reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej

no ja wróciłam w mieszanym nastroju z wagi ubyło 3 kg ale myślałam , że będzie więcej:angry::baffled: po 3 tyg kilogram na tydzień w takim tępie to roku mi zabraknie żeby zgubić te kilogramy:-D:no:

no i moje prośby sie spełniły w czwartek przyjeżdża moja przyjaciółka i wypuszczam sie wreszcie w miasto oj będzie sie działo:-D:-D:-D

magda musze to R powiedyie pewnie nie uwieryz heheh

reklama
Grzechotka i 3 kg dobre..pomału pomału i będzie sukces!
U mnie w tym temacie ciężko...dupsko rośnie na potęge :baffled:
Pryzybela dobrze że się tak skończyło...ja bym ustrojstwo reklamowała...w końcu musi byc bezpieczne dla maluchów. A u nas mrówki sie zagnieździły kiedyś w młynku do kawy i w foli aluminiowej :szok:

a "my" z sznownym małżonkiem "oglądamy" mecz bokserski. Jestem przymuszana do patrzenia - ratunkuuuu :baffled::-D

Magda a co mąz Cię przywiązał do fotela? czy kara jakaś?hehe
ja tam lubie oglądać boks:tak:chyba dlatego,ze mój mąż tez trenuje boks i z wielką fascynacją o tym opowiada;-):cool2:

Ela jak podróż?? :-)

hehe...Ale,Alex....a jak myślisz:confused:;-)
Bawcie się dziś dobrze....ja uciekam, jutro raniutko jedziemy na cały dzionek tu i tam...
papatki:-):-):-)

Dota podróz ok szybko dojechalismy nawet na pizze skoczylismy a mała zasneła ale tak przezywała przez sen az rece do góry podnosiła teraz spi
Magda hihihih wez pilota i przełacz moze sie nie kapnie ze program zmieniłas hihihi

Cześć babeczki!
Grzechotka to, że chudniesz 1kg na tydzień to bardzo dobrze. Organizm nie jest w szoku i większa pewność, że nie będzie jojo. Małymi kroczkami dojdziesz do celu.
Ja też się odchudzałam i też w takim tempie. Powinnam jeszcze zrzucić z 5kg, ale ciężko mi się zmobilizować. Szczególnie brzuch prosi się o gimnastykę. Ech... Zaniedbałam się jak nic ... :-:)-:)-(

Joanna oj chętna, chętna jestem;-);-);-);-)Ale nie martw się, nie podprowadzę ci tego od Anuli. ;-);-);-);-):-D:-D:-D:-p:-p

Ja dziś znów byłam na zakupach. Pomału wyprzedaże się zaczynają. Dziś miałam chyba dobry dzień, bo panie sprzedawczynie dały mi jakiś duży rabat, hehehe. No cóż... Na moją korzyść oczywiście. Ja się cieszę, bo zapłaciłam połowę mniej niż powinnam. Kupiłam Filipowi bluzeczki w h&m i next. A sobie tylko... skarpetki. Normalnie ta moda jest taka, że nic mi się nie podoba.
Jutro czeka mnie sprzątanie całej chałupki. We wtorek wizyta(cja) teściowej.
Dziewczyny Dota, Viki, Elcia zazdroszczę Wam spotkanka jak nie wiem co. Super sprawa!! Może uda się spotkać kiedyś w większym gronie. Jakby któraś z Was kiedyś była przypadkiem w Warszawie to zapraszam :-):-):-):tak::tak::tak::tak:
No i co dziewczynki, co taka dziś cisza w eterze..?

reklama
Do góry