reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam

Dziekujemy za zyczonka :tak::tak:

Stefcia a co szukalas w Plebani rozgrzeszenia :-p:-p

Weroniczka trzymaj sie dzielnie, juz prawie koniec, trzymam kciukasy za szczesliwe rozwiazanie.

A nikt nawet nie zauwazyl jaki Kubus ma ladny uaktualniony suwaczek :crazy:

Zaraz bede ogladala w internecie nastepny odcinek twarza w twarz i zrobie sobie winko grzane.

A Wy co tam robicie lenie patentowane :-p:-p:-D:-D;-);-);-)

reklama
Jutrzenko głeboko wierze,że te "lenie...." to nie do mnie....;-)

Suwaczek zmieniłaś....jeny jaki suwaczek?aaaaaa ząbki!!!! no super!!! to co czekasz na gratulacje...hehe....GRATUALCJE!:tak::-)

:-)a ja siedze i czekam na kolacje...dzis troche późno ale mąż sie wczesniej nie wyrobił...echhh...hehhe;-)

Jutrzenko dzięki za interwencję u Weroniczki:-):-) co by zamieściła mojego Fifulca na liście. Ja już pisałam do niej, ale pewnie ma tyle na głowie, że zapomniała.
To się przypomnę tu.
Weroniczko gdybyś mogła dopisać do listy grudniaczków mojego Filipa byłoby fajosko :-):-)Oczywiście jak znajdziesz chwilkę czasu.
Filip
ur. 17 grudnia 2007, godz. 23.35
waga 3000gr, wzrost 50cm
Dziękuję!:-)

Poza tym jakiś leń mnie ogarnął. Nic mi się nie chce:-:)-( Chce już weekendu. A tu dopiero jutro czwartek.

Jutrzenka- no to ode mnie tez gratulacje! Niech Ci bedzie...;-):-p:-) A takiego grzanca to tez bym sie napila...:tak::tak::tak::tak::tak:

Dota- a po co Krzysiowi taki kask bokserski? Ej, ale chyba go nie bijesz, co...?;-)

Stefanka- odlot? Cos w tym stylu, he he...:-D Za chwile to pewnie jutrzenka bedzie miala po tym grzancu. Moze znow sie z niej posmiejemy...:-D:-D

Jestem Kochane jestem... :-(
Zaraz napiszę na zamkniętym co i jak u sis.... :-(

A tak poza tym to Jutrzenko piękny masz suwaczek ząbkowy. Gratki dla coraz pełniejszej klawiaturki Kubusia... :tak:

Weroniczka ganiaj męża ganiaj żebyś zdążyła do Wawy na 13 :tak::tak::tak::-):-):-) Ja co dzień mojemu D przypominam... :-D

jutrzenka owszem - szukam :) a co?? mozesz zalatwic?? hehhe
paula wez napisz cos wiecej!!!
asia ja czekam na weekend od kazdego poniedzialku!! co widac w moim podpisie !
alexxxxx !!

hej

no 13 sobota tak myślałam ale ja niestety w sobotę pracuję od 8 do 12 tak więc raczej nie dojadę :baffled:

a do zakopanego no za daleko jednak i tez pewnie będę pracować teraz nie mogę wolnego już brać w tym roku hehehh szkolnym oczywiście

a ja właśnie się z leonsjem pokłóciłam już nawet nie wiem o co obraził sie taki sponiewierany biedny nieszczęśliwy:-D:-D:-D:-D
i brzuch mnie boli człowiek to jednak zachłanne stworzenie ja nie mogę jeść jabłek bo mam uczulenie wymiotuję po nich ale zżarłam ogromne pyszne jabłko i co kara musi być:baffled::-D:-D:-D

kalaga no w sumie to ja tez cie mam n ank ale ja blondynka nie pomyślałam i oczywiście że wiem gdzie to jest przynajmniej dwa razy dziennie tam jestem w najpiękniejszym miejscu na ziemi:-D:-D:-D
weronika no sunie suwaczek sunie a niedawno jeszcze było na nim 10 tyg :-D

reklama
stefka a co leję go chodakiem drewnianym jak przywiązuję go do grzejnika i przy tym znęcam się psychicznie i słownie:-D:-D:-D:-Da co jak sie należy

Do góry