reklama
Paula21
Grudzień '07
Aneczka jak nie lubisz słodyczy to Ci nie dam więcej dla mnie
A te chyńskie nazwy to zupek tak? nie znam takich specjałów
D O B R A N O C ! ! !
A te chyńskie nazwy to zupek tak? nie znam takich specjałów
D O B R A N O C ! ! !
Ostatnia edycja:
joanna30055
mama Ksawka 07
DZIEŃ-DOBEREK LASECZKI!!!
Pogoda do kitu...
W nocy pobudki przez katarek ledwo żyję....
KASIU trzymaj się
DIANA witaj spowrotem
Dobra uciekam się ubrać bo jeszcze w piżamie paraduję i muszę coś zrobić bo domek się ostatnio zapuścił
MIŁEGO DNIA!!!!
Pogoda do kitu...
W nocy pobudki przez katarek ledwo żyję....
KASIU trzymaj się
DIANA witaj spowrotem
Dobra uciekam się ubrać bo jeszcze w piżamie paraduję i muszę coś zrobić bo domek się ostatnio zapuścił
MIŁEGO DNIA!!!!
joanna30055
mama Ksawka 07
Upsss
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JULEŃKI
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JULEŃKI
Juleńko, wszystkiego najlepszego z okazji 10cio miesięcznicy!!!
Cześć laseczki!
Co u Was? U mnie bez zmian. Filip niby lepiej, ale ja widzę, że jest całkiem inny niż był. Nadal czekamy na wyniki posiewu - już tydzień. |Dziecko mi apetyt straciło. Od dwóch tygodni nie przybrał w ogóle na wadze. :--( Buzię ma całą w krosteczkach, ja już nie wiem...
Życzę wam przyjemnego weekendu Będę wpadać
Co u Was? U mnie bez zmian. Filip niby lepiej, ale ja widzę, że jest całkiem inny niż był. Nadal czekamy na wyniki posiewu - już tydzień. |Dziecko mi apetyt straciło. Od dwóch tygodni nie przybrał w ogóle na wadze. :--( Buzię ma całą w krosteczkach, ja już nie wiem...
Życzę wam przyjemnego weekendu Będę wpadać
dotaZ
Fanka BB :)
dziewczyny czytałyście to: Szczepionka zabiła niemowlę? - Informacje - portal TVN24.pl - 17.10.2008
***** maćććććććććććć!!!!!!!!!!!!!
powiem wam, ze sprawdziłam i mój krzysio był w lipcu szczepiony ta szczepionką.....boze i co ja mam teraz myslec......???? Wiem, ze minęło juz sporo czasu od szczepienia......taka jestem zła
***** maćććććććććććć!!!!!!!!!!!!!
powiem wam, ze sprawdziłam i mój krzysio był w lipcu szczepiony ta szczepionką.....boze i co ja mam teraz myslec......???? Wiem, ze minęło juz sporo czasu od szczepienia......taka jestem zła
reklama