reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

1501.gif
i zero pomocy!!! buuuuuu!!!
niech mnie ktoś przytuli!!!-bbuuu!!!
nikogo nie ma.........no to idę..........sobie
dobrej nocy
Wam życzę;
494.gif

Ostatnia edycja:
reklama
hej, przeżyłam ciężki dzień w pracy uffff :happy:jutro kolejny :baffled:

kasiamaj- a tobie co???:sorry2:ja cię przytulam mocno :tak::tak::tak::tak: i uśmiechnij się :-)bo ten dół to jakoś mi do ciebie nie pasuje :no: :confused:i dzięki za zaoferowanie pomocy w pracy ale chyba by ci się nie spodobało:no: Kubuś śliczny na tych zdjęciach:tak:
kata- no i co wymyśliłaś nową fryzurkę dla siebie?
kacha- no to w końcu możesz się porządnie wyprysznicować:tak::tak:
wszystkie was ściskam bardzo mocno

no i ogólnie to padam na twarz tak jak mój mały dziś padł na rowerku jak go tata woził:-D:-D:-D:-D i nawet nie zauważył że uśpił malucha:-D:-D:-D

Cześć Kochanieńkie!

Przepraszam, że się nie udzielam, ale mam w domu i w pracy urwanie kapelusza.
Postaram się nadrobić bb w najbliższym czasie.
Tymczasem trzymajcie się ciepło i nie dajcie żadnym deprechom (Kasiamaj).

hello!!!!
ja dopiero teraz bo szogun nie spał w południe dobrze że zasnął to sobie musiałam chałpkę sprzątnąć i jestem...
pogoda do kitu bo pada drobny deszczyk i nie było spacerku:wściekła/y:
jutrzenka super telewizor:tak:
kacha a to była długa i ciepła kąpiel w końcu:tak:;-)
kasiamaj uśmiechnij się:-)
asia nadrabiaj jak będziesz miała chwilkę:tak:;-)
aga dobry sposób na usypianie mąż wynalazł:-D
sylwia ale sprawa załatwiona...
stefcia plecaki fajne:tak:
dotka buziaki;-):-D
i zapomniałam:dry::sorry2:

No i tutaj tez to samo ;-)
No wiec ;-)
Jestem za odlaczeniem mnie od watku zamknietego:tak:;-)
Musze sie troche usprawiedliwic zeby nie bylo.
Czasem zagladam ale raczej nie na zamkniety bo nie jestem taka wscipska zeby czytac o waszych problemach bo faktycznie czesc dziewczyn mnie nawet chyba nie zna.
Na gg owszem czesto jestem bo jakos tak mam ustawione ,ze wlacza mi sie automatycznie i jak dzieci np. ogladaja bajke albo siedzi maz to tez bywam jako "aktywna" No ale czasem bywam i na bb, raz na jakis czas pisze cos na watku od Witka bo tam wszystkie dziewczyny pisza raz na jakis czas.
Ciezko mi jest wlaczyc sie do was w rozmowe, jak wtedy kiedy wejde sa 3 dziewczyny, ktorych nie znam i nawet jak cos napisze to za tydzien ciezko mi bedzie odszukac to co pisalam i co te ktore znam mi odpisaly:sorry2:
Szkoda mi bo bardzo was lubie ale niestety tak to wyglada, mam dzien-noc-2 dni wolnego musze gotowac obiadki na dni kiedy mnie nie ma, robic pranie zakupy itd wtedy kiedy jestem.Nie jest lekko i niestety na przyjemnosci maaalo czasu.
Wiec na koniec jeszcze raz - Wcale sie nie obraze i rozumiem i zgadzam sie i w ogole na odlaczenie mnie od zamnknietego:tak::tak::tak::tak:
Pozdrawiam was wszystkie przy okazji;-)

reklama
Do góry