reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej!

Dla wszystkich miłego dnia :-)

Mała buszuje D pojechał znów po jakieś części do auta i na jutro powinno być zrobione... trzeba było w niego włożyć. Nie należy do młodych aut ale będzie jak świeżaczek :-D

Kacha fajnie że w końcu doszłaś co tam się dziej :-)

Ela rozkoszuj się urokami wybrzeża ;-)

Jutrzenka przekichane z autem... Oby wam się ten pech skończył... :tak:

Aga dawaj foty z wesela! :-)

Stefcia :-)

Idę poczytać...

reklama
hej
u nas też pogoda do kitu!!!!
byłam w mieście ale tylko po konkretne rzeczy w 2 sklepach-dziś nie łażiliśmy z Kubusiem jak zawsze.....

Joanna-witaj
Elcia-nie przesadzaj z tym jednym :-D:-p-hehehe-u nas też pada :-(-może wreszcie wyjdzie słonko???udanego wypoczynku!!!!
Stefanko-i bardzo dobrze -zarzucaj zarzucaj :tak:
Jutrzenko-to podbijcie folię od spodu i będzie grało.:tak:;-)
Kacha-trzymam kciuki za wyniki-będzie ok!!!
Alex-hejo ;-)-czemu z Ciebie taka koleżanka i zabrałaś Elci słoneczko????:-p
a co się dzieje z Izą????-wie może ktoś????
buziaki dla niewymienionych!!!!!
idę obiadek nastawić.....

Ufff jak goraco..... Polazilam, pare rzeczy kupilam, potem spacerek na nadmorskim deptaczku.... Wilgotno mi sie na piersiach zrobilo i wrocilismy.....:-D:-D

Kasia- zabralam, bo za duzo mieli......:-p;-):-D
Elcia oddam jutro, dzis nie!!:no::-p;-):-)

moje chłopaki posnęli :szok: deszcz leje...i co tu robić????
hmmm...może też się położę????
cisza jakaś na BB.........

zagłosujcie na mojego rumburaka ;) :cool2:
sms o treści PLAC 906 na nr.70068
z góry dziękować :tak:

Ostatnia edycja:
elciaa ja tez musze sie przyznac ze ukradlam ale moge ci troche oddac bo jest bardzo goraco!!
alex ciebie to nie powinno byc w domu tylko opalac sie nad brzegiemmm
kasia maj kiss kiss
viki - tesknie
grzechotka - tesknie
ataata- tesknie

no w końcu i nareszcie doczekałam się buziaka od Stefanki :-D:-p
a już myślałam że ten piękny dzień nie nadejdzie
DanseurJaune.gif

reklama
Do góry