reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dzień dobry!

Stefanka, co do obrazków - będziesz się rozmnażać, bo to matka natura na obrazkach?:-D:-D;-);-);-)
Paula, a mąż będzie wyjeżdżał z domu o 6 czy na 6 ma do pracy? Bo korki w Wawie to już przed 7 są w dzień roboczy.
Grzechotka, może faktycznie duża zawartość chloru w wodzie. Gotuj na minerałce. Co do filtrów to taki zwykły dzbankowy nic nie da, bo raczej nie likwiduje metali ciężkich. Tylko zmniejszy ilość kamienia i zmiękczy wodę. No chyba, że założysz na kran taki profesjonalny.

Asia o 6 będzie wyjeżdżał z domu a trasa nie najgorsza. Mówi że w 45 minut powinien dojechac ;-)

Stefanka no powiedz nam o co chodzi? :-):-):-)

Grzechotka ja wodę z kranu podaję baaardzo rzadko. :sorry2: Małej robię mleko na butelkowej wodzie. Jakos boję się kranówy :baffled: zwłaszcza że u nas często leci zółta i zdaża jej się mie brzydki zapach... :baffled:

Hej Laseczki :-) Jak w końcu udało mi się do kompa dorwać to Was nie ma :-( Mój brat z T. non stop mi komputer okupują, a jak mnie łaskawie wpuszczą to net ledwo zipie, bo coś sobie ściągają :sorry2: Nudy u mnie straszne, pogoda do bani,aż nic się nie chce.
Życzę Wam miłej końcówki weekendu :tak:

hej

ja zacznę jak stara baba jeny jak mnie boli dzis nie glowa ale pęcherz znowu mam chory to juz 2 raz w ciągu miesiąca w chorwacji mnie dopadło musialam czekać jak do domu wrócimy bo tam to nie dało sie znaleść lekarza wziełam w domu furagin przeszło i znowu to samo ja sie załamię coś musi być nie tak z tym pęcherzem czy to moze byc od sexu heheh:-D:baffled:

zdycham z bólu heeeeeeeelp a nie dostałam sie do lekarza :angry::angry: godzina 7:30 od 7 zapisy i juz miejsca nie ma :crazy::angry:

miłego dnia wam zycze

kata ale ty madra jesteś :-D:-D

Hej!!!

Stefcia a możesz rozwinąć o co chodziło? Bo ja może kiepsko łapiąca ale nadal nie wiem o co chodzi... :rofl2:

Grzechotka jutro dzwoń od 7:00 u na też często tak jest... ale jest chyba 5 internistów to zawsze gdzieś tam wolne się znajdzie ;-)

Kacha tak to jest jak się chłopy dosiądą do kompa... :rofl2:

A mnie czeka podróż z Julą autobusem. Muszę jechać do hurtowni po chemię dla mnie do pracy :sorry2: i ciekawa jestem jak ona to wytrzyma... :baffled: chciałam jechać o 9:10 ale dama jeszcze śpi... :tak:

Miłego dnia :-)

hej:-)
ja już po urlopie:wściekła/y::angry::wściekła/y::-( tak mi szkoda było zostawiać Łukasza:-:)-:)-(

pracy tak za dużo to mi sie nie nazbierało przez dwa tygodnie:-D chociaż jeden plus:-D
chmielaki były bardzo udane, Łukasz się wyszalał w wesołym miasteczku (jutro zdjęcia). Nie spiłam się bo byłam kierowcą:sorry2: za to w sobotę nadrobiłam w domu i tak mnie głowa bolała w niedzielę i niedobrze mi było, że stwierdziłam że już nigdy więcej nigdy nigdy więcej:no::no::no::no: Ogólnie fajna impreza - polecam:tak::tak::tak:

a dziś miałam straszny sen, śnił mi się koniec świata- słońce się rozpadło, ziemia się poprzekręcała na jednej półkuli było bardzo gorąco a na drugiej bardzo zimno, domy wszystko zburzone- straszne to było aż sie obudziłam zlana potem:szok::szok::szok:

paula- to fajnie że D. znalazł pracę:tak::tak::tak:

miłego dnia wszystkim:-)

reklama
Witam się w nowym tygodniu, po ciężkim weekendzie, czas na 5dniowy odpoczynek :rofl2::-D
Aga mam nadzieje, że Ci szybko dzien w pracy zleci i wrócisz szybko do swojego Szkraba!
Paula powodzenia na wyprawie!
Grzechotka współczuje ! może wybierz się na nastawianie kręgów. one moga być przyczyną bólu glowy
Stefanka to jaką masz dla nas dzisiaj zagadkę?
Wszystkim życze bardzo wesołego i ciekawego dnia

Do góry