reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Viki Narożnik bardzo mi się podoba!
Sylwia - zdjęcie przesłodkie! A Marcelek już wie co dobre ;-) hihi

A my sobie właśnie zamawiamy żarełko z telepizzy :zawstydzona/y:

reklama
:-):-):-) Sylwuś suuuper!!! A Marcelek spod pampersa pokazuje jakie sam ma poduszeczki... :-D:-D:-D jeju tylko pozazdrościć...dawaj więcej fotek!!!:-) I opowiadaj jak było!!!

Viki narośnik śliczny. Mieszkanko macie super urządzone :tak:;-)

A ja dziś nie usnę ze szczęscia!!! :-):-):-)
Julka stanęła sobie przy ławie, wzięła w jedną rączkę chrupka a w drugą herbatnika (żarłok) odwróciła się tyłem do ławy i...
zrobiła 3 kroczki!!! nawet nie upadła tylko stanęła, ciacho do gęby i usiadła :-D:-D:-D sama, samiusieńka :-):-):-)
Już od jakiegoś czasu się puszcza i sama stoi jak się czymś zajmie ale dziś przeszła samą siebie!!! :-):-):-) no taka jestem szczęśliwa!!! :-):-):-):-):-):-):-):-)

Czesc!
Jak mowilam ,ze sie czasem pojawie -to sie wlasnie pojawiam;-)
Paula a ja juz myslalam ,ze mojego Ptysia to nikt nie przebije z jedzeniem hihi.
Moj je 270-300ml kaszy wieczorem a potem mleczko raz 100ml ale tylko z dwoma miarkami mleka a potem 150 juz normalnie( to wszystko w godzinach od 20-5):rofl2::sorry2:
Hmm a ja nie wiem co dzisiaj zjesc:dry: ale wiem co wypic i sacze sobie piweczko:-p:tak:

Aneczka dziękuję :tak:;-)
No właśnie myślałam że długo będę czekała na to zdarzenie zwłaszcza że raczkuje i na pewno czuje się bezpiecznie. No zobaczymy kiedy da powtórkę... :-);-)
Stać nie podtrzymując się potrafi na prawdę długo moje silne babsko. :-D

Paula super !

A na pocieszenie dla mam(y) martwiących się że dziciaczek się wolniej rozwija napiszę o synku moego kolegi z pracy. Jest całkowicie zdrowym dzieckiem, ma 17 miesięcy, niedawn zaczął raczkować i właśnie wstał na nóżki :-)

Madzia każda dzidzia ma swoje tempo rozwoju:tak:
Ta moja mała zołzunia ze wszystkim się spieszy:dry: dlatego gnałam do lekarza jak zaczęła mi stawać na 6mies,pamietacie. Ale może być tak że teraz nie zrobi tego znów np.jutro. ;-) tylko za jakiś czas. Ale wyglądało bosko...

Viki super po prostu :tak::tak:

Sylwia slodki widok, jaka minka Marcelka :tak::tak:. A jaki on dlugi :szok::szok:

Aneczka to niezle Twoj maly zjada :szok::szok:. Moj zjadl przed snem jakies 50 minut temu ok 120 mleka zageszczongo trochke kleikiem ryzowym i przespi do rana a jak wstanie to zje gora 180 :szok::szok::szok:. To juz wiem czemu on tylko 8 klo wazy :tak::tak::-D:-D

Paula super, graulacje, jak tylko maluchy zaczely sie przemieszczac to od razu stawiwlam ze Julka pierwsza pojdzie samodzielnie. Brawo :tak::tak:

Magda tez znam takie przypadki. Mojego cioteczne brata syn jest dosc gruby i bardzo leniwy. W czerwcu skonczyl rok i do tej pory sam nie chodzi, Wszystko w swoim czasie poprostu

reklama
Myślicie, że długi??? Mierzyli Go jak miał 9 miesięcy to było 74cm to chyba tak normalnie:-):-):-)

Paula wow:-) gratki dla chodzącej Julci:-):-)

A jeśli chodzi o rozwój to mój siostrzeniec ma 13 miesięcy i chodzi za rękę:-) Bardzo stabilnie ale jednak. Jest to kwestia albo dni albo tygodni ale w końcu puści ta rękę i poleci:tak: A jego brat zaczął chodzic jak miał 10,5 miesiąca:happy: Więc naprawdę różnie to bywa z naszymi dziecmi.
Jedno jest pewne - pójdą jak przyjdzie na nich pora:-D

Do góry