reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

he dziewczyny

buziaki dla Nelki :-D:-D:-D:-D

i sóźnione ale szczere życzonka dla Weroniki:-D:-D

Anetka dobrze że nie w szpitalu bo to tragedia dzieci jeszcze gorzej chore wychodza a z zapaleniem płuc to 2-3 tyg trzeba siedzieć w szpitalu

Weronika mnie sie taki prezent by przydał :-D:-D ale przynajmniej cie odciążą ze świątecznym sprzątaniem a przecież w szafach nie muszą ci sprzątać

mój mały grzechotnik nie chce dziś spać ja juz nie mam siły nic zrobić nie mogę bo włazi mi do kuchni szafki otwiera i szuflady w pokoju go zostawić samego też nie mogę bo wyciąga kable od sprzętu z szafki i bawi sie dvd buuu niech on idzie już spać :angry::angry: na dodatek dziś przywioza amelkę R chrześnice bo nie ma kto z nia zostać a teściowa dzi u nas więc i ona będzie tak więc jak teraz Kuba nie pójdzie spac to potem tez już nie bo ta złośnica sie wydziera skacze wyje drze się tylko żeyby Kuba nie pospał na złość naprawdę jest okropna

miłego dnia dziołchy

reklama
dziekujemy grzechotka :-)
moja dziś to samo :baffled: tzn chwilke spala ale przechodzi samą siebie :wściekła/y: zmotywowałam sie do ugotowania barszczu a ta wszystko z szafek powywalała, syf total w kuchni, posliznełam sie na rozlanej coli bo nawet butelke rozpracowała :crazy::angry::angry::angry::angry:
jak dziad wróci z pracy i mi powie ze nie ma ochoty na barszcz to zabije :wściekła/y:

witam!!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WCZORAJSZEGO SOLENIZANTA ŁUKASZKA I DZISIEJSZEGO CZYLI NELCI
A nas nie było bo Ksawek się ruszył do chodzenia i rozwalił czoło pojechaliśmy na pogotowie i ma 2szwy i nawet nie przypuszczałam że tak szybko i dzięki bogu się nie wystraszył dzisiaj już znowu próbował i wyszły mu trzy kroki....
AGA zdrówka dla męża:tak:
GRZECHOTKA przekichane:tak:
ANETKA dobrze że się obeszło bez szpitala:tak:
ASIA gratulacje dla maluszka za pierwsze kroki:tak:
Dziewczynki a jak kogoś ominełam to przepraszam muszę pierwsze lekturę przeczytać coś cię napisały:tak::-D
MIŁEGO DNIA!!!!

Wszystkiego naj, naj dla Łukaszka i Nelci:-)

Anetka dobrze, że obyło się bez szpitala, ja na słowo szpital już białej gorączki dostaję:baffled: Duuuużo zdrówka dla Madzi :tak:
Kal.aga duuużo zdrówka dla męża :tak: A dowiadywałaś się o ten net ze Sferii?? Naprawdę u moich rodziców też była lipa z netem, z Plusa też kiepsko działał, a ze Sferii jest ok;-) Oni mają takiego farta, że pod oknem mają jakiś głupi transformator, który zabiera im wszelki zasięg. Telewizja kiepsko działa, z netem był problem, a komórki z wszystkich sieci ciągle gubią zasięg.
Joanna gratki dla Ksawcia i żeby czółko się szybko zagoiło :tak:

Idę na spacer z tym moim ancymonem, bo żyć mi nie daję, a na dworze może uśnie ;-):-p

Jutrzenka jak wstawilas obok zdiecia swojego synka obrazek z pierwszymi zabkami

Załączniki

• suwaczek_5022367.png
    suwaczek_5022367.png
    5,5 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry