reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

no u Pabla wymioty narazie ustapiły..za to juz raz była luźna kupka ..no i temperatura 38..
dzwonilam do lekarza, no i mam dawac dicoflor - ponoc jakis nowy priobiotyk osłonowy dla dzieci, no i nifuroksazyt 2 x po 2,5 ml...duzo poić mało karmić i nie dawac kaszek , zwykłego mleka, jedynie moge dac to z apteki bebilon pepti ale bardzxiej rozrzedzone...

masakra..do tego ja tez zagrypiona....
a mąż wraca w poniedziałek...tak wiec jeszcze prawie cały tydzien...
dobrze ze rano tesciowa przyjedzie zawieźć damiana do szkły bo nie wiem jakbym miała z pawłem jechać....bidulek.....:-(

reklama
Hejo

No to po pierwsze WIELGACHNA BUŹKA DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTÓW których przegapiliśmy!
images

A po drugie Wiktorek bardzo dziękuję za pamięć i przesyła moc uścisków
images

No i w końcu wybaczcie Kochane że Was tak zaniedbuje!
Ach to przesilenie jesienne mocno daje po kościach!

Madzia nie tłumacz się żadnym przesileniem tylko siadaj na bb ;-)
Ucałuj Wiktorka bo dziś jego małe święto...

Hehe za dwa miesiące będziemy świętowały roczek naszych malszków... jeju jak ten czas szybko leci. Dopiero co rok temu brzuchatki byłyśmy a tu już prawie roczek...:-D

Viki współczuję chorób. Biedny Pawełek umęczy się, a do tego jeszcze Ty chora i musisz skakać koło chorowitka... :-( nic nam choróbska nie oszczędzają maluszków...

Grzechotka to Ty strasznie zapracowana kobietka jesteś... :-( jeju tak tu pusto...

Sylwia wracaj z tej Ibizy i daj dziewszynom trochę słonecznych fotek to się może zlecą na bb.:-)

Dota a Ty gdzie się podziewasz? :-)

Alex kaszki z melisą??? Pierwsze słyszę... :dry:

My właśnie wróciłyśmy ze spacerku. Jula spała godzinkę w wózeczku bo byłyśmy na mieście zapłacić za mieszkanko no i oto wróciłyśmy... :-)

Hej

kurde upada to nasze forum, kilka osob to juz sobie chyba odpuscilo calkiem.

buziolek dla kochanego Wiktorka

VIki zdrowka dla Ciebie i Pabla

Alex u nas nie ma takiej kaszki, ja nie widialam

A mnie boli gardlo, kurde to po piatku, krzyczalam spiewalam w tym podczas jazdy bryczką i mam za swoje.

Hejo:-)

Wiktorku nasz śliczny dużo buziaków dla Ciebie,cmok,cmok:-):-):-)

dziewczynki jestem, jestem....tylko nie mam czasu na BB:zawstydzona/y:bo nadrabiam zaległości na moim blogu i tak mnie to wciągnęło...hoho:tak:Ale od jutra juz będę zwarta i gotowa!!!:tak::-p

Zdrówka zyczymy tym którzy tego potrzebują, trzymajcie się oby przeszło jak najszybciej:tak:

A poczytam Was jutro bo teraz idę na moich Krzysiaków;-)

Miłego wieczorka pewnie serialowego....Trzymajcie sie babeczki:-)
buźka!:-):-):-):-)
do jutra!

Hej.
Mało mnie tu ostatnio ale mam trochę załatwiania w związku z Tadeuszkowym pobytem w szpitalu. Musimy teraz co trzy dni chodzić do kontroli do przychodni przyszpitalnej. Ale żeby tam chodzić nie wystarczy fakt że nas tu skierował lekarz ze szpitala. Muszę jeszcze mieć skierowanie od lekarze pierwszego kontaktu. Do tego jeszcze nie wystarcza im książeczka ubezpieczeniowa Rysia żeby przyjąć nas na NFZ. Musimy wyrobić książeczkę rodzinną. I tu kolejne załatwianie. Mówię Wam dziewczyny jestem wykończona.
A teraz zmykam bo zaraz chyba zasnę na klawiaturze.

hej laski
]ja jeszcze pracuje ale tylko do m jak miłosc
jeny jakis wirus panuje Pablo chory a moja malutka znowu ma biegunke :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kórde zobacze jutro co bedzie
zycze zdrówka chorowitkom a i jutro lece do dentysty wprawdzie juz nie boli ale polece zeby znowu mnie nie złapał:tak::tak::tak::tak:
a o tej kaszce to ja pierwsze słysze herbatki to tak ale kaszki?????

No to ja ... znowu :rofl2:

Viki biedactwa jesteście! Wracajcie szybko do zdrowia!
Elcia nadal u Was biegunka - nie fajnie :no:
Kal.aga współczucia!

U nas na szczęście już wszystko w porządku!

Weroniczka - jakiś horror - ale czego się spodziewać po naszej służbie zdrowia :crazy:

Dota...to żeś teraz pojechała - czasu nie masz bo na blogu siedzisz! no wstyd...choć linka wrzuć...zobaczymy co tam tworzysz!

Grzechotka witaj w klubie zajechanych :baffled::-D

No ruszyło się ciut...

Dota daj no poczytać skoro tak Cię to pochłania :-D;-)

Weroniczka współczuję załatwiana... :-( biurokracja!!!

Ela skończyłaś szyć? Zaraz "m jak miłość":-) Zdrówka dla Oliwki. Biedne te maluchy...:-(

reklama
Kochane Mamcie! powstał portal specjalnie dla rodziców mojmalec.pl ogromnie polecam bo można wrzucać fotki naszych pociech za darmo bez limitu, dodawać ogłoszenia i najfajniejsze - stworzyć pamiętnik naszych skarbów:) zalogujcie się i chwalcie się swoimi szczęściami!:)

Do góry