reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Cześć grudnióweczki;-) Nie było mnie kilka dni a tutaj tyle do czytania... Ja sama nic nie pisałąm bo jakiegoś dołka miłam i mam nadal i dopadła mnie migrena a wtedy to nic mi się nie chce...Pozatym miłam egzaminy wszystkie zdałam do tej pory a jeden jeszcze przede mną (w czawartek) wiec ciagle w steresie narazie jestem... Jeszcze po tym upadku na schodach byłam troszke przybita i tak się wszystko skomulowało.... no ale już powoli wracam na BB;-) Jeszcze nie przeczytałam ostatnich waszych postów ale zauważyłam że są z nami nowe koleżanki wiec odrazu się witam :tak::tak:;-)

reklama
hej viki31 też jestem w szoku że to 30 tydz :szok:;-):-) jak to szybko zleciało .... zdaje się że jestem naj starsza (w sensie ciążowym) na naszym wątku....a przynajmniej tak przypuszczam;-);-)

Aneczka ale żeś przeżyła wczoraj, nie dziwie sie że sie poplakałaś bo ja bym chyba ataku histerii dostała w takim przypadku,... No ale ciesze sie że wszystko jest dobrze a Witusiowi nic sie nie stało, to najważniejsze:tak:

Doticzka Ty to już "stara dupa* grudniówkowa" jesteś;-) Nie no żarcik bez obrazy, to tak dla śmiechu ale faktycznie, jesu 30 tydzień już a Tobą... masakra juz niedługo nam powiesz że urodziłaś... ale ten czas zapierdziela

oj Aneczka faktycznie niezły horror miałaś wczoraj
całe szczęście, że wszystko w porządku z Wituśkiem
a swoją drogą to niezły z niego spryciarz ;)
jeju trzeba mieć oczy dookoła głowy przy maluchach

mąż przywiózł jabłka... a mi dziś się już odechciało "pichcić"...

Doticzka gratuluje zdanych egzaminow :tak: Dzielna dziewczyna z ciebie!

Ewa maz cie napewno wybaczy wkoncu kobieta zmienna jest o czasie ciazy nie mowiac ;-)

ewcia szkoda ze jednak dzieli nas troche km bo goście jedli jedli a i tak została mi połowa ciasta wiec gdyby było blizej pewnie dzis zajadalibysmy sie obie:tak:a i dla piotra by starczyło;-)

Viki ;-) no szkoda, szkoda.
Jakby kolej działała normalnie to w godzinę byłabym u Ciebie, ale teraz jechać pociągiem to horror! Ale wiesz jakby co to ja zapraszam ;) do siebie z tymi pysznościami!

u mnie jesiennie... wrzosy w pełnej krasie...

reklama
Ataata, bo normalnie do Łodzi pociąg jeździć powinien około 50 min, a teraz ta droga to ponad 3 godziny ;) No a z drugiej strony jestem cały czas na zwolnieniu i siedzę w domu, więc samej jechać to tak nie za bardzo ;(

Do góry