reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
no co ja tu wyczytuję....Kacha-gratki wielkie....a można się wprosić na to panieńskie???:-):-p-żeby zdrówko za Was wywalić..:tak:;-) -na stół włazić nie bedę żeby się nie zarwał ;)
no ewentualnie mogłybyście nas odwiedzić....;-)
Paula-apetyczne te wafloki....:tak:mniam...

hej babki!
kurna ogarnąć się po tym powrocie nie mogę ale podobno to trwa tydzień :-D
dzisiaj zrobiliśmy przemeblowanie u młodej w pokoju i nam trochę zeszło. a potem nas sen zmorzył bo lało dzisiaj cały dzień i ciśnienie niskie :shocked2:
młoda dopiero w wannie siedzi bo o 17 wstała z drzemki :sorry2:
jutrzenka u was basen budują a u nas rozwalają otwarty bo nierentowny ;-) mało ciepłych dni w wakacje a zbyt wysokie koszty utrzymania. mamy kryty i to wystarcza :tak:
kacha gratki! :-)

Kata-to u nas podobnie -też śpiące popołudnie.tylko że młody spał dużo dłużej od Kini.
.właśnie się chłopaki usypiają....ciekawe jak to im wyjdzie????
ojjj-ja też chciałabym żeby u nas był basen.......-ale to marzenie ściętej głowy...

zagłosujcie na mojego rumburaka ;) :cool2:
sms o treści PLAC 906 na nr.70068
z góry dziękować :tak:

heloł:-)
ale jestem padnięta, wymyłam dziś okna i poprałam firanki bo była piękna pogoda (teraz leje), potem pojechaliśmy do teściów i do siostry M.. Łukasz napił się wody i zwymiotował:confused: a potem w domu jeszcze 3 razy:confused::baffled::szok: nie wiem co mu jest to raczej nie wirus bo nie ma goraczki. Brzuch go boli bo taka kupke zrobił mizerną i nic nie chciał jeść a wczoraj najadł się czekoladek:dry: nie dał sie dotknąc do brzucha:confused:
kachawawa- gratulacje podjętej decyzji:tak::tak:, może będziesz przykładem dla stefanki

dla tych które ie mogą się doczekać moich rewelacyjnych zdjęć z wesela oznajmiam że wrzucę je jutro, bo dziś już nie mam siły:tak::tak:

Zgadza sie droga stefanko- ach jak Ty mnie dobrze znasz.....:-D:-D:-D Dobrze, ze mnie dziewczyny nie namawiaja, bo mi nie spieszno.....:-D

Kacha- no to gratki ogromne!!!! :tak::-)

Aga- oj bidulek tez Twoj Lukaszek. Oby szybko mu przeszlo :-(

reklama
pierwsza :-)

dzien dobry

Kata u nas jest basem kryty ale taki stary a odkryty tez kiedys byl ale juz nie ma. Teraz buduje taki nowoczesny w jednym kompleksie z klodowiskiem ktore juz czynne 2 lata a basen w marzeniach pozostaje :angry::angry:, ale bedzie kryty :tak::tak:, chyba lepszy bo caloroczny :tak:

Aga zdrowka dla Łukaszka, zeby mu szybko przeszlo i czekamy na fotki :tak:

ojj Stefcia ja po prostu nie moge sie doczekac Stefanki w sukni slubnej ;-):-D i w welonie :tak::tak::tak:

a na Alex bedziemy czekac po Twoim slubie :-p:-p:-p

Kasia to poszalejecie na koncercie ;-):-)

milego dnia paaaa

Do góry