reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

DOBRY-WIECZÓR LASECZKI!!!
Jeszcze dwa dni i wolne:tak::-D
SYLWIA witaj spowrotem:tak:;-):-D
VIKI dużo zdrówka dla PABLA:tak:;-)
GRZECHOTKA dla KUBUSIA też dużo zdrówka;-):tak:
WERONICZKA trzymaj się cieplutko:tak:;-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLIWCI
MIŁEJ NOCKI ŻYCZĘ!!!:-D

reklama
Dzień dobry!!!:-):-):-)

Kochane co tam u Was, jak minęła noc??? mam nadzieję, ze nasze chorowitki czują się lepiej:tak:Ściskamy mocno!
Ale u nas dziś deszczowo....cholercia...no ale nie ma co narzekać, to przeciez jesień;-)Tak więc dziś na spacerek parasol i folia na wozeczek, nie ma innego wyjścia:-)

Sylwia to jak już odpoczniesz, to pokaż nam fotki...nooo:tak:wiesz jak my czekamy:tak:i rozkręć towarzystwo, bo bez Ciebie na forum takie pustki:-)

Jutrzenko a gdzie Ty sie podziewasz????

A na reszte mamusiek poczekam.....jak się pokażecie to sobie pogadamy:-)

Miłego dnia w pracy i miłego dnia w domu:-)
paaaaaaaa:-):-):-)

Hej :-):-D
Viki - biedny Pabluś zdrówka dużo:tak:
sylwia- super widoczki:-) Pewnie wyjazd się udał, czekam na relacje:tak:
asiacur- trzymaj się dzielnie:tak:, dobrze że Filipek lepiej się czuje, ale strasznie długo go trzyma to choróbsko. :no:
joanna- ja też zawsze wyglądam weekendu z utęsknieniem a jak już przyjdzie to sama nie wiem za co mam się brać.Dwa dni wolne w tygodniu to stanowczo za mało dla pracujących matek
dota- miłego dnia:-)
weroniczka i elcia- jeszcze zdrówka dla waszych dzieciaczków

Łukaszowi prawdopodobnie rośnie następny zabek. W nocy jęczy spać nie może. Bidulek mały. Dlaczego dzieci tak cierpią przy zabkowaniu:no:

Mam do was pytanie: Czy wasze dzieci śpią na poduszce?
I co w ogóle o tym myślicie?:dry::sorry2:

Sylwia wow!!!:-):-):-)

Aga nasz nie śpi na poduszce. Ogólnie mówi się, zeby dzieci przynajmniej do roku nie spały na poduszce....
No i jak to powiedział Zawitkowski: "jak mama tak bardzo chce poduszkę to niech ją narysuje w łózeczku"

:-)

hej

Jakos nie mam weny, ta pogoda mnie juz dobija i ogolnie jakas zmeczona jestem.
Wiec nie napisze do kazdego z osobna bo po prostu juz nie pamietam co pisalyscie.

Moc buziaczkow Oliwki i Krzysia :tak::tak:

Asiacur, Viki, Weroniczka, Grzechotka zdrowka dla Waszym maluszkow i duzo sily dla Was, Kurde wspolczuje Wam naprawde, szkoda ze maluchy sie tak meczą. Trzymajcie sie, buziaczki

Kal.aga moj spi tylko na plasko, mam dosc twardy materac w jego lozeczku (chyba kokosowo jakis tam) i mimo to tak spi juz od poczatku. Nigdy mu nic nie podkladam, nawet jak go czasem w weekend bierzemy do nas do lozka to tez go na plasko klade. Czytam ze jak najdluzej najlepiej na plasko, a poduszka dopiero po skonczeniu roku. Ja dlugo mu nie dam bo on przez wiekscosc nocy spi na brzuchu i bym sie bala ze bedzie mu ciezko oddyvchac w poduszce bo on buzka lezy na policzku a czasem na nosie. Zreszta on sie kreci w nocuy i spi w rozych kierunkach wiec i tak by z tej poduszki zlazil :-D:-D:-D

Dotka jakies przesilenie i mnie dopadlo i nie mam weny do pisania. Cmok cmok :-D:-D:-D

Sylwia ale Ci fajnie, super widoczki :tak::tak:

Moj synek ostatnio malo je, zab mu idzie, juz ma taki babel z ropką a zab jeszcze nie przebity i musi go bolec bo troszke marudzi i nie bardzo je z butli tylko ja gryzie :-:)-(

hej hej helołłłłłłłłłłłłłll
STO LATEK DLA KRZYSIULKA ROSNIJ DUZY I POPSOC TROSZKE MAMUSI !!!!!!
SYLWIA super widoczki
KAL.AGA. moja spi na małej poduszeczce ale wierci sie strasznie wiec tylko lezy hihihihih

Wszystkiego naj, naj dla Krzysiaczka i Szymonka :-)
mis4.jpg

Słodkie całuski dla solenizantów:-):-D dzisiejszego - Krzysia -akrobaty
i piątkowych : Adasia i Eryka:-D
i sobotniej solenizantki - Julki ślicznotki:happy::-D
i niedzielnego Kubusia jutrzenki:-)

składam wcześniej bo jutro idę na urlop, no i weekend a ja internetu w domciu jeszcze nie mam:no::wściekła/y::crazy: netia mnie zaczyna wkurzać:crazy::no:
No i wam mamuśki udanego weekendu zyczę. Hurra zaraz idę do domciu.:-):-D:-D

Kasia- i dla ciebie i Olisia gorące pozdrowienia. Całuski od cioteczki agnieszki i od Łukaszka:tak::-)
A zapomniałam dodać, że mój łukasz śpi na takiej płaskiej poduszczce w łóżeczku, materac twardy coś mu nie popasował. A jak śpi ze mną w łóżku to śpi na płasko.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry