reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Aga zdrowka dla meza :tak::tak:

Asia :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, czesto Was myle Ciebie i Age. Ale dla Ciebie i maluszka zdrowka

Alex witaj i opowiadaj

Moj maly spal az 40 min :no::no:, moze potem wiecej pośpi.

A jak ladnie zjadl jedna kromeczke buleczki z poledwica :tak::tak:

Dziękuję w imieniu męża, przekażę mu:tak:
Sylwia - wszystkiego naj z okazji imienin:-):-D
alex- witaj z powrotem:-):-D
asia- zdrówka dla was
jutrzenka- zazdroszczę ci urlopu:tak:
Kurczę muszę wracać do pracy. leniuchowałam cały tydzień a teraz niestety koniec laby.:crazy:
Dziś zadzwonię do tej netii co z tym moim internetem. Juz miesiąc minął jak umowę podpisałam i dalej nic:no::wściekła/y::crazy:

No wiec bylo super jak pisalam. Dobrze mialam, bo mama obiadki gotowala, wiec troche odpoczelam od domowych obowiazkow. Malym tez sie zajela, z reszta w ogole ona zakochana w nim.:tak: Poszlam na wesele kolezanki i zostawilam Oliwiera z babcia i swietnie sie bawili razem, a ja cala noc zamiast sie bawic zastanawialam sie czy sobie poradza oboje. Okazalo sie ze jeszcze sobie z nim radzi lepiej niz ja.:-D:-D Byl mega grzeczny i dlugo spal, u mnie nie spi tak dlugo...niestety...:no::no::sorry2:

Kupilam sobie zachwalana przez wszystkich MUSTELE i jak na razie to super! Nic nie wyskakuje na buzi.

Sprawdzilam te kaszki bobovity z melisa- to te kaszki SMACZNY SEN- one maja w skladzie melise, ale nie przynioslo to oczekiwanego rezultatu- wcale nie byl spokojniejszy ani nie spal dluzej w nocy, takze to jakis pic na wode...:crazy:
Szkoda bylo juz wracac, zostalabym jeszcze, no ale coz....takie zycie....

Czesc Laseczki!
Przez weekend nie zagladalam, to mnie teraz duuuzo nadrabiania zaleglosci czeka, ale bardzo dobrze, bo wyglada na to ze forum troche ozylo:tak::-)
Jeszcze nic nie wiem, co sie u Was dzialo i dzieje, wiec tylko narazie tylko NAJLEPSZEGO DLA MINIONYCH I DZISIEJSZYCH SOLENIZANTOW!!! TAKZE DLA TEJ DUZEJ!!!

Alex pobyt u rodzinki pewnie za szybko minal, nie? Ja tez juz tak cholernie tesknie i sie nie moge doczekac wyjazdu, ale jeszcze tak daleko do niego, ze sie nie nakrecam za bardzo, bo sie boje ze cos wyskoczy...

hej my juz po obiadku mała cos dzis taka marudna az niemoge sie doczekac jak pójdzie spac mam dosyc dzisiejszego poniedziałku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:
co porabiacie???
Paula hej heloł gdzie sie podziewasz ????

Oliś Osama dziękuje Wam Wszystkim za życzonka ;-)
Wybaczcie Kochane, że tak rzadko tu bywam, ale naprawdę Młody tak się rozkręcił, że pewnie na dniach siwych włosów dostanę i jeszcze na dodatek brzuch mnie napier...:wściekła/y: Pewnie znowu ta wredna @ się zbliża:wściekła/y: A niech sobie idzie w cholerę...

reklama
Do góry