reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam sie i ja

Widze ze jak mnie nie ma to nie ma komu imprezki rozkrecic ;-);-);-):-D:-D

U mine jak pisalam byla siostra z rodzinka i moj tata (mama pojechala z siostry synem tym po wypadku na turnus rehabilitacyjny). Wyszli po 22 i litra wypili nasi mezowie. Moj spoko wyglada, siedzi na swoim kompie.

Dotka, Viki, Elcia suuuper ze spotkanie sie udalo, zazdoroszcze. A co Wasi panowie robili?? Bo moj to pewnie by sie bardzo chcial ze mna jechac tylko by mnie ewentualnie zawiozl

Grzechotka doobry wynik, jakbys chciala wiecej to musiala bys pewnie cwiczyc i calkiem nie jesc :confused:

Asia a gdzie sa wyprzedaze i jakie??. Daj znac jak beda w Smyku i 5-10-15.

A ja dzis bylam u mnie w Carrefourze i jest stoisko z zabawkami juz naszykowane ale ceny sa przesadzone, bardzo drogo moim zdaniem, czekam na ceny warszawskiego, no uczniaczek 140 a w realu niecale 100. :szok::szok::szok:

Jutro ide do fryzjera :tak::tak::-D:-D obente wlosy bo juz mi urosly od ostatniego ciecia a potem na imprezke do pracy.

Co robicie

reklama
Jutrzenka wyprzedaż w H&M, ale na niewiele rzeczy i tylko -30%. W Smyku nie kupuję, bo tam strasznie drogo w porównaniu z innymi sklepami.Ale jak zobaczę, że są, to dam z nać. W 5-10-15 nie wiem, bo w Złotych Tarasach nie ma. W przyszły weekend może pojadę do Arkadii to dam znać.

Zbieram się do spania, bo moi panowie już chrapią od dawna, a ja oglądam durny serial. OOO, skończył się. Dobrej nocki!

O i to bylby dobry pomysl:tak:. Dawno tam nie bylam. Kiedys to co miesiac, a teraz.... No, musimy sie umowic Stefanka, chyba weekend najlepszy, nie?
TK MAXX w Bristolu? Bo tu w naszym, to bylam w piatek o ile sie nie myle i nic ciekawego nie bylo

Hej Grudnióweczki te starsze (zaraz mi nagadacie) i te nowsze!
chyba 4 miesiące minęły odkąd do Was nie zaglądałam, widzę że maluszki rosną, trochę się pozmieniało, nie mam szans nadrobić tych setek stron, ale jedno wiem - nie da się za długo bez Was żyć. Tęskniłam okropnie, początkowo ciągle o Was myśłałam, potem Jas zaczał chodzić do żłobka, ja wróciłam do pracy i zaczęło się - dwa miesiące ciągle był chory - jakieś wredne wirusy, wizyty u lekarzy, nie mogłam o niczym innym myśleć- i teraz w końcu jest w dobrej kondycji, więc odważy lam się zajrzeć....
Jeśli jeszcze mnie chcecie, chociaż to raczej ja czerpałam pełnymi garściami z Waszych rad i to Wy jesteście mi potrzebne... to dajcie znać. Generalnie smutno mi że tak sobie od Was poszłam...
Pozdrawiam Was i buziaki dla Waszych pociech od starej ciotki daszki:blink:

reklama
Daszka witaj, pewnie ze Cie pamietany i o Jasiu tez. Wracj do nas i pisz kiedy znajdziesz czas. Napewno szybko wpadniesz w rytm. I wklej jakies nowe fotki Jasia

Do góry