reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam

ja tez sie zle dzis czuje, wczoraj bolala mnie glowa, wieczorem 2 razy rozmawialam z muszla w wc :no::no: i dzis ogolnie sie zle czuje, jakies zawroty glowy jakbym miala, ehhh a pracowac trzeba

zycze Wam milego dnia, i dobre samopoczucia, lepszego niz moje :crazy:

paaa

reklama
ahoj moja załogo :))
wszystkie na statek marsz:) hihihihihihihih buhahahahaha

EDIT:
łoj Jutrzenko bidulko :) hmmm czyz by znowu poniosła cie fantazja z twoim mezem????? łojojoj i znowu czekac miesiac na wiadomosc hihiihihihihihihih
widzisz tak to jest jak sie szaleje jak dziecko pójdzie spac:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam.

Czy ktoś tu choć troszkę tęsknił za mną:sorry2::sorry2::sorry2:
Wczoraj wróciłam z wakacji troszkę wypoczęta:tak::tak::tak::tak:
Teraz muszę rozplanować jak poustawiać sobie dzień ze spaniem i jedzeniem maluchów bo od przyszłego tygodnia Staś wraca do przedszkola. Ale wcześniej w najbliższą sobotę czeka na sweselicho w Warszawie:tak::tak::tak::tak::tak:
Resztę opowiem później bo teraz zmykam na pocztę po kaskę z rodzinnego i na zakupy:tak::tak::tak::tak::tak:

Miłego dnia babeczki.

weroniczko- hej, długo cię nie było i pewnie że tęskniłyśmy:tak::tak::tak:
jutrzenka- zdrówka dla ciebie
stefanka- a u mnie jest słoneczko, chcesz troszkę:blink:
elcia- a ,może jutrzenka jest już na statku i ma chorobę morską:-D:-D:-D
magdalenka- ja też mam nadzieje że szybko minie ten dzień i tydzień też:tak::tak:

melduje się...hehe
noc w hotelu przezyłam - :-pno i było wiecie.....echh wyjątkowo:-)

no i wrócilismy z nad morza ale pranie i prasowanie narazie mnie pochłonęło....no i ogólnie musimy wrócic do rzeczywistosci. wiec niebawem pojawie sie tu na dłuzej...
w sumie to nie wiem czy ktos wogole za mną tesknił???:crazy::crazy:
no wiem ze stefanka....moja kochana, no i elcia a reszta to chyba nie bardzo:angry::rofl2::-D

Hej!

Viki, ja tęskniłam bardzo. Dobrze, że już jesteś:tak::tak::tak::-):-):-)
Grzechotka, zapobiegawczo na pęcherz jedz żurawiny, albo pij sok i witamina B. No i pewnie będziesz musiała zrobić posiew, bo może jakaś bakteria jest.
Paula, na pewno dacie radę w autobusie. Trzymam kciuki.
Jutrzenka, trzymaj się w pracy.
Aga, urlopy mają to do siebie, że niestety szybko mijają:tak::tak:. Ja już jutro jadę do pracy:-(
Weroniczka, fajnie, że już jesteś. Jak wam było w Ropie, bo chyba tam odpoczywaliście, prawda?
Magda, wzajemnie:tak::tak:
Stefanka, gdzie jesteś?

A u nas zaczęło się chorowanie. Filip w ubiegłym tygodniu zaczął chodzić do żłobka na 3-4h i stało sie... zachowrował. Ma antybiotyk. Jestem tym wszystkim zdołowana i nie wiem jak to dalej będzie, jak on już po tych kilku dniach załapał coś. No i lato przecież. Gorączkował na początku, ale od soboty na szczęście już nie. I miał bardzo brzydkie migdały i lekarz powiedział, że bez antybiotyku nie da rady.

A ja od dziś zaczęłam wieeeeeeelkie odchudzanie!!! Trzymajcie kciuki!! Muszę zrzucić parę kilo, żeby mi nogi w kolanach nie popękały od nadmiaru ciężaru, hehehe

reklama
Do góry