reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Diankus współczuję tego remontu. Wiem jakie to uciążliwe jak się wlecze i końca nie widać. Sama to przerabiałam jeszcze w będąc w ciąży.
Kal.aga może uda się coś wyknuć z tym netem. Bądź dobrej myśli. A 256kb do pisania na BB Ci wystarczy :-):-):-)Ważne, że na bieżąco będziesz z nami, no nie?

Jeju, jak mi szkoda tego mojego Fifula. Taki jest apatyczny. Siedzi, albo leży i patrzy tymi swoimi oczętami. Buuuu... A ja nie wiem, co mogłabym jeszcze zrobić, aby mu pomóc.

Właśnie przyszły mi pomoce logopedyczne, które zamawiałam w ubiegłym tyg. Kuźwa takie cieniutkie te książeczki, a tyle kasy. Kurcze kurcze...Ale cóż zrobić.

reklama
Aga, a może spróbuj ze Sferią?? Oni na początku dają modem na próbę i jak wszystko pasi to podpisujesz umowę, a jak nie to modem zwracasz i po sprawie ;-)U moich rodziców taki właśnie problem z netem był, mieli z plusa to też była lipa jak nie wiem co, teraz mają właśnie sferię i jest wszystko w porządku:tak:
Brzuch mnie nap.... jak na @,ale coś ta @ się spóźnia... Ale płonnych nadziei sobie nie robię...
Asiu wyślij Filipkowi buziaki od cioci Kasi, dużo zdrówka dla bidulka :tak:
Diankus, ja remont w zeszłym roku przeżywałam, generalkę swojego mieszkania, znam ten ból;-) Zrobiłam remont generalny i się z Polski wyniosłam :-p
Teraz czeka mnie robienie pokoiku Młodego, zdecydowałam się jednak, że odmaluję ściany, niby nie nasz dom, ale nie będę na puszce farby oszczędzać. Tym w agencji to na rękę, bo jak byśmy się kiedyś wynieśli to przynajmniej jeden pokój będzie odnowiony ;-)

Kasia masz rację. A Oliś będzie się cieszył że ściany jak nowiutkie... :tak::tak::tak: :-)

Marcelku sto latek...:-):-)
Wczorajszy Oliniu dla Ciebie też spóźnione życzonka... :tak::-)

Będzie się cieszył i my się będziemy cieszyli, bo nie będzie nas podglądał i się śmiał ;-):-p:-D:-D:-D
Aga jest tylko jedna wada tego netu, jest ograniczony transfer bodajże do 4GB miesięcznie, ale jak niczego nie ściągasz to w zupełności to wystarczy, świat i ludzie ;-)

kobitki ja mam cały dzien komp włączony ale weny sensownej brak, nie wyspałam sie bo Nelce idą wszystkie czwórki na raz :dry: a myslałam, że choc na chwile spokoj z zebolami :dry:
ide cos zjeśc poki P. w domu i małą zabawi bo potem idzie do pracy a królewna sie mojej nogi nie puszcza :dry:

Mam doła wielkiego jak stąd do... Afryki. Chyba nigdy go nie zakopię. Chce mi się wyć, wyć i wyć... Mam poczucie, że nikt mnie nie rozumie, a przede wszystkim mój mąż... :-:)-:)-:)-(
Nie ma do kogo japy otworzyć... Łeb mi pęka...
Buuuuuuuuuuu:-:)-:)-:)-(
Sorry za marudzenie, ale ja już chyba tak mam.

reklama
Asia marudz sobie do woli, po to tu jestesmy zeby sie wygadac chociaz w ten sposob, bo glownie siedzimy w domu (poza tymi co pracuja) i czasem takie gorsze dni przychodza.

A mnie ciagle glowa boli, zaraz wyjde z siebie i stane obok :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Dobrze ze maly zasnal to troche moge posiedziec, choc i tak zaraz pewnie wstanie.

Zdrowka dla wszytkich zycze

Do góry