reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
sluchajcie kacha wawa jest z Olisiem od wczoraj w szpitalu i nie wie kiedy wyjdzie. Olis ma zapalenie pluc i robia tez badania krwi pod katem wirusow.

Ja właśnie przygotowałam żarło na dzisiaj bo gości na grilla będziemy mieli:tak::-)

Stefanka dobrze, że wy dojechaliście cali i zdrowi:tak:

Agata no te kiedy ten wielki dzień??:-) O już doczytałam, fajnie:-)

O kurcze biedny Oliński:szok::-(

Biedny Oliś trzyma kciuki aby szybko wyzdrowiał i żeby to nie było coś poważnego

A tak poza tym witam wieczorną porą

Agatko gratulacje z całego serca

Dotaz nie złe normalnie nokia mi się przypomina

Stefcia i Sylwi fajnie że na żywca się zobaczyłyście

Dzięki Stefcia za przekazanie tej okropnej wiadomości. Niestety potwierdziło się to czego tak się bałam :-( Oliś nie dość, że ma zapalenie płuc to jeszcze ma świńską grypę. Lekarze pocieszają mnie jak mogą, mówią, żeby się nie martwić, ale ja odchodzę od zmysłów:-( Teraz na noc wygnali mnie do domu, rano mam do Olisia wrócić i mają mnie sprawdzić, chociaż właściwie żadnych złudzeń mi nie pozostawili.
Boję się jak ch... o Olisia i o Jessicę, jak mi dowalą antybiotyk na świńską to nie wiem czego mogę się spodziewać po porodzie. Komu ja coś tak złego zrobiłam, że los się tak na mnie odgrywa:-( Jeszcze dodatkowo Tomek ma zapalenie płuc, jemu nie robili badań na świńską, ale też pewnie ma, też mu mają zrobić.
Oczywiście o przyjeździe do Polski mogę na razie zapomnieć. Trzymajcie mocno kciuki i módlcie się z całych sił za nas. Z góry wielkie dzięki, nie wiem kiedy się tu znowu pojawię, mam nadzieję, że szybko i, że będę miała do przekazania same dobre wieści.

reklama
Hej!

Kasia trzymam mocno kciuki i życzę dużo zdrowka! :-(Oby to cholerstwo szybko odpusciło... Pozdrawiam i trzymajcie się!

Sylwia, Stefcia fajnie że udało wam się spotkac :-)

Ataata witaj i zaraz się tłumacz czemu Ci tak ciężko do nas wrócic? Już jaki czas temu pisała że wracasz bo i tak w domku siedzisz i nie wróciłas :sorry2::dry:

Dota widziałam to w TV ;-) fajne...

Jutrzenka a wstaw kubusia do miski z ciepłą wodą. Ja tak włanie łapałam ostatnio Julkowe siuski... ;-):tak: u nas woreczków nie pozwalają używac :baffled:

A i u nas od wczoraj temperaturka... ponad 38... w nocy też mocno ciepła była... :dry: trójki nam idą i wyj nie mogą już je pod dziąsłem widac... :dry:

[video=youtube;xd12hR68sWM]http://www.youtube.com/watch?v=xd12hR68sWM[/video] katujemy na okrągło tego hiciora!!! :baffled::cool2:

No i zaczęlismy wczoraj remoncik... Ściany pogipsowane gdzie trzeba, wszystko oklejone, woda szklana na scianach, od poniedziałku D po pracy będzie malował, potem wysprzątam, a w sobotę wożenie gratów... ;-) ale się cieszę :-)

Miłego dnia dla wszystkich...

Do góry