reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
i ja sie witam

R ma wolne, pojechalam po swiezy chlebek i wedine i wlasnie doslalam kanapki :-):-). Kuba jak zobaczyl podniosl mi wedline i zdjal ogorka :-D:-D. To R mu dal na talerzuku plasterki :tak:. On uwielbia ogorki i pomidory, a kwaszone ogorki to juz wogole :tak:.

Kasia lomatko :szok::szok: to mialas stresa. Tez nie znosze prasowac takich rzeczy, dlatego garnitury oddaje do pralni :-D:-D. A skad sie to Kubusiowi przyplatalo w buzce, uscicki dla niego

Aga zdrowka dla Łukaszka

dzień doberek

my już od 7-ej na nogach
Kuba biega i buszuje gdzie tylko da radę
a ja mam zamiar posprzątać chałupę
J pojechał na naradę.
musze wyskoczyć na zakupy -bo mi kilku rzeczy brak do pizzy.

z tymi krostkami to nie wiem skąd???-na początku myślałam że to może pleśniawki....ale raczej nie.-dobrze że po tym syropku który dostałam do "pędzlowania" buźki trochę już zeszło.

przez to Kuba jest trochę marudny.....:-( i mało co to już ryczy,
z tym moim zdarzeniem to też w szoku byłam...żeby tak trzeciego dnia ..@ sie tak wylało.....dobrze że w piątek mam wizytę u ginka to go wypytam.

miłego dzionka kochaniutkie.;-)
chorującym dużo zdrówka
zapracowanym-mniej pracy.

ja tez po 10 do sklepu jade, kusze cos kupic na piatek na imprezke, jakies spodnie i moze bluzke.

R idzie z kuba na spacer

aa no i jeszzce jedno okno musze.

Dzis po wyrwaniu jako tako, niby nie boli bo nie ma zeba ;-):-D ale tak jakby pulsuje policzek, dziaslo, nie umiem tego opisac :sorry::sorry:. Ale i tak jest ok.

to lece

paaaa milego dnia

dzien doberek:tak:

no prosze jakie gadułki z rana:tak::-D
Aga,Kasia zdrowka dla Waszych maluchów!!!

Paula Tobie tez miłego dnia!;-)

Jutreznka a co to za imprezka w piatek?
oj my tez mamy ale za tydzien...ale imprezke dosc powazną i nie wiem co ubrac...echhh....jakas kreacje wieczorowa musze kupic...samam nie wiem:cool2:

witam się i ja z ranka z katarkiem, bólem głowy itd. :-p

teściowie zabrali kinię (ona już duuużo lepiej) bo nie miałabym siły ganiać za paszczakiem i zapewniać jej rozrywek :confused2:

dzięki dota! nie wyleżę w łóżku :no: wolę siedzieć z wami :-p w łóżku nudno samej ;-):-) a bateria mi w lapku siadła i dopiero ładuję
wzięłam apap i trochę lepiej choć jakieś zawroty mam :eek:

reklama
Do góry