reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
No pusteczki pusteczki tu u Nas
Madzia trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo! Wierzę, że będzie dobrze.
Doticzka daj znać co u Ciebie!

Do jutra dziewczynki!

Witajcie w poniedziałek!!!;-)

Dziś znowu słoneczko, a od wczoraj juz jesień:tak:;-)

Jak jesień zleci to tylko zima a zimą wiecie co?....:-)

Uciekam...papa,trzymajcie się!:-)

wiemy wiemy dota:-)

dzien dobry w słoneczny poniedziałek. ja wlasnie piję kawusie a zaraz zabieram sie za pieczenie jabłecznika bo mam dzis gości,,, a no i bedę robiła chyba dżem z jabłek bo dostałam wczoraj chyba z 15 kg i musze cos z tym zrobić. a moze macie jakis fajny przepis na konfitury, lub jakis mus jabłkowy?

Czesc Dziewczyny :)
U Was sloneczny poniedzialek a u Nas deszczowy. Od samego rana pada a jak pochmurnie :no:
doticzka daj znac co u Was. Bylas u lekarza? Jak sie czujesz?

U Nas weekend leniwie. Wczoraj lezelismy na sofie cale do poludnia a potem pomoglam mezowi auto wysprzatac i wypolerowac. Uznalam ze troche czasu na swiezym powietrzu dobrze nam zrobi:tak:. A dzis od rana w pracy.
Maly wiercipietek bokiem mi wylazi :-D caly czas czuje Dzidzi stopke pod zebrami z prawej:-)

Milego dnia Mamuski i Dzidziusie :)

Viki a może podasz nam przepis na Twój jabłecznik....:tak:...z tymi jabłecznikami to ile gospodyń tyle przepisów, a ja chętnie skorzystam z nowego;-)

Witajcie dziewczynki (nie będe oryginalna) w ten słoneczny dzień ;-)
Za oknem złota jesień i prawie 20 stopni.

Viki jabłecznik? Mmmmm moje ulubione cisto ;-) Taka szarlotka na ciepło... Pyszotka!
Wpisz przepis to zmuszę Piotra do kupienia jabłek i może też upiekę.
Dziś też postaram się Wam przesłać polecone z płytkami. Zobaczymy jednak o której mąż mój skończy zdjęcia.

Ja dziś "odpaliłam" słuzbową skrzynkę, bo po trzech tygodniach przerwy wracam do pracy on-line ;-( Ponad 800 meili... Musiałam sobie zrobić przerwę, bo co za dużo to nie zdrowo ;-)

Miłego dzionka!

Cześć Mamusie. całe mieszkanko mam zalane słońcem.Super! No to wyręczyli mnie ze wszystkiego. Teraz to już nawet gotować mi nie pozwalają. Ale wiecie co nawet się ciesze bo w końcu czuje się jak księżniczka. Tezaz mężulek doceni moją ciężką pracę i zawodową i domową.
Dziś rano wstał lewą nóżką bo nie wiedział od czego zacząć. czy wyjść z psem czy wyprawić mojego starszego syna do szkoły czy jechać załatwiać sprawy związane z jego pracą czy załatwiać sprawy związane z naszym sklepem ( a uwierzcie trochę tego jest). A tu trzeba jeszcze posprzątać, wyprać , poprasować zakupy zrobić. Fiu, fiu troszkę się chłopak nalata.
.A ja zaczynam się przyzwyczajać. Mamusia moja obiadki nam gotuje. Chłopaki jedzą u niej a mnie przywożą do domku w termosie. No, no obym się za bardzo nie przyzwyczaiła .

reklama
Magda, no z tego co piszesz to faktycznie "trochę" spadło na głowę twego męża, musi dac radę, skoro ty dawałaś ;-) no i na 100% Cię doceni :tak:
Korzystaj z tego "księżniczkowania". Trzymaj się ;)

Do góry