reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
aleee bylo superrr :) zdjecie na NK wrzucilam hehe dziekuje za komenty. jak bede miala chwile to wrzuce cos jeszcze.
dotka o pracy mi nie przypominaj !! pomysle o tym rano ehhe no ale jeszcze 3 tyg do ferii heh
Gajutek wlasnie wrzuca do pralki kotlety sojowe...
bardzo mi przyjemnie ze tesknilyscie !!

stefcia a ja nie zobaczę bo cię nie mam w znajomkach
Triste10.gif
jak cię mogę znaleźć i czy mogę?:zawstydzona/y:

kata woj znadz mnie!!bardzo prosze! nie wiem jak co podpowiedziec hmm poszukaj w znajomych jutrzenki czarno-bialego zdjecia hehe
jutrzenka ja ma 2 tygodnie w kwietniu i jeszczce pozniej tydzien w maju :)

Jutrzenka przecież Wielkanoc się zbliża:-) Nie masz litości dla biednych dzieci i ich nauczycieli:-)

Kata-woj musisz szukac pod hasłem Stefania Miss Świata:tak:;-) Prawda Stefanko:-)

A Stefcia ma fajowe zdjecie glowne w profilu :tak::tak:, takie romantyczne :tak::tak:

kurde tak sobie mysle czy sobie Desperados nie otworzyc, dawno nic nie dronkowalam to moge sie upic :confused:, macie tam cos przy kompach kobietki :-)

byliśmy dziś na spacerku-rodzinnym-tak fajnie wiosennie-skowronki nad polami latały i ćwiergoliły Kuba ganiał za Rufim i mam teraz jego rzeczy do prania bo cały w błocie.-spodnie kurtka...-ale co tam zabawa była na 102.-musze baterie naładować w aparacie -bo padły-potem (albo jutro)wkleję Wam fotkę ze spacerku.
jesteśmy już po wizytacji-teściów.było miło.tylko na koniec strasznie....-Kuba miał wypadek!!!-poślizgnął się i uderzył noskiem w ławę a właściwie spadł na nos-uderzył nosem o kant i wpadł pod ławę doprawiając główką o deski.-bidulek teraz śpi i szlocha przez sen.mam go we wózku koło siebie bo budzi się co chwila i płacze.-nosek wygląda mi na spuchnięty!!!a dyńka ma czerwony placek po uderzeniu.

no i poczytałam;
Joanna-dzięki...-umilam czas i czytanie sobie i innym
jakie piękne kwiatki nam przesyłasz
Kata-co do wiosny -to idzie idzie.....
Kacha-straszne-ja bym miała już pełne portki...-nie dziewię się że boisz się o to co będzie!

do reszty za chwilkę napiszę muszę na raty bo coś mi nie łączy neostrada :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
sylwia ale ty jestes wrednaaaa!! zapomnialas oczywiscie ze trzeba dodac "miss wszechswiata oraz kosmosu" zawsze mi musisz cos odjac ZAZDROSNICO!!!! na wszystkie te tytuly sobie zapracowalam gdyz jestem nie pojetym pieknem oraz poezja urody heheh

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry