reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej Babolki, byłam dzisiaj na zakupach i padam na pysk, szkoda, że Oliś jeszcze nie pada ;-) Ech miałam w planach zakupowe szaleństwo, a T. mi karty nie zostawił, tylko gotówkę i to w znikomej dla moich niecnych planów ilości :wściekła/y:

reklama
kasia maj to sie ciesz :)) moja biega i rozwala wszystkie zabawki !! cale szczescie ze sie sama bawi. ostatni hit to chodzenie do tylu :)

no nie wiem czy to tak do cieszenia.....-ciekawe co w nocy będą robić???

u nas ostatnio-PUDU-DU w modzie.:-D-tłumaczę....bieganie w podskokach i wołanie pudu-du :-D:-D:-D-żeby było śmieszniej to wszyscy tak musimy robić :szok::-D-jak któreś z nas się zatrzyma to młody się denerwuje :wściekła/y: i przywołuje nas do szeregu.:tak::-D

Kasia-a co kupiłaś???

Kacha... no widzisz... za karę nie daj mu kolacji :-D:-D:-D

Stefanio zadowoli Cię fotografia? :-D moje tak wyglądają tylko w prostokąty pocięte...
46474_masa-czekoladowa-do-wafli_0_2.jpg

Podzielę się. Nie ma sprawy ale wpadajcie do mnie :-p deszcz leje to jak mam na pocztę z buta uderzać???:-D:-D:-D

Kasiu kupiłam sobie pidżamę, dwa staniki, spodnie ciążowe i jakieś pierdy Młodemu, jakbym nie miała ograniczenia kasowego to chciałam sobie jeszcze jedne spodnie kupić, dwie bluzy i kilka topów. A tak to muszę za tydzień jechać znowu, bo na pewno T. nie daruję ;-)
A poza tym wzięłam w końcu z City Hallu papiery do ślubu i jak wrócę z Polski to w końcu się hajtamy :-p Prawdopodobnie 18, albo 25 września, chcieliśmy się ohajtać przed moim wyjazdem, ale nie było wolnych terminów, poza tym T. wysłał swój paszport i prawko, bo wymienia prawko na angielskie i cholera wie kiedy mu odeślą:dry:

reklama
Do góry