reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefanka a Ty kim jesteś? Miałam zawsze polewkę z mojego brata, bo on jest Szczurem :-D:-D:-D
Kurcze mały pasożyt mi się przyczepił do kapcia i mi próbuje go ściągnąć :-)

reklama
oj dziewczyny dziewczyny....a Kacha-to jak zwykle na jeden tor zjeżdża...-klaczka....:-D:-D:-D:-D

no ja to mogę Wam najwyżej zapiać........:-D:-D:tak::tak:

wpadłam na chwilkę..bo mam gościa-moja sis dotarła :-p
dobrej nocki.

wrrr napisaam posta i mi go wcielo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie bede sie produkowac drugi raz tyko w skrocie dodam ze pecha ciag dalszy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, pojechalam na zakupy i mi saochod stanal na srodku ulicu bo mi sie jakis pasek po prostu urwal :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Takze stoi teraz w warsztacie u R brata i napewno mnie szarpnie po kieszeni, od 200 do 500 zl za naprawe. To podobno standard zerwanie tego paska i ze sie zdarza ale czemu akurt mi i to teraz jak i tak ostatnio mialam niezle przezycia to jeszcze znowu cos
No szlag by to trafil

i jak ja Stefcia mam nie byc zla, mimo szczerych che znow mi sie nie udalom niech ten cholerny rok sie skonczy :-:)-(

Paula napewno po rehbilitacji bedzie ok, trzymam kciuki

ide sie kapac

Jutrzenka nam kiedyś jakiś pasek się zerwał jak jechaliśmy całą ekipą nad morze ;-) Samochód od taty pożyczałam, do tej pory był bezawaryjny i akurat wtedy musiał stanąć gdzieś za Świeciem i to w miejscu gdzie był czarny punkt. Na szczęście zepsuł się pod domem mechanika samochodowego, od razu mechanik z moim bratem pojechali na szrot po ten pasek i szybko go zrobili, zapłaciliśmy za to całą flaszkę ;-):-p
Miłej kąpieli, ja też lecę się wymoczyć :-)

jutrzenka powinnas zawsze patrzec na dobre strony. ciesz sie za pasek a nie skrzynie biegow :) a zreszta moge sie zalozyc ze auta nigdy nie pochwalilas, nigdy nie poglaskalas po masce z czuloscia...a niestety zla energia wraca!! otworz sie na kosmos kochana to od razu lepiej bedzie.
kacha a ty sie nie myj za dlugo bo woda droga!
a gdzie reszta mojego chinskiego horoskopu??

reklama
WItam wieczorną porą bardzo rozleniwiona
tak się wczoraj spiłyśmy ze Stefanką, że aż się dziwię, jak ona dała radę dojechać nad to morze.
Ela widziałaś się już z nasza Stefcią, bo oczywiście Cię poinformowała?!?
Stefanka już tęsknie!
Idę coś wziąć na kaca.

Do góry