reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam!
U mnie znowu pogoda nie za ciekawa i nic się nie chce przez to robić. Jeden plus to to że nie pada więc na spacer i tak można iść. W zeszłym tygodniu zamówiłam fotelik samochodowy dla Kewinka bo w tym starym to już się nie mieścił i było mu niewygodnie więc trzeba było zmienić a dzisiaj paczka przyszła. kupiłam taki w przedziale od 9-36 kg
Eh idę sie ogarnąć trochę bo jeszcze w piżamie latam od 7 hehe :-D

reklama
heloł poniedziałkowo !!!!!
witam nowa mamusie
jeny ale te nasze maluszk musza sie meczyc:-:)-(zdrówka dla chorowitków
u nas za oknem tez mgła brrrrr a wczoraj było tak pieknie i słoneczko swieciło i cieplutko było :tak::tak::tak::tak:
Olisiu okraglisiu 100 latek i mnóstwa zabawek na 11 miesieczniczke buziolki kochany prezesiku

Buziaki dla Oliśka, Szefa wszyystkich szefów:-D:-D
Stefanka tak, chcemy kupic mu laptopa żeby odwalił się od naszego ale jeszcze ie znalazłam odpowiedniego. W Argosie pełno jest ich.
Trzeba już wziąc się za kupowanie prezentów bo przed świętami to w sklepach pustki już są:szok:

Kal.aga zdrówka dla Twojego męża:-)

Witam urlopowo :-D:-D:-D i milej pracy dla wszystkich pracusiów :tak::tak:

Olisiu kochany wielka buzka dla Ciebie :tak::tak:

Sylwuniu z okazji Twoich imieninek duzo duzo milosci i szczescia i spelnienia tego najskrytszego marzenia

U mnie tez mgla i narazie na spacer sie nie zapowiada bo troszke kapie z tej opadajacej mgielki.

Asia zdrowka dla meza

I dla wszytkich małych chorowitkow tez :tak::tak:

Ja tez juz o prezentach mysle, czekam tylko jak sie ukaze katalog prezentow z Carrefourze i zobacze jakie ceny wystaswią i jak cos fajnego bedzie to jade. W tamtym roku doze roznice byly miedzy zwyklymi sklepami.

Co tam u Was poza tym??

Jutrzenka, mój mąż zdrowy, ale dziękuję przekażę :-):-):-);-);-);-)
My na zwolnieniu. Filip ma infekcję gardła, a ja też jakaś podziębiona.

Wszystkiego najlepszego na Prezesika małego. Żyj nam zdrowo, rośnij duży,niech Ci mama dobrze służy ;-);-);-)Cmok

Sylwia - z okazji imienin dużo zdrowia, miłości co nigdy nie gaśnie, szczęścia i wszystkiego tego, czego sama byś chciała.:-)

No Sylwia nic sie nie chwalisz......NAJLEPSZEGO!!! :-):-):tak::tak:;-)

Asia to kurujcie sie z małym, a przy okazji troszke sobie odpoczniesz od pracy...

Alex widze ,ze jesteś:-)już w domku czy jeszcze w Polsce???
witaj,witaj:-)jak tam było? jak podróż???

Czesc babeczki, wrocilam:-) Bylo super. Teraz tylko na chwile i zaraz spadam, ale zajrze pozniej i poczytam co tam napisalyscie przez te ostatnie pare tygodni.
I widze nowa mamusie- WITAMY:-)

100 latek dla Olisia, buzka!

reklama
Dotka ja sama zapomniałam:baffled:

My nie obchodzimy imienin bo mój mąż ślązak wogóle tego nie uznaje, ale i tak bardzo dziękuję Wam dziewczynki:-):tak::-)

Do góry