reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

:baffled:
heheh viki no chyba nie istnieje takowy moje tez wszystkie kapia :-D:-D ale najmniej chyba ten bidon ze słomką o dziwo
fajnie że wypad do zoo sie udał ja czekam na wózek i też rusze na podbój zwierzatek

a powiedz mi czy do tych bidonów są wymienne słomki???
bo tego cholerstwa nie da sie dokladnie wyczyscic...

u nas do tej pory najlepiej sprawdzil sie zwykły kubek niekapek firmy "tesco":tak:
pawel spi a ja ide jakis makijaz zrobic bo poki co strasze w domu...:baffled:dobrze ze nikogo nie ma:rofl2:

reklama
dzien dobry

witamy sie w ten sloneczny poranek, zaraz wyruszamy do okulisty na kontrol i mamy jeszcze pare spraw do zalatwienia ale to spoko bo pogoda super

poza tym mielismy dzis w nocy trzesienie ziemi :szok::szok::szok: epicentrum bylo dosc blisko 80km od nas a wstrzasy byly tak silne ze o godzinie 3.30 obudzily nas czylismy sie jakbysmy na lozku wodnym spali tak wszystko chodzilo ludzie zaczeli z domow wybiegac, tam gdzie bylo epicentrum to sie domy pozawalaly na razie jest okolo 30 zabitych w tym 5 dzieci ale bedzie wiecej bo sa ludzie pod gruzami :no::no::no:

milego dzionka

No, jesteśmy po lekarzu. Filip ma antybiotyk kolejny. Lekarka się wkurzyła, ale na tych innych lekarzy, u których byliśmy. Powiedziała, że ne patrzą w ogóle w kartę pacjenta tylko tak na chybił trafił przepisują. A Filip ma antybiogram na wymaz z gardła i nosa. Mam nadzieję, że tym razem pomoże. Dostaniemy jeszcze skierowanie do laryngologa i alergologa.
Elcia, a cóż się stało?

Ewedja, to chyba się strachu najdeliście. |Kurcze, ja chyba nie mogłabym mieszkać w okolicach, gdzie jest chociażby minimalne zagrożenie.

Ostatnia edycja:
Cześć:-):-)
mam trochę zaległości w pracy:wściekła/y: po urlopie, ale fajnie było w domu:tak::tak:
kasiamaj- życzę wam powodzenia w odstawianiu, i zgadzam się z Sylwią, że to nam mamom bardziej brakuje karmienia nie naszym dzieciaczkom. Może nie będzie tak strasznie jak myślisz
sylwia- już niedługo znów będziesz karmić dzidziusia
viki- to super że się wypad do zoo udał:tak::tak:
elcia- uśmiechnij się:-)
asia - moja siostrzenica miała usunięte migdałki i nadal choruje, ciągle ma jakaś chrypkę i kaszel. No i weź tu wierz tym lekarzom. I Filipek znowu na antybiotykach. A co ze złobkiem, może iść?
grzechotka jak po lekarzu?
ewejda- słyszałam właśnie o tym trzęsieniu ziemi- straszne :szok::szok::baffled:
jutrzenka- to ty chyba nie masz takich miłych wspomnień z karmienia:sorry:

Viki ja mam Avent i nie kapie :no:;-):-) kiedyś jak go kupiłam to się zastanawiałam na czym polega niekapność bo zdjęłam tą gumkę pod ustnikiem.... :eek: blondynka... :laugh2:

Alex, Stefa dzięki ;-) to już jutro... :-) fajnie... czekamy na foty Olisia z Gajutkiem... :-):-):-):tak::tak::tak: no dobra... wasze też chcemy...

Grzechotka, Asia... zdrówka dla robaczków... :sorry::tak:

Kasiamaj powodzenia...

Ewedja :szok: omg... współczuję...

Aga do pracy rodacy... :-p;-)

Elcia co się stało?

Czesc panienki :-)
U nas pochmurno, ale i tak siedze w domu, pakuje sie i jutro wyjazd....:tak::-)
Oliwier spi, wiec mam chwilke dla siebie....

Ewedia- o kurcze! :szok: Dobrze, z Wami wszystko w porzadku....

Zdroweczka dla Filipka! Biedne dziecko....

berek babeczki :-)
kasia to widzę, że nadszedł ten dzień. trzymam kciuki za wytrwałość :tak:
paula chętnie poczytam o tych rowerowych fotelikach bo też przymierzmy się do kupna :tak: no i jeszcze rower dla mnie bo t. ma :sorry:
kurcze asia wiesz co sobie pomyślałam? może fifi jest alergikiem ale na te wszystkie pyłki, które teraz mają duże stężenie? niemożliwe żeby po lekach mu tyle czasu nie przechodziło :no: a teraz pyli non stop :sorry:
stefcia z gai niezły rozrabiaka :-D
viki canpola z serii lovi :tak: nie kapie na bank! miałam 3 a tylko dlatego, że paszczak zgryzł wszystkie ustniki bo są lekko gumowane ale to dawno było.
teraz ma niekapki z biedronki a w sobotę kupiłam jej taki bidon z miękką rurką:
585663692

elcia co się stało? :-(
ewe mówili u nas w wiadomościach :szok:

my po piaskownicy. musiałam dzisiaj z rana biec do sklepu po wiaderko z foremkami bo wczoraj miałyśmy pożyczone ;-) przydało się. byłyśmy z młodą prawie 2 godzinki a teraz padła :-)
zupka wstawiona.
popołudniu ysiudam ją z t. na dwór i umyję okno w salonie ;-)

Chej dziewczynki.

ALe u nas dziś duszno. Chyba będzie padało albo nawet pierwsza wiosenna burza się pojawi:tak::tak::tak: Uwielbiam burze.

A ja kupiłam dziś wykładzinę do przedpokoju:tak::tak::tak::tak:

Kata dobre są te kubki z rurką? Bo chcę mojej trójeczce takie kupić na dzień dziecka i nie wiem czy warto:sorry::sorry::sorry: I czy to są niekapki?

weroniczka jeśli chodzi o użytkowanie to są bardzo fajne :tak: rurka jest miękka, nie kapie jak młoda rzuci bidonem,chowa się automatycznie jak zakrywasz pokrywkę i wysuwa jak otwierasz ;-) no i ta pojemność - u nas to ważne bo młoda żłopie jak smok :baffled: jedyny minus: jak zakręcam wieczko to trochę rurką wylatuje - ale da się przeżyć bo robię to nad zlewem ;-) rurkę można chyba wyczyścić osobno bo ta w środku jest twarda połączona z miękką przez którą się pije jakimś zaworkiem
koszt. ok. 10 zł
moja jest przyzywczajona do kubków i ten bidon przechyla jak pije i jak ma mało picia to jej nic nie leci :rofl2: muszę jej tankować do pełna :-)
spróbuj kupić najpierw jeden ;-)

reklama
hejka:-);-)

Kata my mamy identyczny bidon (tylko zielono-pomaranczowy) i uzywamy go juz od wrzesnia:tak: Jest rewelacyjny!!!!
Raz w miesiacu go gotuje, czyszcze mała szczoteczką, a rurke-słomke czyszczę patyczkiem higienicznym i wygląda jak nowy:tak:

Duzo zdrowka zyczymy i milego dnia!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):tak:
paaaaa
Smiley-IPB-283.gif

Do góry