reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jutrzenko-widzę że u nas od rana obsiusiańców mamy :tak::-) no tak pracuj-pracuj :tak:

Edit-dzień dobry Paula-gdzie Ty byłaś? ;)

idziemy zjeść śniadanko.-tylko co tu wyczarować do jedzenia????

Ostatnia edycja:
reklama
heloł!
jutrzenka to musisz kupić wypasiony nocnik z grzanym fotelem :-D ale nie dziwię się młodemu tak z rana na zimne? ;-) ja nawet chusteczki nawilżane grzeję najpierw w ręku zanim zacznę młodą wycierać :tak: bo i mi tak nieprzyjemnie tym chłodkiem po skórze jak kiedyś spróbowałam...
kasia ja tam wolę swojego chłopa :-D

:angry::angry::angry: u mnie pada taki snieg ze szok :angry::angry::angry:, wielkie grube platy i gesto pada :angry::angry::angry:.

Paula a Ty co?? paluszki bola i tylko tyle zdolalas wyskrobac do nas :-p:-p:-p,

Kata no mialysmy porannych zaszczańcow :-D:-D:-D

dzien dobry:) hmmm nom napalona nom JUTRZENKA hihihi no ale cos sie tam zaczelo dziac o 2 nad ranem i ,,,,,, uwaga ,,,,,, mala zaczela plakac hihihihihih i juz koniec zabawy hihihihihih hmmm moze dzisiaj zobaczymy
a mala dala taki koncert w nocy tak bidulka plakala i nic jej nie pomagalo kiedy ten cholerny zab wyjdzie juz 4 noc z nami w lozku si i tio nie pomaga taka biedna i temperature ma i katar no mowie wam katastrofa

dziewczyny -a gdzie Wy się pochowałyście?

Elcia-Oliwka mała bidulka-oby już ząbki jej nie dokuczały.:no:

EDIT;-właśnie dojechało do mnie ciasto teściowej-wczoraj zapomniała nam dać bo śpieszyła się na występy :tak::-)-więc dała dzisiaj J no i przywiózł-zaraz idę kawusię zrobić i jak znalazł do kawy mam zagrychę.:-D

Jutrzenko-o zasiusiańcach to ja pisałam-hehehehe :-D:-D:rofl2::-p

Ostatnia edycja:
pewnie korzystacie z pięknej pogody bo takie pustki ;-)
my już po spacerku.
małe miasto a samochód tvn24 był niedaleko mnie, kamera rozstawiona przed gimnazjum ale raczej w stronę przychodni skierowana. no ciekawe co będą kręcić? mam nadzieję, że nie moją żyć bo akurat przechodziłam :-D;-) nie no, żartuję oczywiście :-p
jutrzenka ty masz księciunia a ja księżniczkę. narobi mi zawsze w świeżą pieluchę po przewinięciu :-)
elcia mąż sam się obudził czy mu pomogłaś? :-p:-)
paula pewnie jeśkiem zajęta ;-)
kasia a co to za ciasto?

Jutrzenka-masz sklerozę :tak::tak::tak:-za dużo wczoraj trunków było :-D:-D:-p:-p
Kata-nie wiem? co to za ciasto?-jakoś tak od dołu biszkopt potem mus jabłkowy z galaretką i na górze masa masłowo- budyniowa posypana kokosem :-)-jakieś czary mary mojej teściowej.:tak:
Grzechotka-zapodałam Ci przepisy na "no to gotujemy"-może coś wybierzesz??:tak:

reklama
Do góry