reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dużo zdrowia dla Filipka... :-)

My już po obiedzie. Maz sam pojechał znicz postawić bo mała własnie usnęła i nie ma co czekać do wieczora... :sorry2:

Dota kalesony??? :szok::dry::-D chyba lepiej rajstopki wyglądają hihi... a ja poważnie pytam...

reklama
Ja też lubię rajstopki, jak Ty - Paula. A raczej lubię w nich Filipa. Są o wiele wygodniejsze w użyciu. No i Filip sobie ich tak prosto nie ściągnie, a skarpet pozbywa się w sekundę. No i uwielbiam go w tych gatkach, te nózie krótkie i zapieluchowana dupka - boski widok. Może ja stosuję rajstopy tylko ze względu na swoje widzimisię, a kiedyś Filip mnie za nie udusi?!;-);-):tak::tak::tak:

powiem wam ze ja sama nigdy nie nosze i nie nosilam rajstop i moze dlatego nie przepadam zakladac ich Gajutkowi, chociaz czasami jestesmy zmuszone :))

co do rajstopek to małej zakładam do spódniczki i pod spodnia a tak w domciu pomyka w spodniach jakis dresowych , bawełnianych itp ale uwazam ze to bardzo porzyteczna czesc garderoby
STEFANKA a do spódnicy nie zakładasz ????:-p:-p:-p na gołe nogi w zime chodzisz?????

Paula to odpowiem Ci tak na powaznie:tak:Jasne, bede musiała kupic małemu na zimę rajstopki....pod spodenki ....inaczej mi chłopak przemarznie;-)

A ja lubię nosić rajstopy zimą ale tylko do spódnicy:tak:Tyle lat nie nosiłam spódnic...az tu nagle tak jakoś w małzeństwie mi się zaczęły podobać...hihi...tak więc Stefa uważaj bo zaczniesz nosić;-):-)

Wieczorek juz, ciemno za oknem...co tam ciekawego robicie???
:-)

Filipowi zaczęły na twarzy wyskakiwać krosty podobne do trądziku. Pewnie to niemowlęcy. Wiecie jak z tym walczyć?
No truteń mały wreszcie usnął. Narobiłam się dziś. Uprasowałam dwa stosy prania. Pewnie nie powinnam, bo święto, ale zasypywały mnie już ubrania. A następne się już suszą. jak ja nienawidzę prasować, ble:-(

Witam

u mnie dzis wiosna, 18 stopni i slonce :tak::tak:, bylismy w parku i na obiadku w lokalu.

Co do rajstopek to ja mam ich duzo. Mamy codzienie po domku w nich smiga glowenie dlatego ze jest wygodnie, a i tez uwielnaim te jego chude nozki w rajstopkch :-D:-D:-D:-D

Asia kucze biedny Filipus, zdrowka zycze

Ja jakas spiaca jestem a to dopiro tak wczesnie

reklama
Dota dzięki za podpowiedź. Przeczytałam co tam napisane, ale generalnie nie wiem, co mogłabym zrobić. Może to alergiczne? Albo związane z przeziębieniem? Nie mam pojęcia skąd te krosty... Muszę coś wymyślić, bo brzydko to wygląda...
A mnie już spać się chce... Cienki Bolek ze mnie... Zaraz idę spać...a co..
Miłej nocki, drogie Panie...

Do góry