reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hello!!!
pogoda deszczowa bummmmm
jutrzenka wypoczywaj:-D:-D
viki gratulacje:tak:
kacha brawo dla ząbków olisia:tak::-)
monia
dużo zdrówka dla wiktorka:tak:
i co jeszcze dobra idę cosik zrobić ale będę zaglądać do was:-D:-D:tak::tak:
elcia to udanych zakupów

Kata niewiele bo ta dziewczyna do tej pory robila to u siebie w domu na carno bo byla na wychowaczym, ale od marca otworzyla juz nomalny salon i tam teraz robi, ciekawe czy nie podniesie ceny. Moj szwgierka tez chodzi gdzie indziej i tam placi tez roznie, taki zel uzupelniajacy 40 a nowy chyba 60.
A kolezanka nie wiem co mowila bo nie jestem prcy, ach szkoda chetnie bym byla na tym spotkaniu bo bylo z naczelnikiem.

kata- jeszcze się zastanawiamy nad imieniem, musi być jakieś proste żeby Łukaszowi się łatwo wymawiało. Frędzel jest fajne ale trudne będzie do wymówienia, chyba:sorry2:

a dzień jest do d..., kierownik mnie poprosił o zaświadczenie o tym że karmię jeszcze, no cóż, wiedziałam że prędzej czy później skończy się laba i będę musiał normalnie pracować 8 godzin jak wszyscy buuuuuu

witamy się i my
wróciliśmy ze szczepienia...Kubek był bardzo dzielny i jak zwykle nie płakał :tak::tak:-nawet nie pisnął-ale za to potem kiedy trzeba było oddać misia-takiego co na bolki się buja-to już tragedia była wpadł w taką furię że nie wiedziałam co mam z nim zrobić??-tak mu się spodoba, ten misio!!!-jakoś zrobiłam ewakuację i tak się darł że zasnął-wychodzimy na dwór a tam leje okropnie!!!! dobrze że zasnął -bo strasznie nie lubi jak mu folię na wózek założę-wścieka się wtedy.-no i już mamy po wszystkich szczepieniach.

Viki-a co to za książka?-czym się zajmujesz?
Jutrzenka-to bardzo mało płacisz za te pazurki-u nas tak jak pisałam od 50 w górę-nawet pod 100zł.-zależy co chcesz mieć zrobione?

kasiu jedna i druga:-) to książka z wierszami mojego autorstwa..moj pierwszy tomik:tak:ukaze sie za okolo 2 tygodnie

dziewczynki za wasze gratulacje póki co nie dziekuje zeby nie zapeszyć...jak bede miala ksiązki przed sobą wtedy serdecznie wam podziekuje!!!:zawstydzona/y:;-):rofl2::-p

jutrzenka wtapiam ozdobe na caly paznokiec, dzieki temu nie musze malowac, jak znajde chwile to zrobie fotke i pozniej wrzuce:tak:

a u nas jak zwykle schody...pierwszy samolot którym V lecial mial opoznienie i poprzez to nie zdążyl w wiedniu na kolejny, no ale teraz akurat wylądował w wawie tak ze juz blizej domu niz dalej:)

oko mnie boli-bo Kuba mi przyfasolił kubkiem plastikowym :-( i mam czerwone.:baffled:
Viki-fajnie-też kiedyś pisałam wiersze dla jednej osoby....ale ....no skończyło się -wiersze gdzieś tam leża u moich rodziców.:tak: zabunkrowane w kurzu :-D:-D
można gdzieś przeczytać jakiś Twój wiersz?-może napisz nam tu jakiś???

idę zobaczyć co z rosołkiem-na razie mam dość smażeniny-brzuch mnie rozbolał wczoraj i dziś robię zupkę. J ma dziś wywóz ale raczej powinien być o czasie.

Dzień dooooobry :zawstydzona/y:
Pamiętacie mnie jeszcze??
Chcecie mnie jeszcze??
Ja o Was cały czas myślę, ale gorzej z odwiedzinami, nawet nie wiem jak sie tłumaczyć. No życie po prostu. Wiktor rośnie, rozrabia na całego: piszczy, wrzeszczy, płacze, wspina sie na wszystko, sieje zniszczenie, terroryzuje, a po za tym jest słodziutką przytulanką. Mało czasu mamy dla niego i bardzo to po nim widać, robi sie nerwowy i nie chce spac w nocy.
Ja postanowiłam w końcu na poważnie zabarać się za prawko i chodzę na jazdy. Juz bym chciała miec ten egzamin za sobą!
Z tego co zdążyłam zerknąć: Viki super...to za dwa tyg. będe buszowac po księgarniach :tak:
Ściskam Was tymczasem, zdrówka życzę Buziaki

reklama
Do góry