reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Heloł!
Jak tam nocka duchów minęła?
Filip znów ma kaszel i gluty do pasa :-:)-:)-:)-(
Ja chyba oszaleję.
A co kupiłam? Telewizor i byty ecco, ale nie dla siebie tylko dla S. Ale ze mnie dobra żona. Tak się zastanawiam, ciekawe dlaczego, bo już mnie denerwuje. jak się wkurzę to oddam do sklepu - byty i jego. ;-)
Ładna pogoda, w sam raz na święto zmarłych. My nigdzie się nie wybieramy, bo tu nie mamy żadnej rodziny, a w dalszą drogę to nikomu się nie chce. Tymbardziej, że takie korki, że szok.

My tylko na chwilę podjedziemy na cmentarz do babci D, bo tak to wszyscy u mnie żyją... :tak::tak::-):-)

Asia to żeczywiście dobra żonka jesteś.. :tak:;-):-)

Dota tak myślę o tym co napisałaś że małego nie ubierasz w rajstopki bo nie lubisz. A w zimę na dwór co mu założysz? Już nasze maluchy nie będą takie chętne do siedzenia w wózku bo będą potrafiły chodzić.... Ja sobie nie wyobrażam życia bez rajstopek. Mam z 12 par albo i więcej... :-D;-)

Paula kupie małemu kalesony hihi:-D 12 par? o kurcze to niezła kolekcja:tak:

Asia dobra żonko:-)hehe... A z Filipkiem kurcze wspólczuje....biedny chłopak,naprawde...A nie myslałas o tym,ze przyczyną tych infekcji mozesz byc ty?? serio-przecież mozesz przynosić różne takie rzeczy ze szkoły...Nie zrozum mnie źle....nie wiem moze doradz się lekarza....przeciez mały tak często choruje,no biedny jest....ach
jednak szkoły to wielkie skupiska bakteri....
Zrówka dla Filipka:tak:

My tez nigdzie nie jedziemy...za daleko mamy rodzinkę....
Zaraz jedziemy na spacerek na plazę...

miłego dnia dziewuszki,pa:-)

Dota, jasne że mogę przynosić różne zarazki, ale wtedy to chyba ja też bym chorowała. Tak myślę. No cóż... Nie uniknę tego, tzn. chorób bo mały chodzi do żłobka. Teraz to zaraził go mąż...
Lekarz powiedział, że kataru i kaszlu nie unikniemy i zalecił szczepienie przeciw grypie. Ale im dłużej się nad tym zastanawiam, tym większe mam wątpliwości...

Najlepszym wyjściem byłaby zmiana klimatu. Np. na morski. Dlatego, Dotko, okrutnie Ci zazdroszczę...I jeszcze te wyjścia na plaże, ta morska bryza...Ech...

Asia no tak, ja zapomniałam, że Filip chodzi do żlobka.....a teraz mówisz mąż zaraził....och jak mógł:-p

uciekam,będe wieczorkiem (chyba;-))
pa:-)

reklama
Tak przypuszczam, że on. Bo po dwóch dniach jak u niego choroba się pojawiła, to Filip zaczął się źle czuć. Ale pewności nie mam, oczywiście. No, ale dobrze jest na kogoś zwalić ;-);-)

Do góry