reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kata to ładnie śpi:tak::-)
kacha ale to opisałaś fajnie powinnaś książki pisać:tak:
a co tu tak pusto dziewczynki wypoczywają w niedzielnie popołudnie:tak:..
a u nas pada dość porządny deszcz i jest bleeeee...na polku

reklama
witaj Stefanko :-D:-D:tak::tak:
493.gif

idę Was poczytać-zaraz wracam.:happy:

Witaj stefanio! :-) Bez Ciebie to nie to samo, juz nas nie opuszczaj...;-):-):-D A jak bylo?

Kacha- nieciekawie tam teraz... Ja wiem, ze tam jest Twoje zycie, tak jak moje tutaj, ale gdyby zrobilo sie na maxa goraco, to sie nie zastanawiajcie, tylko zmieniajcie lokalizacje....:tak:

Joanna- sliczny kwiatek....:tak: Tylko go chron teraz....:-D

My po spacerku. Pogoda fantastyczna, na krotki rekaw nawet, ale Oliwierowi bluze zalozylam....:tak:

My tez witamy:tak:
Jak po łikendzie?? wypoczęte?.....zwarte i gotowe do pracy?;-):-)

buziaki:-)

p.s. ach....macie taki jeden...to z dedykacją dla naszych blondynek....czyli:
Grzechotki,Sylwi,Alex (chyba)....wiecie,ze nie pamietam czy są jeszcze wsrod nas blondynki:baffled::zawstydzona/y:

Blondynka chciała ugotować obiad. Wyjęła z lodówki dwa kilogramy mięsa gdy zadzwonił telefon. Po chwili wraca do kuchni i zauważa brak mięsa. Chwila konsternacji i nagłe olśnienie:
- Przecież ja mam kota!
Łapie potencjalnego złodzieja i zaczyna się zastanawiać jak sprawdzić, czy kot zjadł mięso. Wpada na genialny (według niej) pomysł:
- Przecież mogę kota zważyć!
Po zważeniu okazuje się, że kot waży dwa kilogramy. Blondi głęboko się "namyśla" i zadaje sobie pytanie:
- No dobrze mięso jest, a gdzie kot?

Witam i ja

Kuba spi R w pracy bo ma sluzbe wiec mam wieczor dla siebie :tak::tak: i dla tanca z gwiadami ;-)

Kasia Kuba grzebie w 2 szufladach w kuchni bo w nich mu pozwalam ale nigdzie wiecej :no:, i jak dorwie lyzke i garnek z szafki to wali :szok::szok:, o tak:
http://picasaweb.google.pl/jutrzenka800/Filmiki#5313485752148093682

Kacha to niewesolo :no::no:

Joanna to u Ciebie juz wiosna :tak::tak:, ach juz coraz blizej, z chce sie zyc :tak:

Stefcia witaj :tak::tak:, ja myslalam ze Ty na dluzej i ze umre z tesknoty, ufff dobrze ze juz jestes :-)

Dotka :-D:-D:-D:-D (ja taka blondi pol na pol bo mam balejaz :-p:-p)

My tez dzis na spacerku bylismy :tak::tak: z R bratem jego zona i corka, fajnie bylo tylko ten moj wozek zapakowac do samochodu :angry::angry::angry:. Juz musze miec inny bo oszaleje z pakowaniem tego kloca choc bardzo bardzo lubie ten wozek poza ta waga :confused:

Zubielewicz wlasnie powiedzial w tvn ze 2 dni cieplego i powrot zimy :szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, dlugoterminowa tez nieciekawie :angry::angry::angry:

Hej hej:-):-)

Joanna wybaczam Ci:tak:;-):-)

Dota jak mogłaś:confused::-(;-)

Jutrzenka jeszcze nie widziałam jak Kuba zasówa bo nie chce mi filmik odpalic:-( ale będę próbowac dalej:tak:

Tak apropo filmików na picassie to ja nie wiem jak je wrzucic:-:)-( Tzn jak zgrywam z aparatu to są w jakimś złym formacie i nie mogę ich załadowac, a za chiny ludowe nie wiem jak to zmienic, echh, ciężki mój żywot:-D:-D:-D

My dzisiaj byliśmy na obiadku ze znajomymi:tak: Było 5 par, wszystkie z dzieciaczkami ale spotkanie bardzo udane:tak:
Teraz moje szczęście już śpi więc mam labęęęęęę:-D:-D:-D

reklama
kacha dobrze, że napisałaś to tak jak to wygląda z twojej strony :tak: naświetliłaś mi coś niecoś bo ja nie oglądam tv prawie wcale :zawstydzona/y: ty jesteś na miejscu i wiesz sama najlepiej co się tam dzieje. najgorsze chyba jest to, że każdy sygnał ił specjalnych wzmaga poczucie strachu (przynajmniej ja bym się bała :-() a jesli zrobi się naprawdę niebezpiecznie to wtdy pomyślicie o zmianie ;-) ja trzymam kciuki i myślę o was :tak:
jutrzenka rośnie ci perkusista :-) moja tak średnio wali w garnki, prawie wcale...
dota ja dołączę niedługo do blondynek :tak: no będzie takie fifti fifti ;-)
stefcia asia
Coucou00.gif
po weekendzie :-)
joasia dotleniła się, nie zdrętwiała podczas snu i spała jak zabita ku mej uciesze :-) muszę jej zmieniać pozycję jak widzę, że się pokręci bo właśnie wtedy mi się przebudza, ryczy i nie może się ruszyć :sorry2:
alex ale zazdroszczę tego ciepełka :zawstydzona/y:
ooo sylwia a moja dopiero się pluska

Do góry