reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej

agata no właśnie to już data jest i super super gratulacje :-D:-D

kacha zdrówka dla Olisia żeby tylko kacha sie w tym szpitalu czyms jeszcze nie zaraziła

kata hehhe zrobimy zlot w ikei hbehehe:-D:-D

a kuba nam ostatnio buchnął na ziemie z łóżka naszego w nocy strasznie spadł ale nic mu nie jest nic go nie boli temperatury nie ma normalnie mowi chyba nic mu sie nie stało ale bałam sie ze cos sobie złamał kurcze strasznie sie wystraszyłam on tez uspokoić sie nie mógł bidulek:baffled::baffled:

u nas dziś ładna pogoda więz zaraz gdzies wybywamy na spacer

miłego dnia dla wszystkich

reklama
Kasieńko, trzymajcie się. Jestem myślami z Wami i gorąco wierzę, że wszystko będzie dobrze z Olisiem, Tobą, maleńką i T. Pozdrawiam, Trzymajcie Się

Kasia :-( trzymam mocno kciuki żeby było wszystko dobrze... Musi być!!!!!

Paula miałam "ciężkie czasy" i jakoś niezbyt ciekawie sie u mnie działo... ale mam nadzieje że teraz juz bedzie lepiej..

Dziękuje a gratulacje... :sorry2:
Miłego dnia dziewczyny

Ostatnia edycja:
Kasia musisz się trzymac! Dla Olisia i małej! Wierzę że wszystko pomyslnie się ułoży.

Agatko ;-) "Ciężkie czasy" już minęły? Mam nadzieję że tak ;-):tak:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry.
Szczerze mówiąc nie wiem co napisać.... Nie było mnie kawał czasu u Was i jakoś tak dziwnie mi znów się do Was odzywać. Wszystkiego na pewno nie nadrobię...Zdążyłam tylko doczytać, że Kasieńka jest z Olisiem w szpitalu. Kasiu nie martw się, kochana głowa do góry. Miejmy nadzieję, o ile w ogóle mogę tak powiedzieć, że to tylko zapalenie płuc. Ja to też przechodziłam - trzykrotnie. Wiem, że to straszne i potrafię sobie wyobrazić, tak mi się wydaje, co czujesz, ale nie martw się - zawsze trzeba mieć nadzieję i na pewno wszystko dobrze się skończy.
Nie wiem dziewczyny co poza tym u której słychać, a Sylwia GRATULACJE z dołączenia do Waszej rodzinki kolejnej kruszynki, ale jeśli tylko pozwolicie to znów zacznę do Was zaglądać to może raz dwa wpadnę znów tryb pracy BB.
U nas w miarę wszystko dobrze.
Alex rośnie jak na drożdżach. Dom nadal w remoncie, ale na szczęście już bliżej niż dalej końca... Ja powoli wracam do siebie...
A dla panienek które lubią biżuterię - oczywiście nic rewelacyjnego, ale można zobaczyć wklejam stronkę - robiłam jak mi się nudziło i tak już zostało :))

Picasa Web Albums - BASIA - BIŻUTERIA wyk...

Pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco. Trzymajcie się PAPA

Baka witaj!!! I wracaj do nas na bb!
No, no... masz talent kobieto! Ja robię same kolczyki ;-) tylko dla siebie. Jakos sama nie lubię bransoletek i nic na szyi więc poprzestałam na kolczykach... ;-) fajna sprawa :-)

Niedzielnie dobry!

Ataata gratulacje :tak:

Jutrzenka my też wczoraj mieliśmy zaplanowanego grilla i impreze przenieśliśmy do domu i grill był kuchenkowo-patelniowy ;-) I oczywiście dzisiaj już śliczna pogoda, ech te soboty :dry:

Paula to teraz poszalejesz przy wykończeniu i dekoracji mieszkanka ;-)

a Wiktor nam gruchnął z fotela prosto na twarz. Wrzasku było może przez 3 sek. i dalej się wygłupiał i nic nie widac - ten to ma twardy łeb; ostatnio uciekł mi z placu zabaw, wywrócił się na chodniku i przejechał buźką o kamień i nic żednego stęknięcia, wstał i roześmiany uciekał dalej :baffled: a to że przejechał po kamieniu to sie okazało potem jak zobaczyłam jego zdarty nosek :shocked2:

życze wszystkim bardzo pozytywnie mijającego dnia!

reklama
Czesc:-)
Nie bylo mnie wczoraj na kompie caly dzien, i teraz wlasnie czytam i NIE WIERZE.... Biedny Olis ....:-(Normalnie mialam lzy w oczach jak to czytalam. Trzymajcie sie cieplutko Kacha, trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze, no ku...a MUSI BYC!!!

Ataata- GRATULACJE!!! :-)

Do góry