reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
no to polewam a Ty Kata-dawaj te banany na zagrychę...:tak::-D:-p
ja jeszcze trochę i uciekam bo kręci mi sie w głowie już od tych procentów :-D:-D:-D:-D:-p
Edit:-mój bez cyca tak samo-chyba że też czasem działa jak go głaszczę po brzuszku i pupci i mówię ccccciiiiiiii (z tym ccciiii) to tak od pierwszego dnia po urodzeniu jak szłam do łazienki w szpitalu a miałam na sali to otwierałam drzwi jak się kręcił i jak zrobiłam ciii to było ok.

Ostatnia edycja:
bananów nie ma t. zjadł :-) za to ogórków ci u nas dostatek ale nie wiem czy alex nie miałaby rewolucji żołądkowych biorąc pod uwagę likier ;-)

kata- tak, daje mleko modyfikowane.... pare lykow pociagnie i spi dalej.
Kiedys to on mi w ogole nie chcial modyfikowanego mleczka pic, zajelo mi jakies 4 miesiace zeby go przestawic... no ale teraz ladnie z butli pije

no ja ewentualnie mogę zapodać swojską kiełbachę z dzika.-ale czy to do likieru pasuje???
hmmm...-poczekajcie mam jeszcze ciasteczka francuskie wczoraj robiłam z biedronkowego ciasta.

EDIT;-kurcze-Alex mój nie weżmie mleka modyf.do buzi-mówi bbeee i już a po 2 to on nienawidzi butelki-jak juz coś to niekapek.

alex czyli pić im się chce! ciekawe kiedy to minie... ja już zapomniałam jak się przesypia całą noc :-(
kasia popróbowałabym tej kiełbachy! to wasz wyrób?

reklama
Do góry