reklama
Heloł!
U nas pada, pochmurna i nic mi się nie chce.
Jutrzenka, zapisuję się do Twojego klubu bab, którym się nic nie chce
Sylwia, ja mogę ci dać namiary do super gina w wawie. Przyjmuje w poniedziałkiJest naprawdę świetny.
Grzechotka, daj namiary na linka. Mnie się nie udało nic sprzedać niestety.Mam kijowy aparat i zdjęcia kiepskiej jakości mi wychodzą. I w ogóle nie umię html, żeby sobie jakiś szblon fajny zrobić:-(
Viki, Twój Pablo mało je, a mój ostatnio wpieprza jak dziki. Waży 11,5kg
I co by tu jeszcze, hmmmm Nie wiem
U nas pada, pochmurna i nic mi się nie chce.
Jutrzenka, zapisuję się do Twojego klubu bab, którym się nic nie chce
Sylwia, ja mogę ci dać namiary do super gina w wawie. Przyjmuje w poniedziałkiJest naprawdę świetny.
Grzechotka, daj namiary na linka. Mnie się nie udało nic sprzedać niestety.Mam kijowy aparat i zdjęcia kiepskiej jakości mi wychodzą. I w ogóle nie umię html, żeby sobie jakiś szblon fajny zrobić:-(
Viki, Twój Pablo mało je, a mój ostatnio wpieprza jak dziki. Waży 11,5kg
I co by tu jeszcze, hmmmm Nie wiem
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Viki w Chorzowie najlepiej by było
Baśka79
Fanka BB :)
Dzień dobry w południe :-)
Alex po porannym wypadzie na plac zabaw padnął znów przed 12. Ciekawe ile dziś pośpi. Obiadek się gotuje, a raczej na razie zupka - rosołek, miałam taką ochotę .
U nas pogoda super tylko tak jak u Dotki - czasem zimny wiaterek wieje ale da się przeżyć, ważne że słoneczko świeci.
Kal.aga na szczęście mój braciszek się nie wściekł tylko stwierdził że musi mi się strasznie nudzić skoro go tam zapisałam, i że teraz mam to sobie sama kontrolować a jak znajdę kogoś ciekawego to ewentualnie mogę mu podesłać. Ale się stał wygodny.!!
Pryzybela - rzeczywiście długo Cię nie było - 2,5 roku to kawał czasu...
Asiacur - kochana nie martw się z tym rowerkiem. My mieliśmy taką akcję jak mały na roczek dostał BMW. Najpierw nawet się do niego nie zbliżał a teraz nie można go z niego wyciągnąć. Jak by mógł to by i w nim spał...
Kasiamaj - słońce może Kal.aga ma rację - może te wzdęcia nie przez jedzenie ;-);-)
Paula - z tym mlekiem to rzeczywiście bardzo ciekawe...
Monia - witam w gronie zmęczonych kobietek. Mnie też proszę wpisać do klubu
U nas na razie z zębami spokój, w każdym razie nie ma żadnych oznak ich wychodzenia. Czasem tylko dyrektorek bydzi się z płaczem bo nie umie się wypyrkać i nie wiem o co chodzi. Nic wzdymającego mu się podaję, kupki robi normalnie a z tym ma problem.
Dziewczyny czy któraś zna sposób jak usunąć, nie wiem coś a`la gumę z paneli?? Adam-mój brat-bawił się wczoraj z małym i wymyślili że wejdzie do kartonu a wujek ma go wozić i nie zauważyli że coś klejącego jest na kartonie i teraz przez cały przedpokój mam klejącą sznytę. Próbowałam już to nawet szczotką usunąć i nic to nie dało. Nie wiem może rozpuszczalnikiem delikatnie...poradźcie coś PROSZĘ.
Na razie to tyle jeśli kogoś pominęłam PRZEPRASZAM.
MIŁEGO DNIA "panienki"
Alex po porannym wypadzie na plac zabaw padnął znów przed 12. Ciekawe ile dziś pośpi. Obiadek się gotuje, a raczej na razie zupka - rosołek, miałam taką ochotę .
U nas pogoda super tylko tak jak u Dotki - czasem zimny wiaterek wieje ale da się przeżyć, ważne że słoneczko świeci.
Kal.aga na szczęście mój braciszek się nie wściekł tylko stwierdził że musi mi się strasznie nudzić skoro go tam zapisałam, i że teraz mam to sobie sama kontrolować a jak znajdę kogoś ciekawego to ewentualnie mogę mu podesłać. Ale się stał wygodny.!!
Pryzybela - rzeczywiście długo Cię nie było - 2,5 roku to kawał czasu...
