reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dzień dobry!!!

Jutrzenka to szaleństwo zakupowe :-) Jeju też bym poszalała... :-( Ale żeby kaska była... :dry::dry::dry: Bez niej nie ma szaleństwa.
Czemu piszesz że na złość Kuba jeszcze spał? To chyba dobrze... :-);-)
No i szkoda że się bał w placu zabaw. W weekendy to jest koszmar w takich miejscach :baffled: bo pełno dzieci a w tygodniu jest pusto:tak:

Stefanka ja Ci zamówię i wyślę te buciki nie ma sprawy :-);-)

A moja Małolata już sama chodzi po mieszkaniu :-) Oczywiście tam gdzie dywan bo po panelach się ślizga :tak:ale uparta i próbuje. Jakie to fajne...

Sto latek dla Adasia i Eryka. Szkoda że chłopców mamy nas opuściły... :-(

Paula pisze ze na zlosc bo w ubieglym tygodniu to tak dlugo nie spal :-D:-D:-D jak ja bylam w domu a dzis maly zlosliwiec sobie spal jak ja wstac musialam.

I grtki dla Juleczki spacerowiczki

dzien dobry
STO LATEK DLA CHŁOPAKÓW ERYCZKA I ADASIA
miłego dzionka
ps . jedna kolezanka z bb miała sie wczoraj do mnie odezwac i co ?????? buuuuu juz mnie nie lubisz ??????:(

Hej mamuśki, witam po weekendzie:-):-D. Ale zimno dziś:baffled::baffled::baffled:
Sto latek dla Adasia i Eryka:tak::-D

Mój mążuś kochany dalej w szpitalu:-:)-:)-(, lekarz nawet nie chce rozmawiać na temat wychodzenia:-:)no:. Ma bardzo ciężkie zapalenie płuc:szok::szok::szok:, tylko ciekawe gdzie on to złapał:dry: Dwa tygodnie murowane:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Łukasz ma piątego ząbka:tak::-D a ja przez tego ząbka jestem niewyspana:no:, bo niunio ciągle się budził i jęczał.

monia- trzymam kciuki za was żeby zgoda była i miłość
asia i daszka- zdrówka dla waszych maluszków
paula- gratulacje dla Julki - a nie mówiłam że ona pierwsza zacznie chodzić:tak:
jutrzenka- miłej pracy
no i dla wszystkich miłego dzionka:tak::tak::tak:

Kal Aga dużo zdrówka dla męża :tak::tak::tak: Oby wyszedł jak najszybciej.. :tak:
I dobrze że ząbek już jest. A próbowałaś na niespokojne noce Viburkol dać? Ja małej daję codziennie na noc i ślicznie przesypia noc a jak nie dam to koszmar. :baffled: Jęczy budzi się, wierci po całym łóżeczku... brrr...

Elcia a napisz mi co wtedy tak pilnie potrzebowałaś co mnie na gg nie było... ;-)
A teraz to nie wiem kto miał się odezwać :dry: :-D:-D:-D

Czesc dziewczyny:-)

Asiacur- wszystkiego najlepszego dla Filipka!

Kal- aga- zdrowka dla meza. Matko:szok: 2 tygodnie w szpitalu:szok:, ale sie pochorowal:no:
No i brawo dla malej spacerowiczki- Julenki :-)

reklama
Do góry