reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dziewczyny!!!!

właśnie rozmawiałam z ewą 79.

jadąc z mężem mieli wypadek samochodowy - na skrzyzowaniu wjechał w nich jakiś koleś.
Ewa jest w szpitalu na patologii ciązy, leży pod kroplówką ponieważ ma skurcze:-(
łozysko niby ok - nie odkleja się ale Ewa jest bardzo przestraszona i przerażona.

TRZYMAJMY KCIUKI ZA EWCIE I JEJ ADASIA!!!!

jeśli się czegos dowiem, dam wam znac

reklama
O kurcze!!! Nie no na pewno będzie dobrze, najważniejsze, że jest pod opieką lekarzy...
Trzymamy mocno kciuki, musi byc dobrze!!!!!

Dzięki za informacje Viki.

Matko boska :szok: wchodze i takie przykre wieści...:-:)-:)-(
Ewuś trzymaj sie, będzie wszystko dobrze.... MUSI BYC!!!!

viki jak bedziesz rozmawiać z Ewą to pozdrów ją bardzo gorąco odemnie i przekaż jakieś dobre słówko... myślimy o niej i wierzymy, że będzie wszystko w porządku...
No i jak sie dowiesz czegoś to pisz do nas na bieżąco...

o jejku al szok. cos strasznego. trzymam kciuki za Ewe i Adasia....musi byc dobrze i bedzie dobrze.
Viki...pozdrow Ewei napisz od nasz wszystkich cos cieplego i niech dzielnie sie trzyma

jak bedziesz miala wiesci to pisz

TRZYMAMY KCIUKASY

Cholercia wpadlam dla odprezenia na forum a tu takie straszne wiesci.:no::-(
Viki koniecznie pisz co u Ewy i wyslij jej od nas moc caluskow i usciskow.Napewno bedzie wszystko dobrze ale biedna sie nerwow naje.

Jejku, ale niedobra wiadomosc!:-( Dobrze chociaz, ze Ewcia i Adas sa pod z pewnoscia dobra opieka. Badzmy dobrej mysli i oby szybko i szczzesliwie wrocili do domku.

reklama
Ja tez sie witam.

Viki jakieś wieści od Ewci może masz?? Co u nich, jak sie czują z Adasiem??

Ja byłam własnie u lekarza, przed chwilą wróciłam.... ide cherbate zrobić i opisze na odpowiednim wątku....
Dostałam skierowanie do szpitala...:-( ale niewiem jeszcze czy pójde...:no::-(

Do góry