Asiacur - kochana nie martw się z tym rowerkiem. My mieliśmy taką akcję jak mały na roczek dostał BMW. Najpierw nawet się do niego nie zbliżał a teraz nie można go z niego wyciągnąć. Jak by mógł to by i w nim spał...
Kasiamaj - słońce może Kal.aga ma rację - może te wzdęcia nie przez jedzenie ;-);-)
Paula - z tym mlekiem to rzeczywiście bardzo ciekawe...
Monia - witam w gronie zmęczonych kobietek. Mnie też proszę wpisać do klubu
U nas na razie z zębami spokój, w każdym razie nie ma żadnych oznak ich wychodzenia. Czasem tylko dyrektorek bydzi się z płaczem bo nie umie się wypyrkać i nie wiem o co chodzi. Nic wzdymającego mu się podaję, kupki robi normalnie a z tym ma problem.
Dziewczyny czy któraś zna sposób jak usunąć, nie wiem coś a`la gumę z paneli?? Adam-mój brat-bawił się wczoraj z małym i wymyślili że wejdzie do kartonu a wujek ma go wozić i nie zauważyli że coś klejącego jest na kartonie i teraz przez cały przedpokój mam klejącą sznytę. Próbowałam już to nawet szczotką usunąć i nic to nie dało. Nie wiem może rozpuszczalnikiem delikatnie...poradźcie coś PROSZĘ.
Na razie to tyle jeśli kogoś pominęłam PRZEPRASZAM.
MIŁEGO DNIA "panienki"
Ostatnia edycja:
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
asiacur ja też wczesniej nie sprzedała wiele jakies tam grosze za pojedyńcze ubranka teraz zrobiłam paczke aparat tez mam kiepski ale obrabiam je w picasie i jakoś wygladają
a tu link aukcja jest jeszcze nie aktywna więc mozna ja tylko teraz zobaczyc jak jestem zalogowana bo rozpocznie sie dopiero w niedziele wieczorem
http://www.allegro.pl/show_item.php?future_item_id=28418326
a tu link aukcja jest jeszcze nie aktywna więc mozna ja tylko teraz zobaczyc jak jestem zalogowana bo rozpocznie sie dopiero w niedziele wieczorem
http://www.allegro.pl/show_item.php?future_item_id=28418326
Baśka79
Fanka BB :)
Kurczę dziewczyny jak się dodaje zdjęcie z glitterfy?? ogarnęło mnie jakieś zaćmienie i nie mogę wykombinować w jaki sposób mam go umieścić na stronie.
RATUNKU!!!!
RATUNKU!!!!
Paula21
Grudzień '07
Baśka jak zrobisz glittera to kopiujesz BBCode wchodzisz w ustawienia i Edytuj SYGNATURĘ tam wklejasz i zatwierdzasz
Grzechotka nie widzę ale luknę jak już aukcja będzie aktywna ;-)
Co tam jeszcze? D. na pożegnaniu klasowym bo już ostatni zjazd ma w ten weekend i w maju maturka więc ma być koło 20 ciekawe...
Grzechotka nie widzę ale luknę jak już aukcja będzie aktywna ;-)
Co tam jeszcze? D. na pożegnaniu klasowym bo już ostatni zjazd ma w ten weekend i w maju maturka więc ma być koło 20 ciekawe...
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
witam
ide pod prysznic wroce do Was niedlugo
ps. licze na duza frekwencje dzisaj bo R na sluzbe i jestem sama jak palec w duzym i pustym domu (no nie liczac Kuby ale on chrapie od godziny )
ide pod prysznic wroce do Was niedlugo
ps. licze na duza frekwencje dzisaj bo R na sluzbe i jestem sama jak palec w duzym i pustym domu (no nie liczac Kuby ale on chrapie od godziny )
Odwaliłam kawał roboty dziś. Wysprzątałam całe mieszkanie. Normalnie, nawet przed świętami tyle nie sprzątałam, hehehe
Paula, no i jak? Mąż wrócił czy jeszcze się żegna?;-)
Grzechotka, też luknę jutro na aukcję, bo nie widzę teraz.
Jutrzenka, ja jestem, ale nie wiem jak długo.
Paula, no i jak? Mąż wrócił czy jeszcze się żegna?;-)
Grzechotka, też luknę jutro na aukcję, bo nie widzę teraz.
Jutrzenka, ja jestem, ale nie wiem jak długo.
reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
jestem :-)
Paula no wlasnie, stary wrocil ;-);-)
STEFANKA WRACAJ
a kiedy Alex wraca ??
Paula no wlasnie, stary wrocil ;-);-)
STEFANKA WRACAJ
a kiedy Alex wraca ??