reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej:-) ja tak na szybciutko bo zaraz spadam Marcela do babci zawiezc i z Olivią do lekarza. Wysypkę taką brzydką dostała, z białymi końówkami i health visitor powiedziała że to może byc jakis wirus:-:)-:)-(
Marcel dostał skierowanie do pediatry to wreszcie go specjalista obejrzy:tak: a Olivia to niezła koksiara bo przez ostatnie 2 tygodnie przytyła ponad 800gram:szok: Czyli od urodzenia to już prawie 1,5kg:szok::-)

zagłosujcie na mojego rumburaka ;) :cool2:
sms o treści PLAC 906 na nr.70068
z góry dziękować :tak:

Ja nie mogę:-:)-:)-( Sorka:-(

viki - tesknie
grzechotka - tesknie
ataata- tesknie

A jaaaaaaaaaa???????????:confused::confused::confused::confused::confused::-:)-:)-(

Edit-tak sobie myślę co do tego mojego bólu brzucha????
czy można mieć po zabiegu jajeczkowanie bez wcześniejszej @ ????

słyszam o przypadkach że dziewczyny zachodziły w ciążę jeszcze zanim dostały pierwszą @ po poronieniu więc jajeczkowanie jest jak najbardziej możliwe

I tak sie zastanawiam czy w tym roku jest sens kupowac, w sumie na miesiac a cala zime bedzie lezec, chyba juz na wiosne kupie

Masz rację:tak: I Kuba będzie mądrzejszy, w sensie że będzie się w niej bawił jak trzeba bo teraz może tak ja Marcel rozsypywac piach po całym ogrodzie, albo w domu:baffled: Ja rzadko otwieram naszą bo on nie umie się w niej bawic tylko sypie dookoła:angry:

Hej Babolki, byłam dzisiaj na zakupach i padam na pysk, szkoda, że Oliś jeszcze nie pada ;-) Ech miałam w planach zakupowe szaleństwo, a T. mi karty nie zostawił, tylko gotówkę i to w znikomej dla moich niecnych planów ilości :wściekła/y:

Wiedział co robi;-)

A poza tym wzięłam w końcu z City Hallu papiery do ślubu i jak wrócę z Polski to w końcu się hajtamy :-p Prawdopodobnie 18, albo 25 września, chcieliśmy się ohajtać przed moim wyjazdem, ale nie było wolnych terminów, poza tym T. wysłał swój paszport i prawko, bo wymienia prawko na angielskie i cholera wie kiedy mu odeślą:dry:

Uuuuuuuuuuuuuuu, fajnie:tak: Moje gratulacje:tak:

Sylwia jak sobie radzisz? Marcelek niejadek... Może jakieś witaminy na apetyt można by zapodać...

Dawałam mu już Bioaron ale nie pomogło:baffled:
Radzę sobie całkiem nieźle tylko mam z usypianiem problem. Tzn co drugi dzień jak R jest w pracy to Marcel jest śpiący ale sam spac nie pójdzie a Olivia ryczy jak tylko się ją odłoży do łóżeczka:angry: Ciągle próbuję wypracowac sobie jakiś mądry system:sorry2::sorry2:

Dobra, zadzieram kiecę i lecę:-D

Sylwia trzymam kciuki za Oliwkę, żeby się okazało, że to np. zwykłe potówki :tak:
Paula to napięcie na szczęście nie jest groźne, Amelcia troszkę poćwiczy i będzie git, a zobaczycie jaka później sprawna będzie :-)

hej babochy
-ale się bb ruszyło....no ładnie :tak::-)
bylismy w mieście i młody się tak posikał że aż wózek mam mokry....i fotelik...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:-a niedawno go prałam.......
już nie wiem co z tymi pieluchami .....jakoś mu ciągle coś ucieka.....
najbardziej w nocy..................:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kacha-zaraz byś chciała żeby na stole tańcował...a może w tort go wsadzimy???:-D-tylko co na to Paula???-no ale się zgodziła żeby został....:-p
Jutrzenko-a no miałam...i powiem Ci że zła byłam na Ciebie że tak te sarenki straszysz...:-D
Paula-z tym napięciem to nie jest tak strasznie...jeśli jest niewielkie...my też chodzilismy z Kubą na ćwiczenia -wszystko szybko wróciło do normy!!!-trzymam kciuki.
Sylwia-nie szkodzi,co do tego jajeczkowania-to możliwe by to było...bo śluz też mam taki jak podczas jejeczkowania.
zdrówka dla Oliwki!!!-i daj znać co powiedzieli.
Stefanka-dziś ja cię cmokam :-):tak::-p

hej hej
ALEX NO NIBY ODDAŁAS ALE JESZCZE CIEPŁO ODDAJ I ZABIERZ WIATR I TO DZIS A NIE JUTRO:))
BUZIOLKI DLA WSZYSTKICH:))

kacha zobacz moj chinski horoskopowy opis
Jestem niczym kalejdoskop i fajerwerk umysłu, symbolizują radość życia. Z łatwością nawiązuję kontakty, tryskam optymizmem i młodością, jestem zawsze w ruchu i doświadczam szerokiej gamy uczuć. Myślę, patrzę i poruszam się niczym świetlny promień lub błyskawica, a jedyną stałą rzeczą w mojej naturze jest niestałość. Niezachwianie wierzę w swoje ideały, choć niektóre z moich prawd i poglądów są banalne. Słucham jedynie głosu własnej intuicji, która ma mnie zawieźć ku szczytnym i wzniosłym celom. Jestem więc ekscentryczna i nikt nie potrafi mnie okiełznać.Biegam swobodnie po bezdrożach, wolna od wszelkich ograniczeń. Mam wolną duszę, a mój duch jest niezwyciężony.

a to ty kacha wawa super star
Bezinteresowność, odwaga i dzielność pozwalają mi zawsze przyjść wam z pomocą, ponieważ czuję wasz smutek, cierpienie i zatroskanie. Jestem oddanym obrońcą Kosmicznej Sprawiedliwości, a wolność, równość i braterstwo to moi wierni przyjaciele i towarzysze. Strach, kłamstwo i pochlebstwo nie mają do mnie dostępu, a mojej duszy nie da się zniewolić nawet łańcuchem. Wiem, że wolność jest bezcennym skarbem, a życie bez czci i sumienia - życiem straconym.

Jestem Psem

reklama
a to moja ulubiona paulinka
Jestem Paradoksem, który zachwyca i którego nie da się przewidzieć, a moją sceną jest cały świat. Potrafię znaleźć bezpieczne wyjście nawet z płomieni. Staram się dosięgnąć tego,co nieosiągalne i poznać to, co jeszcze nikomu nieznane. Tańczę wesoło i swobodnie w rytm muzyki życia.

Choć ze mną w tę podróż pełną ekscytacji i ryzyka, a pokażę ci bezkresną przestrzeń dźwięków, barw, kwiatów, a za nią migoczący blask innych światów. Tylko ja mogę być niezrównanym i tajemniczym wykonawcą woli Opatrzności.

Jestem Tygrysem

Do góry