reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Grzechotka nie, już po znajomości nic nie mam...nie....tylko lubie robic tam zakupy tak z sentymentu:tak:A kiedys jako pracownik miałam 5 zniżek w miesiącu po 40%....to byly czasy....

A mój juz wykąpany ale jeszcze się bawi...:-)

No tak teraz długi weekend.....fajnie,fajnie:tak:

oj Asia.....kurde no....to trzymaj sie....

Ostatnia edycja:
reklama
ja ci mówię zadzwoń po pogotowie jak będzie bardzo marudził
a powiedz oddycha normalnie nie ma przyspieszonego oddechu chrypki jakiejś

Dzięki dziewczyny za pomoc, nawet na odległość. O to chodzi, że nie ma innych objawów. Katar i kaszel ale żadna tragedia. Gardło tylko trochę zaczerwienione. Oddech w normie, odruchy też, nawet się uśmiecha, tylko ta temperatura wysoka, która spada tylko do 38. Dałam czopa i usnął. Zobaczymy jak będzie w nocy. Jeśli nic nie będzie skutkowało to się przejedziemy na ostry dyżur. Szpital mamy w pobliżu, chociaż tyle. Mam jednak nadzieję, że nie będzie takiej konieczności.
Wykończą mnie te choroby. Mnie też w końcu dopadło. Tylko u mnie jest odwrotnie. Temperatury brak, a wręcz spada. Hmmm... A czuję się jak koń po westernie..Pocę się, łeb pęka...O jeju...

Mam pytanie. Podajecie jeszcze swoim maluchom wit. D?
Właśnie przeczytałam, że jednym z obiawów późnego ząbkowania może być niedobór właśnie tej wit. A ja już nie podaję jej od jakiegoś czasu za namową jednej mądrej lekarki :crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I nie wiem czy sama nie wpłynęłam na to, że Filip nie ma jeszcze zębów. Kur...ka wodna.
A im późniejsze ząbkowanie tym ponoć gorzej się przechodzi.

Mam pytanie. Podajecie jeszcze swoim maluchom wit. D?
Właśnie przeczytałam, że jednym z obiawów późnego ząbkowania może być niedobór właśnie tej wit. A ja już nie podaję jej od jakiegoś czasu za namową jednej mądrej lekarki :crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I nie wiem czy sama nie wpłynęłam na to, że Filip nie ma jeszcze zębów. Kur...ka wodna.
A im późniejsze ząbkowanie tym ponoć gorzej się przechodzi.
Nie przejmowalabym sie tym na Twoim miejscu, poniewaz tu w Anglii nie podaje sie witD w ogole, tzn lekarze jej nie przepisuja i Olivier nigdy jej nie dostawal, a dodam ze ma 8 zebow. Takze tutaj to akurat sprawa indywidualnego rozwoju dzieci, jedne wczesniej zabkuja inne pozniej. Nie martw sie.

asiacur juz nic nei wyczytuj kochana bo zwariujesz, musisz skontaktowac sie z lekarzem, ja nie daje zadnych witamin odkąd mala ma poł roku, u nas goraczka przechodzila po czopkach- paracetamol ale ja tez madra dawałam jej te 50mg i przez dobe nie mogłam zejsc z 39 st pojechalam na pogotowie i przepisali jej 125 mg i po 20 min od podania juz goraczki nie było :dry:
poza tym przy każdym zebie u nas jest ok 37,5 no ale tego kazali mi nei zbijac niczym także ja Ci kochana nie pomogę bo na szczęscie nic na ten temat nie wiem :zawstydzona/y:

przyszłam wam powiedziec dobranoc, dorwalam super książkę, żaba śpi, P. w pracy, syf ogarnięty więc idę się "zatopić" :-) dobrej i spokojnej nocki ;-)

Asia kurde ja bym chybapojechala do szpitala juz teraz. Oby to byla trzydniowka
A wit D podaje dalej i jeszcze daje 5 kropli wit C tak sama z siebie ale tylko przez jesien i zime

reklama
Jaki ładny Kubus Jutrzenkowy w podpisie...
My też podajemy wit.D i 5 krope lwit.C

Filipku zdrówka i spokojnej nocy:tak:

A wam dziewczynki szalonej nocy....pełnej namietnosci:-):-):-):-D

Do juterka,paaaaaa:-):-)

Do góry