grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
he dziewczyny
buziaki dla Nelki

i sóźnione ale szczere życzonka dla Weroniki

Anetka dobrze że nie w szpitalu bo to tragedia dzieci jeszcze gorzej chore wychodza a z zapaleniem płuc to 2-3 tyg trzeba siedzieć w szpitalu
Weronika mnie sie taki prezent by przydał
ale przynajmniej cie odciążą ze świątecznym sprzątaniem a przecież w szafach nie muszą ci sprzątać
mój mały grzechotnik nie chce dziś spać ja juz nie mam siły nic zrobić nie mogę bo włazi mi do kuchni szafki otwiera i szuflady w pokoju go zostawić samego też nie mogę bo wyciąga kable od sprzętu z szafki i bawi sie dvd buuu niech on idzie już spać
na dodatek dziś przywioza amelkę R chrześnice bo nie ma kto z nia zostać a teściowa dzi u nas więc i ona będzie tak więc jak teraz Kuba nie pójdzie spac to potem tez już nie bo ta złośnica sie wydziera skacze wyje drze się tylko żeyby Kuba nie pospał na złość naprawdę jest okropna
miłego dnia dziołchy
buziaki dla Nelki

i sóźnione ale szczere życzonka dla Weroniki

Anetka dobrze że nie w szpitalu bo to tragedia dzieci jeszcze gorzej chore wychodza a z zapaleniem płuc to 2-3 tyg trzeba siedzieć w szpitalu
Weronika mnie sie taki prezent by przydał

mój mały grzechotnik nie chce dziś spać ja juz nie mam siły nic zrobić nie mogę bo włazi mi do kuchni szafki otwiera i szuflady w pokoju go zostawić samego też nie mogę bo wyciąga kable od sprzętu z szafki i bawi sie dvd buuu niech on idzie już spać

miłego dnia dziołchy