reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasia dopiero teraz zobaczyłam, że chcesz nas opuscic:-:)-(
Marcel jest zaraz po Oliśku najstarszy z grudniaczków a w osiągnięciach jest zawsze ostatni:sorry2: Ale trudno, nie przejmuję się bo wiem, że i na niego przyjdzie czas:tak: Z Oliwierkiem będzie tak samo:-) I Ty dobrze o tym wiesz:-)

Przyjechały moje kuzynki wariatki:-D:-D:-D więc pewnie nie będę miała za duzo czasu na pisanie:baffled: Sorry:-)

reklama
kurde moj synus plakal od ok 16 potem zasnal i znow sie z placzem obudzil i tak strasznie sie zalil. chyba zeby albo go cos boli. Ma podwyzszona lekko temp (37,4). Juz kilka dni ma babel na dziasle a zeba nie widac. Dalam mu czopek i jak narazie bawi sie wciskajac przyciski w tv i walac w klawiature stara :-D:-D, specjalnie R sobie kupił nowa :-D:-D. Tak mi go bylo szkoda, jak tak strasznie plakal, nawet jak pieluche mu zmienialam i czopek dawalam to lezal i plakal a nie uciekal jak zwykle. :no::no::no:
Kiedy ten zab sie przebije :angry::angry::angry:

Kasia juz nic nie napisze bo juz pisalam. Znasz moje zdanie a zroibisz jak uwazasz

Pryzybelka u nas tez jedynki jak lopaty :szok::szok::szok::szok: i do tego z przerwa miedzy nimi. R ciagle zartuje ciekawe po kim bo ani on ani ja nie mamy :szok::szok::szok::-D:-D:-D

Joanna oby kaszelek szybko minal. Zdroweczka zycze.

Elcia Kuba siedzi w krzeselko ale ma rozne fazy, raz chetnie siedzi i sie bawi albo je chrupki a czasem nie chce i juz

Kasia musisz wiedzieć że zawsze będziemy na was czekały... ;-)
A wątek o umiejętnościach zaniedbany bo nie wszystkim się podobał... :dry:

Jutrzenka u nas też przerwa między jedynkami ale zwróciłam uwagę że wszystkie maluchy tak mają. Stałe zęby będą duże to muszą mieć miejsce, nie? :-D;-)
Biedny Kubunio... pewnie go boli... :-:)tak:

Przyzybela śmieszna ta Twoja Kaya. Mała chichotka... :-D:-D:-D i spore te jedyneczki :tak::-D:-D

witaski
Kasiu nigdy bym nie pomyslała ze cos takiego bedziesz pisac zszokowały mnie twoje posty ,ale to twoja sprawa szkoda tylko ze tak porównujesz nasze dzieciaczki ze soba masz doła rozumiem ,przesilenie jesienne nawet usunełas nawet suwaczki :szok::szok::szok: przykro mi sie zrobiło ale cóz i tak kocham Olinka i wcale ni mysle o tym tak jak ty poprostu jest inny jedyny i niepowtarzalny nikt mu nie doruwnuje a umiejetnosci przyjda i zobaczysz sama jak szybko az sie zdziwisz tulam mocno i zrób sobie przerwe moze zmienisz zdanie a jeszcze co do umiejetnosci to nic nie pisałas ze Olinek sie turla po mieszkaniu:szok::szok::szok: chyba ze cos ominełam buska laseczka dla was
a co tam u was laski?????

Moj biedny synus wreszcie zasnal, ale mi go szkoda, strasznie go zeby mecza. Bierze smoczka w reke i gryzie raz jedna strona jak druga. Ma caly czas stan podgoraczkowy (37,5-37,8). Ciekawe czy pospi w nocy. Niech juz mu wyjda wreszcie te zeby

A ja ide spac zaraz, a Wy gdzie, co z Wami kobietki

Bo wlasnie a gdzie Stefka, Agatka, Monia, Alex, Asiacur i reszta bandy odezwijcie sie

Ostatnia edycja:
Kasiu kochana podpisuje sie pod tym co pisza dziewczyny, zrobisz jak uwazasz ale nam bedzie bardzo zle bez was.Powiem Ci ,ze nawet jak nie udzielalam sie na forum to zagladalam co u Olisia, jak operacja itd.Naprawde.. To niewazne co potrafia nasze dzieci wazne tylko jak je kochamy.A w ogole sama wiesz ,ze super Olis sie rozwija jak na dziecko z ZD powinnas sie z tego cieszyc a my chcialybysmy razem z Toba.Czemu nie dzielisz sie takimi osiagnieciami przeciez to wielki sukces.Moj Antek tez niedawno zaczal pelzac a tak to sie turlal po domu.A Witus sam siadal jak mial chyba z 10 miesiecy a moze nawet pozniej.Wolno to szlo moim chlopakom ale nigdy z tego powodu nie plakalam. Wpadaj do nas jak tylko bedziesz miala sily bo my Ciebie i Olisia bardzo tu kochamy
No i ja jestem, w telewizji nuudy i nie mam pojecia co dzisiaj zjesc;-) Zupke chinska?

reklama
Do góry