reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam

wybaczcie ale nie jestem w stanie odpisac każdej z was, nie mniej jednak dziekuje za pamiec , za kciuki - jestescie kochane!!!!opisałam wszystko na zamknietym...

wszystkim solenizantom zycze najlepszego, jutrzenka mialaś urodzinki wiec spełnienia marzen zyczę:tak:

u nas jakoś leci. ostanie dni mijały nam na urządzaniu pokoju dla pawła. zrezygnowalismy z sypialni, rozkrecilismy łozko i wszystko wynieslismy do piwnicy.tak ze pablo ma teraz swoj pokoik i oczywiscie zaczął lepiej spac w nocy bo tak zawsze budzil sie jak tylko wchodziłam do wyrka...
jeszcze we wtorek maja mi przywiezc sofe tak ze jak juz bedzie wszystko gotowe to wkleje fotki:tak:
no a decyzja taka w sumie spontaniczna....
zaprzestaliśmy póki co poszukiwania domu bo stwierdziłam ze jednak chce wrócić na śląsk. tam mam całą rodzine i mimo ze mieszkam w lodzi 2 lata nie mogę sie tu odnależć i zaklimatyzować.
tak wiec narazie zostajemy na tym mieszkaniu a od stycznia zaczniemy myslec co dalej i jak to wszystko zrobić by było dobrze...
poza tym pablo miał ostatnio spotkanie ze stołem i tak okropne ze walnał jakos tak na wysokosci oczu ze miał przecięty nos miedzu oczkami i jeszcze tak na pół cm na zakonczeniu oka...mało zawału nie dostałam jak on uderzył, zaczał płakac ja patrze a tu krew.....myslałam ze to z oka mu leci ale na szczescie oko bylo w całosci ale tuz za nim dosc brzydko mu to pękło tak ze lekarz przepisał maść z antybiotykiem..bidulek:baffled:
oczywiscie jego bolało przez 30 sekund..zaraz pozniej robił to samo, skakał, smiał sie i gadał jak najety...jest takim urwisem ze czasem juz załamuje ręce i boje sie dnia kiedy zacznie chodzić na całego bo narazie to próbuje sie puszczac.

echhh

no a rajstopki u nas też w modzie, chociaz specjalnie nie lubie w nich chlopców.
ubieram pawłowi jak wychodzimy na dwór, ale w domu zaraz przebieram go w dres:tak:no a damian juz nie ubierze rajtuz...to ten wiek..teraz tylko kalesonki i to tez jak juz na serio jest bardzo zimno..ale broń boże do szkoły bo jeszcze ktoś zobaczy....no wiecie...dziewczyny i te sprawy....no a damian juz ma swoje dwie ulubione...a do tego jest to odwzajemnione wiec powazna sprawa...

a no i dota w przyszłą niedziele bede juz w gdyni. zostajemy najprawdopodobniej do soboty wiec pomysl jak tam zorganizowac wspólna kawusie:-)

Ostatnia edycja:
reklama
ufff....to dobrze, ze z marca:tak:
OOO to tak jak mój mąz....hihi....;-)
No stópki są fajne....zresztą my to chyba wszystko kochamy w naszych dzieciach:-)

Uciekam bo łózko mnie woła....:-p
Jutrzenka:-)

paaaaaaa:-)

heh jutrzenka a wlasnie mialam ciebie na mysli..nie sprawdziłam na zamknietym a 29 . 10 dostałam niezapominajke na nk ze 30 obchodzisz urodziny..a nie mialam jak wtedy napisac..stąd ten błąd.
ale i tak wszystkiego naj:rofl2:

DZIEŃ-DOBEREK!!!!
A my wczoraj objechaliśmy cmentarz i dzisiaj się nigdzie nie ruszam:-p:tak::-D
Obiadek się gotuje a chłopcy poszli na drzemkę:tak::-D
A co do rajstopek to mam tylko 2 pary jak wychodzimy na dwór a po domku dresiak i skarpety:tak::-D
VIKI dobrze że to się tak skączyło biedny PABLO i nic sobie poważnego nie zrobił;-):tak:
ASIA zdrówka dla FILIPKA:tak:;-)
MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI!!!!
Ale pusto:-D:tak:;-):-)

Dzień Dobry:-):-):-)

Wczoraj bylismy na urodzinkach u koleżanki:-) Marcelek mój kochany poszedł spac o 19 a mama mogła sobie poplotkowac.:tak:

Mi też już sią gorąco zrobiło, że pominęłiśmy Jutrzenkowe urodzinki, uffff:-)

hej dziewczyny

viki heloł:-D:-D:-D
szkoda że wyjedziesz z łodzi:baffled:

ja nie wiem co wy po niektóre macie do tych rajstopek ja też kubie zakładam bo są bardzo wygodne dla niego poza tym pod spodnie jak jest zimno idealne a narazie jak jest taki mały to i tak jemu rybka co ma na sobie

wczoraj byliśmy u R na grobach ja to jego rodziny nie znam za bardzo tylko ze 2 ciocie może olali nas na naszym weselu nie przyjechali nikt sie nie pojawił poza tym nawet R mama nie za bardzo ze wszystkimi utrzymuje kontakt ona ma 12 rodzeństwa więc wyobraźcie sobie heheh no więc stoimy przy tym grobie co chwile jakieś osoby podcodzą całują Kubę za pokliczki szczypoią :baffled::angry: wrrr nie lubię tego nawet R nie dokońca wiedział kto jest kto tyle się ich tam namnożyło hehehe:-D

zaraz do teściówki spadamy więc miłego dnia:-D

reklama
hej:-)

Grzechotka to ile tych Kubusiów jeszcze bedzziesz miała?heheh...Skoro u męża tyle rodzeństwa to Tobie nie wypada miec jednego synka;-)Ale rodzina ogromna....tylko szkoda, ze jest tak a nie inaczej...

Udaenj niedzieli:-)

paaaa:-)

Do góry