reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej lasie penie sie zastanawiacie co ta grzechotka robi że jej nie ma:-D:-D no więc ponownie zapałałam chęcia do wystawienia ubranek kuby
a zobaczycie w niedziele bo nie ma juz miejsca na te godziny co chce na jutro

Ostatnia edycja:
reklama
Pierwsza :-D:-D:-D

Moniczko u nas sezon wędkarski się nie skończył na zimę i trwa nadal... :eek: Jak było -15 to siedział nad przeręblem na lodzie a teraz woda na Wiśle wysoka to jeździ gdzieś na jeziora... :-D

Viki bardzo mądrze wszystko wytłumaczyli w tym art. :tak:;-)

Jutrzenka wyspałaś się? :-)

Grzechotka :-) zerknę na Twoje dzieło jak dasz linka :-p;-)

My dziś w dobrych humorkach :-) Stary pojechał na cały dzień do szkoły, ja mam troszkę pracy (3h) a potem obiadek i na dwór :-)

Miłej soboty dziewczynki :-):tak:;-)

dzien dobry

a my dzis wybieramy się do centrum na pokaz "mustangów"
a przy okazji chyba odwiedezimy kfc bo jakos nam się zachciało..:zawstydzona/y:

pogoda u nas srednia, cos się chmurzy

a wiecie ze Pablo nie chce mi mleka pic? ogolnie je bardzo malo, a mleczko przed snem zjadfa z kaszką. zawsze jadł 300ml a teraz ledwie 120 zje i to wszystko:szok: a na obiadek to nawet polowy nie zjada tego co wczesniej..za to pije jak smok:tak:

paula milej pracy i spacerku
i czy twoj mąż ma juz nowy odcinek preason breaka???:zawstydzona/y:
grzechotka no to sie nasiedzialas...ja wczoraj chyba z 2 godziny walczylam ze zdjeciami, segregowałam itp pozniej na picasse wrzucałam i jakos tak zeszło.
no i daj linka do allegro:tak:
wszystkim zyczymy dobrego humoru i milego dnia:tak::-)

Viki a który odcinek i której serii??? Bo chyba ze 4 serie są (?) i jak dobrze się orientuję to wszystko co do jednego obejrzał :-D:-D:-D no i zawsze czeka aż nagrają następny... :laugh2:

A u nas slońce,słoneczko ......niebo błekitne.....hahahahah.....hihiihhi......:-D:-p
(tylko chwilami wieje chłodny wiaterek)

Milej soboty baby słodkie:-):-):-)

reklama
Hejo babeczki:-):-):-)

My jesteśmy już po porannym spacerku. Teraz Marcel poszedł spac a ja przy kawce będę oglądac powtórki "na wspólnej":tak::tak:

Szukam jakiegoś ginekologa z usg na śląsku:baffled: i w sumie nie wiem jak się do tego zabrac:baffled:
Mąż oczywiście w pracy:sorry: już się biedaczek nie może doczekac tego mini urlopu:-) Ja zresztą też:-D Ciągle się zastanawiam co spakowac:laugh2:

Do góry