reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej

spóźnione życzenia dla Sylwi i Olisia
i gorące buziole dla Marcelka

miało być dziś ciepło i słonecznie ale słońce to mogę sobie tylko na zdjęciach pooglądać paskudnie jest:baffled: a muszę iść dziś na zakupy z Kuba

monia pomyślnego zakończenia problemów

kalaga jak on sobie sam zastrzyki daje w tyłek??? :-D:-D

miłego chociaż pochmurnego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry
łeb mi peka ło matko kachana cisnienie do dupy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
100 LATEK DLA MOJEGO ZIECIUNIA BUZIOLKI OD TESCIÓWKI I OLIWCI ZONKI
MONIA witaj i trzymam kciuki zeby wszystko ci sie poukładało po twojej mysli ;-)

Dzień dobry!!!:-):-):-)

Miło że ktoś o mnie pamięta... :tak:;-)
Nie było mnie bo mój mąż jest chory już drugi tydz i od kiedy otwiera oczy siada przed kompem i tak do wieczora!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie miałam jak dojść... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U nas wszystko w porządku. Julcia już zdrowa. Pogodę mamy paskudną a myślałam że na spacer pójdziemy dziś... :sorry2:;-)

spadam bo muszę dosypać ziemię do kwiatków bo sporo opadła od ostatniego przesadzenia...

Zdrówka dla chorowitków :-):-):-)
i dla małych i dużych solenizantów... :-):-):-)

a ja znów sie zaniedbałam z forum :dry: brakuje czasu na wszystko ehh :sorry2:

zdrówka dla chorowitków
sto latek dla solenizantów ;-)

edit.
czy któraś z was bierze udzial w konkursie "od śniadanka... do mieszkanka!" ??
ja właśnie spakowałam kupony i paragony na 220 zł:szok:

Ostatnia edycja:
czesc dzieczynki:-):-):-)

Bardzo dziękuję w imieniu Marcelka za buziaczki:-) Były bardzo słodziutkie:-)
Rany, następne to już roczek:szok: A jeszcze niedawno sie po brzuszku głaskałam i zastanawiałam jaki będzie:-)

paula zbierasz paragony z nan2,nan3 nan2ha nan3ha , z gerbera, bobofruta i przy słoiczkach i mleku sa kupony, dolaczasz do kuponu paragon na 50 zł i mozna wygrac mieszkanie :-p i oprocz tego mnostwo pierdołek w stylu zabawka, bon na zakupy w smyku i takie tam ;-)
ostatnio jak bralam udział z bobovity to dostałam nagrode pocieszenia - notes i łyzeczke :sorry2: hehe zawsze to cos :-D

wkleilam zdj do galerii :zawstydzona/y:

sylwia to każda z nas tak miała :-p a co planujecie na roczek? :-)

Ostatnia edycja:
helołł
ja tylko na chwile bo zaraz mykam na zastrzyk no i po damiana do szkoły.
miłego dnia.bede wieczorkiem:-)

Diana oczywiście, że każda z nas tak miała:-) taka refleksja mnie akurat naszła apropos zbliżających się urodzinek mojego synka:-)

Zrobimy pewni małe party ale w gronie rodzinnym:tak: Najważniejsze osoby będą:tak: No, pewnie oprócz jednej babci, która ma Marcela gdzieś:sorry2: Ale to jej strata:-)

reklama
Do góry