reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kasia a ja moją od wczoraj przyzwyczajam do mleka bo nie mogę nawet kakao jej zrobić. kupiłam bebiko 3 i dałam na wieczór z rozmiękczonymi płatkami kukurydzianymi - zjadła :-p z butli w życiu mi nie wypije mleka, z kubka się krzywi bo nie przyzwyczajona do mleka w kubku :sorry2:
kacha wróci i znowu nikogo nie będzie :-(

reklama
kasiamaj, kata- a no moj tez nie lubil butli, ani zaden smoczek mu nie pasowal, ani zadno mleko, ale w koncu po wielu wylanych lzach( jego :-D) udalo mi sie go przestawic.
No, takiej kielbachy z dzika tez bym sprobowala... ale to na jutro mi zostawcie....:tak::tak::tak:
Ide spac, pa pa

dobra no to jednogłośnie piszemy sobie bablanoć i już mykamy do wyrków......
ChomikImage.aspx

EDIT;- Kata-mój chyba tego zapachu i smaku nie lubi-to mu kupiłam bebiko 3 bananowe.i też to samo ale muszę zobaczyć z tymi płatkami -skoro Kindzia zjadła to może i jemu posmakuje?-bo butla to za chiny ludowe!!!

Ostatnia edycja:
hej

znowu brzydka pogoda przyznać się która zabreała słoneczko pewnie dota bo dziwnym trafem zawsze nad morzem świeci:-D:-D:-D:-D:-D

nowe słowa w słowniku kuby to cycki (ale tylko męskie bo tylko tata ma cycki heheheh chłop na chłopca i ubuś na kubuś

Ostatnia edycja:
ChomikImage.aspx

Kuba dziś zasikał łóżko-i mam suszenie....jakoś mu przez pampersiaka wyleciało przodem bo i brzuch miał mokry :szok: (nie mylcie z tym panem u góry...bo ten to prezent dla Was :-D:tak:)
noc jakoś tak szybko mi zleciała-oj szybciutko....

Kata-Alex-Kacha?
-wyspałyście się????
Grzechotka-pięknie Kubuś mówi-fajniej ubuś-bo u nas jest buba....:tak::-);-)

reklama
witam

u mnie tez paskudnie :crazy: i jakie bajoro :crazy:

Elcia ojjj biddulko, Ty taka napolona a on poszedl, biedaczek, jak go ukaralas dzisiaj ;-);-):-p:-p

A moj maly sie dzis na podloge zsikal :szok::szok::szok:, rano chcialam go na nocnik podsadzic ale nie zagrzalam mu (bo na zimny jak siadze to placze :-D:-D, krolewicz :-D:-D) i plakal to go podnioslam a R pobiegl do lazienki wsadzic pod ciepla wode nocnik. My z mama czekalysmy a Kuba jak stal tak zaczal sikac :szok::szok::szok:. I zasikal body, dol pizamy i jak sikal to i skarpetki mu sie moczyly to zaczal sie wycofywac z tej plamy :szok::szok:, ale wrażliwy :szok::szok:. Potem go posadzilismy na nocnik to sie macal bo mu przeszkadzalo to mokre ubranie. :-D:-D:-D:-D

Musze popracowac :crazy:

Do góry