reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

jutrzenka tak to ja pisałam z tym konursem ;-) starałam sie rzeczy dla małej kupowac na osobny paragon, ale P. jak szedł na zakupy to nie zwracal uwagi :dry: w sumie to mam na nich wszystko :-D od podpasek, przez spozywke po chemie typu vanish :sorry2: nawet piwko tam było :sorry2: chyba nas nie wyrzucą :-p

moja mała też cuduje cos ze spaniem, zazwyczaj spała dwa razy dziennie po 30 min, a wieczorem zasypiała koło 20-20.30
a tu wczoraj 3 godz spania w dzien, wieczorem padła po 2godz walce z mama i skarpetkami o 22, dzis spi juz drugi raz i mija 2 godz :dry: pewnie wieczorem znów beda cyrki a chciałam wlosy farbować :nerd: wrr :angry:

reklama
WITAM!!!1
Ledwo żyję normalnie dziewczynki znowu dostałam @ po 15dniach muszę gin.ale jak już K pojedzie a jedzie w sobotę rano jutro wolne jupi:-D:-Di nareszcie zapupy zrobione:tak:
ELCIA my wychodzimy na podwórko jak wieje:tak:
GRZECHOTKA u mnie jest to samo a najgorzej jak idziemy do znajomych a on otwiera wszystkie szafki:zawstydzona/y:jak og wezmę to tak się drze że głowa pęka:dry::baffled:
VIKI współczucia też tak miałam ale chwała że mam już spokuj na długo:tak:
JUTRZENKA u mnie też tyle prania że poprasuję jutro tylko K a swoje kiedyś indziej:-p:-D
WERONICZKA super że u maluszka wszystko ok.:tak:
MADZIA dużo zdrówka dla was:tak:;-)
PAULA ten tekścik rewelacja:tak::-D:-D
WITAM nową koleżankę:tak:

Cześć Dziewczynki!
Czytam Was i czytam, ale sama myśli nie mogę zebrać.
Jestem wściekła na mojego męża. Zabiję go, zakopię, a później odkopię i jeszcze raz zabiję ...:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

:-D:-D melduje ze porasowane, :tak::tak::tak::tak: Wasze kopniaki mnie zmotywowaly :-D:-D

Asia lomatko a coz on zawinil ze Ty taka brutalna chcesz byc ;-), ach te chlopy, jak zasluzyl to jeszcze ode mnie go zakop ;-)

Dobra to jeszcze kwiatki wsadze w nowe duze doniczki bo w koncu ziemie kupilam :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Za całokształt. Ja nie wiem czy wszystkie chłopy takie, ale mój to jest chyba jakiś niedojrzały. Lekką ręką wszystko traktuje. Ech... Dużo by mówić. Zabiję jak nic;-):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

reklama
Do góry