy dzisiaj na dworze. piękna pogoda, cieplutko aż się do domu wracać nie chciało
nawet młoda jakaś taka spokojniejsza na spacerze
no a że młoda składa już zdania wielowyrazowe to zadała mi pytanie przy fontannie:
gdzie jest ptasia kupa? :szok::-D co w jej brzmieniu brzmiało mniej więcej: dzie jeś tasia pupa? ;-):-D
ostatnio jak tam byłyśmy to wsadziła w nią rękę :-D
kinia mówi już wszystko i się możemy dogadać. nie rozumiem nieraz pojedynczych słówek ale przytakuję i jest dobrze :-D
najlepiej jej wychodzi karteczka - tateta :-D ona nie wymawia literki k ;-)

a propo drzemek to muszę ją jednak kłaść choćby na siłę w południe bo wieczorem mi manianę odstawia ze zmęczenia, bo nie może usnąć :sorry: wczoraj darcia było 15 minut, w końcu zasnęła...

Hej Laseczki :-) Jutro z rana ostatni goście wyjeżdżają i w końcu będę miała pełny luz ;-) Chociaż jak od wczoraj nie ma mojej matki to już jest luzik i święty spokój :-) Teraz sobie na spokojnie wszystko ogarniam, Olinek zasypia (hmm, przynajmniej mam taką nadzieję, że zaśnie:-p) w łóżeczku, mąż (jak to kurcze fajnie brzmi:-p) w pracy i jest gitara :-) Miłego dzionka Kobiałki :-)

reklama
Do góry