reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Heloł!
Udanego spotkania, kobiety!! Zazdroszczę jak nic.

Grzechotka
, życzę zadowalającej ciebie liczby.
Magda, stary gruchot, hehehe, dobre:-):-):-):-)
Kacha, Oliś wie, co dobre. Niech się chłopak uczy.
Alex, Joanna dałyście czadu. ja chyba też muszę sobie sprawić takiego Jean pierra. A co... POszeleję...Na Mikołaja sobie prezent zrobię ;-);-);-);-)

reklama
Dzień dobry zboczuszki!!!

15 stron naskrobałyście wczoraj... Jakieś rewolucje na bb :szok::-D
Fajnie że ruch jest... :tak::tak:

U nas ok ale nocki nie spokojne :-( pewnie następne ząbki idą.
STEFA u nas pierwsze na górze wyszły ale zazwyczaj dolne wychodzą książkowo. Gratki dla Gayuni!!!

Co tam jeszcze. Mąż na zawodach wędkarskich, Juka śpi, mama u mnie była i nic więcej... :sorry2:

Witam

Zagladam i oczom nie wierze czyba z 10 stron nie przeczytanych mimo ze do pozna siedzialam, a to nasze dziewczynki zboczuszki temacik wibracyjny podlapaly :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Milego spotkania dziewczynki i czekamy na fotki.

Ide robic STEFANKE i obiad dla Kuby.

Jak zdaze to pewnie na spacerek skoczymy a o 16 siostra z rodzinka wpada.

Buziaczki dla Jasia

Hej Ciotki:)

No proszę! Widzę że jednak wczoraj się tu działo!!!! :-D:-D:-D
A ja zrezygnowana w łóżko się walnęłam i "Dirty Dancing" po raz setny oglądałam:szok: ... i jak zawsze na końcu ryczałam jak nastolatka:angry:
Aaaaa tam .....

Wiktor nawet spał do 4.50, potem wzięłam go do siebie i kimaliśmy jeszcze do 7.30, a teraz znów śpi:happy2:
Ł ma przyjechać do syna, zobaczymy jaki dziś wylewny będzie:baffled:

Pogoda u nas wreszcie superowa, więc jak Mały Książę wstanie wybywamy na spacerek ...

STO LAT DLA JASIA!!!!

I udanego spotkania Dziewczyny:) ... ale Wam fajnie ... :-(

Miłej niedzieli:tak:

Edit...
o rety ... jaki chaotyczny ten mój post!!!

hehe wiedziałyście, że 9 listopada to światowy dzień gry wstępnej :-D
dobre....trezba to jakos uczcic;-)

A my już po spotkaniu:-):-):-)Ale fajnie było,jejku dziewczyny....fajna sprawa...W przyszłym roku nie ma co myslec trzeba się spotkac w większym gronie:tak:

Byłyśmy trzy. Viki,Elcia i ja....z mężami i dzieciakami...
dziewczyny równe babki,miło bylo pogadac...nie piekły Was uszy???
hehe....
A! ciocia Ela kupiła maluszkom prezenty,dziękujemy kochana!!!
Dzieciaki bawiły się na placu zabaw w centrum handlowym a my jak szalone biegałysmy i robiłyśmy zdjęcia....hehe:-)
Oliwka tak fajnie rzucała się Pawełkowi na szyję...A mój Krzysio na poczatku nie byl chetny do zabawy, troche głośno było ale przyzwyczaił sie i tez szalal.Potem wkleję fotki:tak:

Miłego popołudnia :-)i wieczorku:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Helo Laseczki!
Ale niektorym fajnie, ze sie spotykaja:-) Na pewno fajnie bedzie (albo juz bylo?:-)) I tak zazdroszcze:tak:
My tez sie dzis gdzies wybieramy, na jakis chcrytatywny polski kiermasz czy cos takiego (dobre polskie jedzonko bedzie mozna kupic podobno, wiec obiadu nie robie:-))
Grzechotka kciukasy za wlasciwe liczby!!!!:tak:

Ale sie zabawiacie wieczorkami Kochane:) Ja mam swoja "lalke" ale ona ma tylko brzusio nadmuchany:-D:-D:-D No i nie pozyczam!!!!!:-):-D

Magdalenka 9tego powiadasz? Hm....to trzeba uczcic takie swieto!:-D

Stefanka, no to Gajuters ma juz czym chrupeczki podgryzac:)

Monia ja tez zawsze na tym rycze, a juz dziesiatki razy ogladalam! Chyba jedyny film, ktory tak lubie mimo uplywu czasu (oczywiscie o oryginalnej pierwotnej wersji mowa:-)) Daj znac jak tam dziad... Mysle ze zmieknie...

A moje dziecie prawie 12 godzin w nocy pospalo, a i teraz drzemie - kochana Bablica. (chyba powinnam "bomblica" napisac, bo nie mam polskich liter;-))

Mieszkanko wczoraj kilka godzin pucowalismy i mrowy sie chyba wyniosly, jeszcze pojedyncze sztuki sie pokazuja, ale rzadko. Dobrze wytropic gdzie sie gniezdza... U nas normalnie w pudelku po czajniku sie zalegly france!!!:szok::baffled:
Kto by pomyslal, ani tam jedzenia nie ma ani nic! mam nadzieje, ze na jakis czas bedzie spokoj...

I wiecie co? Kaya mi wczoraj z bujaka "wypadla" Mowie Wam jak trzeba uwazac, bo ona przypieta byla!!! Dobrze ze sie raczkami podparla. I wstyd sie przyznac, ale sie usmialismy z R, ale nic jej sie nie stalo bo bylismy blisko i nawet nie plakala, ale normalnie jak samolocik wisiala:-) Skubana silna jest, bo sie przechylila do przodu mimo tych blokad, a chciala mi pomoc pranko poskladac z podlogi:-)

Dobra Dziewczynki milego wieczorka!!!! Jutro sie odezwe.:-)

Do góry