reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

mimo wszystko to ja powinnam decydowac co i komu chce powiedziec. i skoncz ten bezsensowny dialog i prosze cie jeszcze raz edytuj.
nie moge sie dodzwonic do agaty a ty utrudniasz sprawe.

reklama
:szok: Stefanka, Magda... a o co chodzi? :cool::cool2:

Wy tak na serio? :confused:

Stefka, dzięki za ten horoskopik. Piękny :-)

Sylwia w końcu dojdziesz do wprawy ;-) oby jak najszybciej :-)

A mój D gdzieś polazł... zła Paula... a miałam nadzieję na zmiany... ehhh... :zawstydzona/y: nieważne...

a zreszta moge sie zalozyc ze auta nigdy nie pochwalilas, nigdy nie poglaskalas po masce z czuloscia...a niestety zla energia wraca!! otworz sie na kosmos kochana to od razu lepiej bedzie.

Amen:tak:
Wyznaję taką samą zasadę:tak::-) Dobra energia powraca ze zdwojoną siłą:tak:

Paula nie złośc się na chłopa;-) Za kumplami pewnie też się stęsknił:-)

Krosteczki Olivki według lekarza nie są niczym groźnym i powinny niedługo same zejsc. Cieszę się, że to nie jest żaden wirus:-)
Kurczaki, byłam dzisiaj w mieście i wynalazłam fajowe dżiny ale nie było mojego rozmiaru:-( I co ja teraz biedna pocznę:-(

przywitam się pochmurnie :-( brzydko za oknem więc młodą chyba odtransportujemy do teściowej a sami przestawimy mebelki w salonie ;-)
miłego dnia! :-)

hejka

kmmm ja tez nie kumam nic z dialogu miedzy Magda a Stefcia :szok::szok:, metoda dedukcji doszlam do tego ze Stafcia jest w kraju :confused::confused: a dokladnie nad morzem :confused::confused:

Co do mojego woza to ja go uwielbiam, naprawde, mamy go 4 lata i bylo ok, tylko te ostatnie przypadki w tak krotkim czasie ze nie nadązam ochlanac:sorry2::sorry2:.
To naprawde fajowy wozik, jakby co polecam takiego Roverka :tak::tak: tylko niech juz nic sie nie dzieje :-)

Sylwia teraz sobie przypomnialam, kuba jak byl malutki mial na czole taka jakby kaszke, krostki z bialymi koncowkami, samo zeszlo, to jakby tradzik niemowlecy czy cos takiego (czytalam w necie ;-)) Mam nawet gdzies jego zdjecia z tymi krostkami brzydko to wygladalo ale zeszlo :tak:

milego dnia bye

Witam

Jakie tu tajemnicę są hyhmm stefcia z Magdą się spotkała na to wygląda ;-) ja mam nadzieje że w nie na poważnie się tu nam kłócicie

Jutrzenko jak się pech przyplącze to się tak człowiek trzyma :-( wiem coś o tym życzę ci cierpliwości a i mam pytanie jakiej przeglądarki ty używasz że tak ci wcina posty

Sylwia dobrze że to nic poważnego i ucałuj niunie od nas

kata-woj miłego przemeblowania

Paulo nie dam rady się z tobą dziś spotkać bo mam katar po same cycki i nie chce zarazić Juli a tak się cieszyłam

Jakbyś od razu powiedziała dziewczynom że planujesz wrócić do kraju nie byłoby zamieszania.
:confused::confused:;-)

dzien dobryyyyyyyyyyyy:-):-):-)

pogoda sie popsuła....my zyjemy nowym mieszkaniem....troche pozwiedzalismy sobie.........jest git!!!!!!:-):tak:

pozdrawiamy panienki i milego dnia zyczymy!!!!!!buziaczki:-)
ps.przyjemnej pracy!

Anetka to nie wina przegladarki, czasem mi sie polaczenie z netem przerwie i zawsze wlasnie wtedy jak pisze posta mio sie zawisi dlateog jak cos dlugiego naskrobie to kopiuje. Zycze zdrowka :tak:

Dotka a gdzie to miesxkanie?? tez w Gdańsku?? ta sama okolica czy gdzies indziej sie prznosicie? moze blizej plazy??

reklama
dota ale ci dobrze :-p kiedy ruszacie z remontem? wiesz, że mój t. na poważnie myśli o przeprowadzce nad morze :-D;-)
jutrzenka co za pech! :wściekła/y: ale po burzy wychodzi słońce ;-):tak:
paula wrócił? ;-)

my zaraz ruszamy z meblami ;-)

Do góry