reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

siemka:-):-):-)

My juz w domku:tak: teraz trza to wszystko jakoś ogarnąć i bedzie git;-):-)

Odezwe się po łikendzie...i postaram sie nadrobić Wasze ploteczki;-)
pozdrawiam cieplutko!!!:tak::tak:;-):-)

ps. widzialyscie nowy katalog ikea..hihi....Kata widzialas? jest tez dostepny na ich stronie...ja wiem,ze mam bzika ale przeciez: "kazdy ma jakiegos bzika, kazdy jakies hobby ma..."tralalalaaaa
:-D

milego łikenku!!!paaaaaaaaaaaaaaaa:-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
dota widziałam już wcześniej amerykańdżański :-D;-) polski jest prawie taki sam tylko cenowo widzę jak to wygląda. ale chciałabym już go mieć w rękach :-p ty już pewnie tulisz karteczki ;-):-)

a my po wizycie znajomych. ło rany! byli z synkiem - ukochanym kolegą kini - ale się wybawili, wyszaleli, wyskakali, wyśmiali! nie można było posiedzieć :no::-D
no ale były dyżury tatowo-mamowe :-D;-)

witam

my juz wrocilismy bo kuba byl spiacy, ja weslzismy do odmu to sie nawet rozebrac nie dal tylko do lozeczka chcial. po 15 min go na sile wyjechal zeby przebrac. No i mleko wypil bo malo dzis jadl

bylismy u lekarza, w plucach nic nie ma, gardlo ma lekko rozowe ale mowi ze to raczej cos wirusowego lub bakterie w moczu. Kazala jutro badanie ogolne zrobic, ciekawe cy nam sie uda pobrac probke :baffled::baffled::baffled:

Magda spaghetti bardzo smaczne, jeszcze pycha rybka po japonsku byla, innych rzeczy nie jdlam to nie wiem.

Kurde koles naprawde ma dar, gotuje roznosci, ma specjalne narzedzia w kuchni takie profesjonlne (tzn noze teski patelnie itp), jego zona nie gotuje tylko on

Dotka witaj, wywolam Cie normalnie dzisiaj :tak:

Asia powodzenia u lekarza

Sylwia kurde normalnie Ci zazdroszcze ;-);-), nam nie dane jest zobaczyc Stefanki live ;-);-);-)

Hej dziewczyny.....:sorry2: pamięta mnie ktoś jeszcze???? :sorry2::zawstydzona/y:
ehhh niewiem co napisać, nie nadrobie wszystkiego, odpadłam na tej stronie...:zawstydzona/y: (ale starałam się)

no no kacha a jednak dałas sie skusić na zaobraczkowanie gratulacje:-D:-D

teraz to stefka jeszcze nam została do dzieła stefanio gruuu:-D:-D
grzechotka eno a ja, a ja??????? ja tez zostałam....:sorry2:

Kacha moje GRATULACJE!!!!! Cieszę się, bo jakby nie było, pod pewnym względem jesteś mi bardzo bliska....:tak:

To co? jeszcze zostały 3 panienki grudnioweczki?;-):-)
No chociaż Dotka mnie uwzględniła.... tzn chyba mnie też :-)
ale powiem wam coś.... moje dni też juz są policzone....:blink:

ehh niema nikogo, a jak niewiem co pisać, pozatym nie lubie prowazic monologów. Mam nadzieje, że tym razem uda mi się spwrotem wkręcić w grudniowy BB świat! Mam ndzieję i chę!

Buziaki

heja

agata ja wychodze z zalozenia że ciebie nie trzeba przekonywac czekasz tylko na chwile odpowiednią więc juz tak jak zaobrączkowana ale nasz gołąbek stefankowy uparcie tkwi przy stanie wolnym papierkowym:-D:-D

aaa ja juz też oglądałam katalo i z niecierpliwością czekam na otwardzie ikei w łodzi już sobie wybrała kilka drobiazgów ech zeby tylko za darmo dawali:-D:-D:-D

u nas podaga chusteczkowa jak to sie w łodzi mówi więc wam życze lepszej

miłego dnia

grzechotka to może się spotkamy w ikei kiedyś? ;-) zapowiadają listopad :-)

a ja nie przynudzam bo czuję się tak:
bag.gif

bez odbioru :-p

hejka

kurde nogi mi w dupe wlaza :eek::eek:, przerobilam 10 kg ogorkow. Ale to juz ostati raz w tym roku, juz zrobilam z 25 kilo przewtory.

i dupa wyszla z pobrania moczu u kuby. Do 11 mialam zaniesc bo potem zamykali, zalozylismy mu woreczek, chodzil 2 h pusto, mowie to k... czy on wcale nie sika :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. W koncu sama zajrzalam patrze woreczek pusty pieluchy zasikana, pękl woreczek na laczeniu i on sikal ale wyciekalo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

No nic pozostaje mi miec nadzieje ze to nie problemy z moczem, wczorja jeszcze wieczorkiem mial ok 38 ale juz dzis nie ma.
Lekarz pytala czy mial 3 dniowke ale on juz przechodzil ja juz w zime.
Moze to od zebow, zobaczymy, najwyzej w poniedzialek jeszcze sprobujemy

Agatko witaj, pamietamy Cie, moze tym razem sie wkrecisz, fajnie by bylo :tak::tak::tak: bo tu potrzeba kogos zeby rozkrecil towarzystwo ;-);-):-)

a u nas leje od rana tak ze szok :crazy::crazy::crazy:, a ja mam mieso na grilla gotowe i siostra tez i co teraz, dupa blada :wściekła/y::wściekła/y:

narazie, splywam do kuchni bo ocet sie zagotowal

paaaa

czesc malutkie :)
jestem taka padnieta ze szok!! droga powrotna to byl koszmarrr, w zyciu tylu wypadkow nie widzialam...
jak przyjechalam do sylwi to mialam wrazenie ze znamy sie od lat :)
a Marcel to ma takie sliczne wielkie oczy !! normalnie musze przynac ze zdjecia nie oddaja calkowicie jego urody. o Olivce moge tylko powiedziec ze slicznie spala i nic jej nie obchodzilo! nawet jak Gaja robila patataj konikiem po stole hehhehe
co tam jeszcze?? padam dziss i mimo tego ze jest piekna pogoda to my raczej spedzimy dzien w lozku hehhe
sylwia musze ci powiedziec ze tam u ciebie te angielskie ludzie mowia zupelnie inaczej niz u mnie ?? moze twoi to gorale jacys??
hehe dzis pewnie J bedzie chcial poswiecic swojej nowej dziewczynie cale popoludnie...chlopy to wiecznie dzieci nie ??
a to moj demotywator na dzis :-):-):-)

reklama
siemka!:-)
Siostra ale Ty gospodarna:tak:przetwory...fiu fiu...;-)

Ataata to kiedy mamy sie szykowac na ten Wasz wielki dzien?
dziewczyny w tym roku szaleją z tymi slubami:-)

u nas cieplutko...ale sloneczka nie ma....:-)

cos Wam wkleje...chcialam cos z demotywatorow ale juz jedno jest:cool2:...to macie takie:(dobry pomysł,nie...)
[video=youtube;VCvH3Tz_1iw]http://www.youtube.com/watch?v=VCvH3Tz_1iw[/video]

Do góry