reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ja tam lubie niezdrowe;-) o swoja watrobe az tak sie nie martwie:-D
No i nielubie slodyczy;-) A ja lubie kim chi albo lau thai znacie je?

reklama
Aneczka jak nie lubisz słodyczy to Ci nie dam :-D:-D:-D więcej dla mnie :-D:-D:-D
A te chyńskie nazwy to zupek tak? :-D nie znam takich specjałów :-D:-D:-D

D O B R A N O C ! ! !

Ostatnia edycja:
DZIEŃ-DOBEREK LASECZKI!!!
Pogoda do kitu...
W nocy pobudki przez katarek ledwo żyję....
KASIU trzymaj się:tak:
DIANA witaj spowrotem:tak::-D
Dobra uciekam się ubrać bo jeszcze w piżamie paraduję i muszę coś zrobić bo domek się ostatnio zapuścił:-p:tak::-D
MIŁEGO DNIA!!!!

jula buziaki od cioci i pablusia:-)

a mnie nogi napierniczają...boze nie wiem czy to na zmiane pogody czy cuśśśś...

Pabluś coś w nocy kaszlał, ale póki co jest oki:-)
miłego dnia dziewuszki

Juleńko, wszystkiego najlepszego z okazji 10cio miesięcznicy!!!

Cześć laseczki!
Co u Was? U mnie bez zmian. Filip niby lepiej, ale ja widzę, że jest całkiem inny niż był. Nadal czekamy na wyniki posiewu - już tydzień. |Dziecko mi apetyt straciło. Od dwóch tygodni nie przybrał w ogóle na wadze. :-:)-( Buzię ma całą w krosteczkach, ja już nie wiem...
Życzę wam przyjemnego weekendu:) Będę wpadać

reklama
Do góry