reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Aga moja Julka śpi na takiej płaskiej podusi (o ile to podusią w ogóle można nazwać) :-D Żadna różnica czy ją ma czy nie bo i tak płasko leży ;-):-)

Sylwia no foty rewelacyjne!!! Tylko pozazdrościć takich widoczków... :-):tak:

U nas nocka suuuper. Mała usnęła bez kąpieli :baffled::-Do 18.30 a wstała o 6 :tak::-)
Zjadła 3 butle kachy po 20ml i prawie 12h snu. Rewelka... :-):-):-)

Ela gratki dla Oliwki. Krzysio ma 7 to już go Oliwka goni... :-D:-D:-D

reklama
Elcia to zmien suwaczek bo zabka brak :-p:-p:-p:-p, gratki.

Ja tez juz tylko czekam na nastepnego bo juz jest tuz tuz, moze dzis bedzie

Paula 3 butle po 20ml :szok::szok::szok:, Masz takie male butelki ze tak robisz czy co :szok::szok::szok:, nie mozna 60 od razu ;-);-);-):-p:-p:-p:-D:-D:-D
Ja mojemu robie 180 :-D:-D:-D

Dzień doberek

Krzysiaczku Waszystkiego Najlepszego Życia Wspaniałego!

Ja jeszcze w pracy...weny nie mam do roboty więc zrelaksuje sie z Wami :tak:
U nas nocka tez niczego sobie. od 19.40 do 7 z przerwą o 5 na butelkę.
A Pauli może chodziło o 200 ml tylko jej 0 zjadło. Bo po 20 to by się Jula chyba wkurzyła :D

Sylwia - ale bajera - ale Ci zazdroszczę ! ;-):-D

Kal.aga Wiktor tez śpi na płaskiej podusi i pewnie długo będzie jeszcze na niej spał.

Elcia - gratuluje ząbka!

Dotka...ale ten zawitkowski dowcipny :baffled: a kto to w ogóle jest?

Ostatnia edycja:
hehehihihi....;-)

Dziekujemy za zyczenia....kurde juz niedługo nasze maluchy będą miały roczek:tak:

Elcia gratki szmatki:-p

Madzia Zawitkowski to taki facet,nawet mężczyzna:-p:rofl2:

No a z tymi ząbkami to szybko idzie, chyba najgorsze te dwa pierwsze a potem to juz niewiadomo kiedy wychodza pozostałe:-)

Magda myslisz, ze chodziło o 200ml....kurczaki.....ja obstawiam jednak 20ml....bo to było razy 3....czyli 600ml?
Moze 120ml?
Paula rozwiąż zagadkę;-)

Madzia Zawitkowski to fizjoterapeuta, zapisal jakos ksiazke o dziciach. Czesto wystepuje w DD TVN jak sa jakies reportaze o maluchach i radzi w roznych sprawach. Jest tez w programie Mamo to ja na TVN Style.
Jak wpiszesz w google to napewno Ci znajdzie i go skojarzysz :tak::tak:

Buziaczki dla Krzysia:-):-)

O rany jakiego ja mam lenia:szok::szok:
Mały śpi ja głodna jestem ale nawet nie chce mi się zrobic jedzenia:baffled: Pisac mi się też nie chce:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kal.aga mój też śpi bez poduszki i narazie chyba tak zostanie:-)

witam

sto latek dla solenizantow:-)

u nas juz w miare. pablo juz nie ma biegunki ani nie wymiotuje, tylko jest strasznie osłabiony..temperatura 35.1 ////35/6 i nie chce byc wyżej.
no i widac to po nim
buźka nadal spuchnięta tzn górna warga , jezyk dziasła, ale zabki widac juz tuz tuz i to 4 naraz (oby)

poza tymna szczescie Damiana nie rozłozyło a i ja wracam do zywych.
w poniedziałek najprawdopodobniej wraca mąż wieć juz mu powiedziałam ze biore "urlop" hehe

wczoraj przywieźli mi juz narożnik, no i musze przyznac ze jestem zadowolona bo powiem wam ze zamawiałam troche w ciemno bo na necie....no ale jest fajny i dają 2 lata gwarancji . nie dowieżli mi tylko pufy..hmm zapomnieli???no nic...mają dowieźć do tygodnia..

sylwia czekamy na wiecej fotek i nie obijaj sie:angry:koniec urlopowania
aga Pablo spi na płaskiej poduszeczce...o ile nie zaśnie np w "nogach" bo lubi wedrówki po łózku

a co do Pauli tzn julki i jej mleka to ja obstawiam 120:rofl2:

Viki :tak:

no to teraz przyznawać się która jest fanką rolanda? :-)

No ja zostaje przy 200, a Paula co? czeka na wiecej zakładów :D

Dota mówisz facet - a to niespodzianka !

reklama
Zjadło mi jedno zero.:-D:-D:-D No więc Julia w ciągu tych 12 godzin snu opchnęła 3 butle po 200ml kaszki truskawkowej :-):-):-):tak::tak::tak:

Żyrta jest, nie ma co ściemniać... :-D

hehe zagadka była niezła co??? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-);-);-);-);-)

Zawitkowski to mądry facet. Lubię go posłuchać... :tak::tak::tak: Ale skoro mam taką podusią płaską a nie jakiegoś jaśka to moim zdaniem nie ma znaczenia, a zawsze przyjemniej pod buzią bawełniana powłoczka na podusi niż frote prześcieradło... ;-)

Krzysiu wszystkiego co najlepsze stary :)

Do góry